Kiezen maakt het verschil

Kiezen, er ligt vaak een lading op. Keuzes, keuzes, keuzes…je kunt er tegenwoordig 1001 op een dag maken als je wilt. Sommige keuzes maak je als vanzelf en andere lijk je maar niet te kunnen maken of ga je met alle macht (onbewust) uit de weg. Kiezen maakt het verschil en toch ga je het nog vaak uit de weg. Kies jij? Zeg jij al voluit JA tegen jezelf?

Alles is een keuze en het enige dat het waarmaken van jouw verlangens van jou vraagt, is een keuze. Kiezen voor jezelf. Kiezen voor jouw verlangens. Kiezen voor wie je diep van binnen bent.

Kiezen creëert open ruimte. Nieuwe ruimte. Grootse ruimte. De ruimte die jij altijd al bent. En dit is precies de ruimte die ondernemers vaak onbewust nog uit de weg gaan.

 

Durf jezelf te laten zien

 

De ruimte van jouw verlangen. De ruimte van jouw pioniersrol, jouw authentieke zelf. De ruimte die het Universum van je vraagt. Ik geloof dat je dingen meemaakt in je leven, die je weer meeneemt in jouw business. Jij bent immers je business en jouw business dat ben jij.

Jij bent je verhaal. Je leeft je verhaal. Je deelt je verhaal. Jouw energie, jouw mooie zijn, jouw ervaringen is hetgeen klanten aantrekt. De klanten die bij je passen, waar jij echt blij van wordt en die jou ook weer verder helpen op jouw pad. Jij mag hier JA tegen zeggen. Kies voor jouw verlangen en je wordt gekozen. Help de wereld jou echt te kiezen.

Wie ben jij? Wat maakt jou jij en wat zijn jouw mooie, authetieke super powers? Kies om hier volledig voor te staan. Omarm het leiderschap in jezelf en stap naar voren met deze super powers. Helemaal vanuit wie jij bent. Met je verleden, heden en al je verlangens.

 

Verwelkom alles in jezelf

 

Jij bent jij en wie jij bent ben je niet voor niks. Durf oude deuren te sluiten. Niet meer werkende verbindingen los te laten en lasten die je draagt vanuit een verleden te healen.

Omarm jezelf in al jouw zijn. Heet jezelf welkom en erken elk stukje dat bijgedragen heeft aan jouw droom. Het mooie en minder mooie. Het licht en donker. Het verleden en de toekomst.

Zie jezelf voor wie je diep van binnen bent. Zeg ja tegen jezelf en heel elk stukje dat dit diep van binnen nog eng vindt. Diepe healing maakt zo’n verschil voor je business. Elk stukje dat nog in de weg staat van jouw droom zit in jezelf. Het is het donker waar jij jouw licht op mag schijnen. En met elk stukje licht in jou, ben jij als vanzelf de lichtjesaansteker voor jouw klanten.

Wees die vuurtoren die sterk aan de rand staat en haar klanten als vanzelf verwelkomt in haar veilige haven. Wees die veilige ruimte zodat jouw klanten ook weer kunnen kiezen. Wees die pionier. Kies, leef en deel.

 

Heel jezelf, heel je business

 

Wil jij aan de slag met de stukken die nog in de weg staan van jouw droom? Ben jij klaar om keuzes te maken en vanuit deze keuze energetisch en met concrete stappen de juiste klanten aan te trekken die passen bij jouw ervaringen, capaciteiten en verlangens? Wil jij jouw ontvangkracht vergroten en jouw dromen delen met de wereld?

Ik help je graag te healen waar jij automatisch jouw klanten straks weer mee kunt helpen. Ik help je de deuren te openen welke nu nog gesloten blijven. Ik help je het licht in jou veilig en krachtig naar buiten te laten schijnen zodat jij als vanzelf alle lichtjes om je heen aansteekt.

Mail of PB mij voor een vrijblijvend gesprek en we ervaren samen of onze energie matchend is voor jouw dromen en verlangens. Van daaruit kijken we verder wat voor jou de meest logische, volgende stap is. Een losse healing sessie, mijn maandabonnement waarin ik er gedurende een maand 24/7 ben voor al je vragen of juist een intensiever 3, 6 of 12 maanden healing traject.

Binnen het intensive traject loop ik gedurende de gewenste periode elke stap van jouw weg met je mee. Ik ben je veilige haven waar jij steeds weer terug kunt komen. Ik help je kiezen, spelen en ervaren. Ik geef je alles van mij en ben er 24/7. Elke week plannen we een 30 minuten gesprek en geef ik je zakelijke tips, healen we wat zich aandient en volgen we vooral de energie. Jouw energie.

Zeg jij JA tegen jezelf? PB of mail mij en ik kijk graag met je mee.

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top