Let’s talk about sex

Let’s talk about Sex. Sex niet als “laten we even veel en met zoveel mogelijk mensen sex hebben”, maar sex als energie; jouw ultieme levensenergie. Wanneer deze vrij stroomt zie je dit terug in meer gemak, resultaat en plezier in alles wat je doet. 

Binnen mijn bedrijf Cindy Stal Business Healing heb ik al honderden vrouwen en mannen gecoacht in het versterken van het vertrouwen in je innerlijke stem, het verbeteren van je businessresultaat en het terugvinden van je eigen basis en de liefde voor jezelf. Dit laatste uit zich vaak ook in ervaringen en vraagstukken in de liefde, sexbeleving en relationele sfeer. 

Het vrij laten stromen van je sexuele energie heeft een uitermate positief effect op jouw businessresultaat. De relatie met jezelf, jouw eventuele partner en de overall relatie met sex is zo belangrijk voor hoe vrij jij je voelt in je leven en dus ook in het waarmaken van jouw verlangens. 

 

Sexuele energie als levensenergie

voor de meest liefdevolle relatie
met jezelf, een ander en jouw business

 

In Let’s talk about sex neem ik je mee in deze energie. Sex als de ultieme levensenergie. Door het vrij laten stromen van jouw sexuele energie open én vergroot je automatisch jouw natuurlijke ontvangkracht.

Ik ga vanaf vandaag wekelijks onderwerpen met je delen die je uitnodigen om met deze energie in jouw leven te spelen en jezelf te openen voor meer gemak en plezier in je leven én business. Luister je mee? 

 

Let’s talk about sex podcast

 

En wil jij 11 weken lang met mij groeien; life én business?
Je mag me alles vragen en ik deel mijn grootste tools met je in prachtige modules, krachtige audio healings en leuke wekelijkse livestreams. Binnenkort geef ik Oneness sets you free weer 11 weken lang. Ook binnen dit online programma gaan we werken met sexuele energie als creatietool voor het waarmaken van jouw verlangens in life & business. 

Het online programma dat ik na een sucessvolle eerste editie voor de tweede keer geef en waar ik met heel mijn hart achter sta. Hier zit alles in waarvan ik geloof dat het je verder helpt in je intuïtieve onderneming én je overall een groter gevoel van tevredenheid, zelfvertrouwen en onwijs veel plezier geeft.

Let’s have fun together! Doe je mee? Het leven is gemaakt om van te genieten en voluit te ervaren. Er heeft zich al een toffe groep vrouwen aangemeld. Ondernemers en vrouwen met een diepere droom die de wereld in mag. Ik verwelkom je graag.

Ik heb nog maar 1 VIP Plek vrij en je kunt uiteraard ook aansluiten voor de online only variant. Ook super krachtig. Kies wat klopt voor jou. En wil je even samen afstemmen wat past? Beantwoord deze email en ik neem contact met je op.

 

Yes count me in!

 

Geniet van je zondag en voel je vrij in jouw eigen waarheid en in alles wat je doet! Geniet voluit en van alles en iedereen om je heen.

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top