Jouw partner wil niet het perfecte plaatje

Deze tijd vraagt om een vernieuwde kijk op relaties, hoe je als vrouw “moet” zijn en welke beweging je samen mag maken. Dit is niet alleen iets wat speelt nu, maar wat in mijn ogen al veel langer speelt. Als ik naar mezelf kijk ben ik een andere vrouw geworden door mij persoonlijk te ontwikkelen jaren geleden én nog zoveel meer toen ik mijn onderneming startte en elke keer weer groter uitbouw.

 

Leef enkel jouw waarheid in alles

 

De tijd dat je als vrouw alleen vrouw van en moeder was, is echt voorbij. Wij leven in een tijd waarin je ineens alles mag zijn en het dus diezelfde druk met zich mee neemt. Waar de man heuuuuul vroeger ging jagen en weer thuis kwam, is er – even heel kort door de bocht – eigenlijk nog niet zoveel veranderd. Voor de vrouw wel. Wat het direct ook weer voor beide anders maakt.

Er is maar één echt plaatje en dat is jouw waarheid. En tevens is dit iets wat, zeker vrouwen vaak lastig vinden om ECHT neer te zetten. Want wanneer jij voor jouw waarheid kiest, betekent het ook dat je daar soms alleen staat. In jouw inner circle is niet altijd iedereen klaar voor jouw idee van het perfecte plaatje.

En natuurlijk hoeft dat ook niet altijd. Daarom is het jouw waarheid. Niet iedereen hoeft die waarheid te delen. Geeft meteen ook weer wat rust. 😉 Terug naar dat plaatje…heb je helder wat JOUW ideale plaatje is?

 

Kies wat jou het meeste energie geeft

 

Ik geloof sterk dat jouw partner het meest gebaat is met jouw hoogste energie als vrouw. De vrouw in haar hoge energie danst, creëert en heeft een haast natuurlijke flair die de lichtjes om haar heen automatisch aansteekt.

Dit betekent niet dat je altijd maar op je troon in je hoogste energie moet blijven zitten. Dit betekent wel dat je vanuit verbinding met jezelf in verbinding met de ander mag gaan. Vanuit de hoogste verbinding in jezelf ben je automatisch in de meest liefdevolle verbinding met de ander.

Ga op onderzoek in jezelf hoe jij je goed voelt bij jou en wat jij daarvoor nodig hebt. “Relatie werk” wil je vaak direct samen oplossen…en nog veel vaker begint de verdieping eerst bij jezelf. In de veilige sacred space in jouw lichaam liggen al je antwoorden. In die kwetsbare, rauwe en open ruimte kom je thuis bij jezelf.

 

Vanuit verbinding met jezelf

in verbinding met de ander

 

Vanuit een diep vertrouwen in jouw waarheid, wat je daar op die plek opbouwt, krijg je datzelfde vertrouwen van de ander terug. En waar een kreet als “Hij ziet mij niet. Hij ziet niet wat ik nodig heb. Hij ziet mij niet voor wie ik echt ben.” lijkt alsof het over HEM gaat…eigenlijk gaat het altijd over jezelf.

Niet wat je wilt horen. Niet altijd leuk. Niet zo makkelijk als het aan de andere kant van de tafel neerleggen. Terug naar de titel: Jouw partner wil niet het perfecte plaatje. Wat wil jij? Waar word je echt blij van? En wat heb jij nodig om je goed in jouw space te voelen?

Als je daar vandaag de eerste stap in zet, kan hij als vanzelf op zijn tempo meedraaien in de ruimte die jij opent. De vrouw opent vanuit een open en geheeld hart. In verbinding met jezelf stap je in de juiste verbinding met de ander.

Geniet van je zondag en geef jezelf alle ruimte die jij nodig hebt. Vanuit liefde en erkenning en vanuit diezelfde energie voor de ander.

Veel liefs,
Cindy

P.s. Uiteraard is man & vrouw het genomen voorbeeld en kun je dit ook invullen voor andere relatievormen. Voel, zoals met alles, wat klopt voor jou en jouw waarheid.

0 Shares

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top