Leef jij jouw waarheid of die van een ander?

Eerder deze week na een gesprek met een klant besefte ik weer hoe belangrijk het is om echt jouw waarheid te leven. Leef en onderneem jij als intuïtieve vrouw niet volgens jouw waarheid, dan “helpt” het Universum je graag een handje om je terug te krijgen op het juiste spoor. Jouw spoor. Helaas kiezen we nog te vaak de les van pijn, tekort of angst. En dit mag anders. Liefdevoller. Er is namelijk maar één weg in Life & Business en dat is jouw weg. Leef jij jouw waarheid of die van een ander?

Vrouwen ondernemen op een andere manier dan mannen. Zeker intuïtieve vrouwen. Ik merkte het deze week ook weer tijdens een gesprek dat ik had met iemand die mij helpt bij mijn planning. Ik vind plannen namelijk helemaal niet zo leuk. Elk kwartaal liep ik er met een zo groot mogelijke boog omheen. Ging ik het een beetje uit de weg. Tot ik mij weer besefte dat ik het mezelf hier onnodig lastig mee maak. Want planning, structuur en focus brengen ook rust en maken het ondernemen makkelijker. Liefdevoller en vooral liefdevoller voor mijzelf.

Wanneer ik met haar werk aan mijn kwartaal planning dan voel ik de last van mijn schouders afvallen. Ineens voelt het lichter, helder en vooral ook overzichtelijk. Binnen mijn planning zit voldoende ruimte om vrij de energie te kunnen volgen. Planning betekent niet magie vrij. Want laat ik even heel eerlijk zijn, zonder de magie van mijn intuïtie en het spelen met energy tools vind ik ondernemen helemaal niet zo leuk.

 

Welke overtuiging blockt
jouw verlangen?

 

Nog een overtuiging die later die dag door mijn hoofd shifte. Al die jaren in loondienst werkte ik in organisaties waar tekort en harde planningen de standaard waren. Het was nooit goed genoeg en targets waren elke maand weer onhaalbaar.

Dit heeft er bij mij voor gezorgd dat ik geen leuke link leg met plannen en zelfs niet met verkoop op die manier. En ineens shifte het. Ook wanneer mijn bedrijf steeds meer groeit, mag ik dit op mijn manier blijven doen. Een goed lopend bedrijf betekent niet ineens dat het op de oude, zakelijke manier moet. Ook dit mag op mijn manier. Speels, met een gezonde dosis f*ck it en glitters overal waar ik ga.

Elk uplevel in je bedrijf gaat gepaard met het laten gaan van oude shizzle die jou niet meer dient. Oude mindset die mag gaan. Oude patronen die niet meer bijdragen. Oude gewoonten die niet meer werken. Je mag het loslaten. Je bent er klaar voor.

 

Next level intuïtief leiderschap

 

Jouw intuïtie volledig omarmen en jezelf helemaal vertrouwen. Nog dieper zakken in jouw waarheid. Elk uplevel in mijn bedrijf, de omzetgroei en de nog diepere afstemming op mijn ideale klant gaat gepaard met loslaten en mezelf het nieuwe verhaal vertellen.

Stappen in de vrouw die ik wil zijn. Nog meer mijn waarheid spreken. Nog meer plezier hebben en magie uitnodigen in mijn bedrijf. Luisteren naar mijn intuïtie, overgave en lopen. Telkens de eerstvolgende stap zetten. Elke dag. Ook wanneer het eng is. Ook wanneer het niet logisch lijkt. Ook wanneer ik de enige ben die deze stap voelt.

En dan is ondernemen telkens weer magisch. In ieder geval voor mij en ik denk ook voor jou wanneer jij een coach, healer of energiewerker bent. Het Universum zorgt namelijk altijd voor je wanneer jij in contact blijft met jouw waarheid en de stappen zet die passen bij jou en jouw droom.

Niet kijken naar de ander. Niet blindstaren op de volgende strategie. En al zeker niet alle stemmetjes in jouw hoofd de overhand laten krijgen op de magie die jij al lang bent. Jezelf vertrouwen. Jezelf omarmen. Jezelf next level erkennen. Own it. Be it. Do it.

 

Deep Dive Business Traject

 

Ben jij klaar voor meer magie binnen jouw bedrijf? Helemaal zakken in jouw zijn, hoe jij wilt ondernemen en dit uitbouwen tot jouw ultieme business model? Wil jij die constante klantenstroom en vooral klanten die helemaal afgestemd zijn op wie jij diep van binnen bent? Zodat ondernemen vooral weer leuk wordt en helemaal past binnen wat jij wilt van jouw leven?

Mail mij dan voor een persoonlijk Deep Dive Business Traject. 4 Maanden lang help ik jou om zowel in je business als in je privéleven volledig jouw waarheid te omarmen en hier helemaal voor te staan. Dit niet alleen te weten, maar ook in elke vezel van jouw lijf te voelen. Dit niet alleen te weten, maar ook vol vertrouwen overal te uiten. Dit niet alleen te weten, maar het nu ook ECHT te doen.

Ik help je voorbij mindf*cks en andere bullsh*t die je afhoudt van jouw droom. Ik help je in de actie wanneer jij in de weerstand hangt. Ik draag je wanneer jij iets mag helen. Mijn ondernemerstraject is de ultieme combinatie tussen life & business, tussen spirit & aardse realiteit, tussen healing en focus.

 

Wat ontvang je tijdens een
Deep Dive Business Traject:

 

  • 4 Maanden lang elke twee weken een 1-on-1 Zoom call van +/- 60 minuten. Deze neem ik voor je op en kun je op je gemak terug luisteren zodat je niet als een meikever al mijn tips en trics hoeft op te schrijven.
  • Persoonlijke afstemscripts geheel gericht op jouw gewenste leven en business.
  • Toegang tot mijn Mastermind waarin je gratis deel mag nemen aan mijn programma’s en andere gelijkgestemde ondernemers ontmoet.
  • De gehele 4 maanden draag ik jou mee in mijn energie en ben ik er all the way voor jou. Je mag me altijd mailen of appen. Je hoeft het niet alleen te doen.

Wanneer jij klaar bent voor jouw next level in life & business, kijk ik graag met je mee of ik de juiste coach ben voor jou. Mail me via info@www.cindystal.nl en ik neem contact met je op.

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top