Maak je business weer jouw show

 

Eén van mijn cliënten verwoordde haar verlangen afgelopen week exact zoals ik business voor mij zie:

Als ik intune op mijn business Cindy dan zie ik het voor mij als één grote Sophia show. Sophia is uiteraard niet haar echte naam, maar wat zij beschrijft is precies zoals business mag zijn.

De grote … show (en vul jouw naam maar in).
Zo niet Nederlands of Belgisch en tevens wel het enige dat werkt.
You are the Soul of your Business. Jouw business draait om jou.

 

Let me tell you why:

 

Jouw ideale klant ben jij zelf. Niet persé in dit moment…maar wel de weg die jij gelopen hebt. Jouw struggles, jouw idealen en jouw verlangens ademen haar huidige pad en waar zij naartoe wilt.

Het gaat dus niet zozeer om het creëren van de grootste movement en meer om het zijn van de juiste healing space voor jouw toekomstige klant. Hij of zij wilt wat jij hebt. Zij halen iets uit de woorden, flow en energie die jij online laat zien. Daar komt iets uit naar voren. Op het moment dat jouw volger klant wordt, is hij of zij dus helemaal into you.

Op het moment dat jij daar nog staat als het kleine meisje (of jongetje) dan heb je daar jouw eerste energetische mismatch. Jouw business is jouw podium. Jouw energie is jouw tool. En jullie tijd samen is jouw show. Dit is aligned anders ging jouw klant wel ergens anders heen.

 

Jouw gewenste business resultaat

schreeuwt om jouw authenticiteit

 

Wanneer iemand dus klant wordt, hoef jij niet meer dan jezelf te zijn. Jij bent jij en durft de energie te volgen. Waar gaat het dan mis?

  • Wanneer je denkt dat je hard moet werken, want jezelf zijn kost geen energie.
  • Wanneer je denkt dat je meer moet geven, want jij alleen bent genoeg.
  • Wanneer je overall denkt dat jij nog iets moet doen om….en vul maar in.

Jouw presence is je Sacred Space. En natuurlijk zet je een tool in om mensen te brengen daar waar ze willen zijn. Die tool is jouw energie. Je teacht vanuit jouw weg en de wijsheid die jij opgedaan hebt. Maar onthoud één ding:

Het universum geeft je altijd de juiste klanten op het juiste moment. Er is dus niet zoiets als nog harder moeten werken, nog betere kwaliteit of nog niet goed genoeg zijn. Jouw bedrijf is jouw show en jouw zijnsenergie.

 

You are the Soul

of your Business

 

Als jij doet waarvoor jij hier bent, je energie achter je bedrijf healed en most of all zelf genoeg tijd hebt om ECHT te leven, dan ben jij altijd aligned voor de juiste klanten in jouw business.
Je hoeft er niet voor iedereen te zijn.
Je hoeft niet iedereen te helpen.
Je hoeft niet door iedereen aardig gevonden te worden.

De juiste klanten betalen jou voor wie jij bent.
De juiste klanten betalen voor jouw energie.
De juiste klanten betalen jou, jouw prijzen en op jouw manier.

Alles wat daarin momenteel wringt, daar zit jouw werk. Durf jezelf te zijn in je business en maak er jouw eigen show van. De juiste mensen kopen een kaartje en willen altijd vooraan zitten. Trust you & be magical just by being you!

Wil je meer weten, beantwoord deze email voor de 1op1 mogelijkheden. Start je liever direct, in jouw Space en online? Meld je dan aan voor 30 Days of Pleasure of de 30 Days of Pleasure & Playfulness with Money. Kijk welke klopt voor jou op dit moment en start direct.

0 Shares

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top