Met 1 training 20k omzet ontvangen,
hoe doe je dat nou?

“Dit had ik een half jaar geleden nooit gedacht” zei ze tegen mij in onze coach call.

Het grappig is, dat ZIJ afgelopen week drie verschillende cliënten kunnen zijn. Ik hou ervan wanneer mijn cliënten groter groeien dan ze vooraf ooit hadden kunnen bedenken. EN most of, blijf ik mij elke keer ontzettend dankbaar voelen dat ik eraan mag bijdragen

Mijn 1op1 cliënten zijn leiders, rockstars in hun bedrijf en creatieve 1000 poten. Ik hoef ze niet te vertellen waar zij het beste in zijn, wat hun calling is of zelfs niet zozeer hoe ze hier komen. Ik help ze wel maximaal te ontvangen en genieten along the way.

Als je namelijk weet wat jouw calling is, dan kom je daar altijd. Na inmiddels honderden vrouwen begeleid te hebben, weet ik dat een vrouw on a mission onstoppable is. Er daar zit meteen de crux. Het verschil tussen de succesvolle ondernemer en het blijven klooien in de marge zit in het verschil tussen het meisje en de vrouw.

Je hebt het als vrouw namelijk te doen temidden van alles wat er is. You are on a mission temidden van je gezin, huishouden en de overige relaties in je leven. Hier kun je lang en breed over piekeren, miemelen en neuzelen…dit is hoe het is.

Je bent waarschijnlijk de eerste van jouw vrouwenlijn die dit neerzet. Je hebt het mama niet zien doen, oma deed het ook niet en de vrouwen daarvoor deden ook andere dingen. En dat is ok. Weet dat in de energie iedereen uit jouw lijn aan je bijdraagt en dat jij hier bent om het ANDERS te doen. Dit is de reden dat het voorbeeld er niet was.

Covid opent us up. 2020 Opende de energie en 2021 is het jaar van de vrouwelijke energie die duwt. Alles in jouw leven de afgelopen maanden, good & bad, maakte jou klaar om vooruit te stappen. Vooruit met alles wat je bent.

De CEO Rockstar met wiebelknieeën.
Het kleine meisje dat soms enorm twijfelt.
De gezellige vrouw die zich af en toe alleen voelt aan de top.
Jouw inner warrior die diep van binnen weet dat ze het niet meer voor iedereen goed kan doen.
Het meisje dat nog steeds bang is dat ze iets/iemand verliest wanneer ze naar voren stapt.

It’s time to level up. Van meisje naar vrouw in alles wat je doet. De vrouw die 20k boekt door één training, retreat of coaching plek te verkopen is de vrouw die haar waarde kent, zich empowered as f* voelt en weet dat ze het niet meer voor iedereen goed hoeft te doen.

Ik geloof daadwerkelijk dat elke vrouw on a mission impact kan maken. Als jij jouw fearless en radiance aanzet EN volhoudt, lukt het elke keer opnieuw. Er daadwerkelijk gelukkig van worden, je prijzen telkens kunnen verhogen en vooral na al je investering GOED geld over houden, is het verschil tussen de geaarde vrouw en het rennende meisje.

Feminine Leadership kun je zwevend blijven doen of met twee benen rijkelijk op de grond. Ik hou van zweven, maar spiritueel en belichaming BEN je. Vertrouwen in jouw innerlijke stem, empowerment en fearlesness brengt je van zweven naar succesvol aarden.

Ik geloof dat jij als intuïtieve vrouw on a mission gelukkig in jouw business EN thuis mag zijn.
Ik geloof ook dat jij spiritueel EN rijk kunt zijn.
En ik geloof nog het meest dat je impact kunt maken EN er zelf heel veel aan over kunt houden.

Deze zomer neem ik je hierin mee.
Temidden van je kids, de rosé en je glamping avonturen.
Juist daarom in de zomer.
Ik ga je acht weken lang meenemen in de wereld achter je business, in je vrouw-zijn en op jouw reis van inner-meisje naar outer business queen.

Tools die alles met je business EN tevens niks met je business te maken hebben.
Dé plek waar business, vrouw-zijn en your ultimate pleasure samen komt.
Vrijmaken, Schaamteloos jezelf zijn en Radiant Abundance zijn jouw sleutelwoorden.

We starten 12 juli, waar jij op dat moment ook bent EN met wie je ook bent. 8 Weken Feminine Leadership to make this your Summer to remember. Ik vertel je er volgende week alles over, maar voel jij dat deze 8 weken voor jou zijn dan stuur mij via e-mail jouw hell yes en ik geef jouw alle details EN een super toffe bonus die nergens anders zichtbaar wordt.

0 Shares

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top