Lieve intuïtieve man, deze is voor jou

Je voelt al een tijd dat het moment voor verandering daar is. Je wilt het en toch blijf je steeds tegen hetzelfde aanlopen. Het verlangen is geopend en tevens weet en voel je in elke vezel dat het meer van jou vraagt dan je tot nu toe deed. Je voelt dat je meer mag verlangen. Je mag liefdevoller voor jezelf zijn. Je mag je gevoel meer vertrouwen. In je werk, in de liefde en in alles wat je doet. 

Je geeft.
Je geeft.
En je geeft nog wat meer. 

En je ontvangt het niet terug. In het begin soms wel of je ontvangt kleine beetjes terug en vertelt jezelf dat je daarmee tevreden moet zijn. Elke keer opnieuw zie je een zelfde patroon terug komen. Je weet dat je te veel geeft en je bent er klaar mee. Professioneel, in de liefde en in eigenlijk elke relatie die je aangaat. 

 

Het is tijd om je te openen voor

en/en in plaats van of/of 

 

Je weet dat het een patroon is dat dieper zit.
Je weet dat je er niet omheen kunt kijken.
En je weet dat je er iets mee moet als je niet wilt blijven denken…”Wat als…”.

Mijn mannelijke cliënten willen bijvoorbeeld leven van hun muziek. Weer een ander weet dat hij prachtige kunst maakt en wil hier helemaal voor gaan. En most of all willen ze allemaal professioneel neerzetten wat ze in hun hart voelen, hun eigenliefde vergroten en daarmee als vanzelf liefdevoller ontvangen in alles wat ze doen. Business en thuis bij hun partner. 

Je voelt dat er een diepere passie door je heen wil stromen en weet diep van binnen dat het NU jouw tijd is om deze echt neer te zetten. Je hebt alleen geen idee hoe. Je bent goed in wat je doet en dat weet je. Je hebt alleen ook de neiging om jezelf kleiner te zien dan je bent of alles weg te rationaliseren. 

Je hoofd vertelt het je wel: “Het is nu geen goede tijd om… Ik moet eerst nog dit of dat hebben om…. Het is echt niet verstandig om….” En vervolgens ga je weer verder waar je mee bezig was, zet je je hart uit en vertel je jezelf onbewust dat je er nog niet klaar voor bent. 

 

Stap niet langer terug

en volg de stem van jouw verlangen 

 

Je stapt weer terug in wat je hoofd weet én makkelijk vindt. Je gaat pas weer erover nadenken wanneer je lijf schreeuwt, je de burn-out voelt aankomen of je liefdesleven weer dicht slaat. 

Het hoeft niet meer.
Het kan niet meer.
En ik vertel je: het mag zelfs niet meer.

Het is tijd voor jou.
Het is tijd voor jouw grotere verlangen.
Het is tijd om te staan voor wie je echt bent. 

Je bent gevoeliger en intuïtiever dan je soms toegeeft. Je wilt veel meer dan je nu vaak terug krijgt. Je bent zoveel wijzer, grootser en overall tot meer in staat dan je nu laat zien. Het is time to step up your game.

Voor jou.
Voor wie je diep van binnen bent.
En voor alles en iedereen die jij aanraakt met de passie die door je heen stroomt. 

Het jongetje in jou mag opgroeien tot de man die er altijd al was. De man die zakelijk neerzet wat hij echt graag wil hebben. De man die in de liefde vanuit verbinding met zichzelf de heerlijke verbinding met zijn partner aangaat. En de man die vol vertrouwen bouwt aan zijn eigen dromen en verlangens. 

Het is niet onmogelijk.
Het is niet raar.
En het is niet te veel.

Jij wilt NIET te veel en ik geef je alle toestemming om nog meer te willen en je gevoel next level te volgen. Ready for more? Stuur mij een email via info@www.cindystal.nl en we kijken samen naar de mogelijkheden.

0 Shares

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top