Intuïtie, jezelf vertrouwen en actie durven nemen

Afgelopen dinsdag startte mijn Goddess Intensive 8 maanden traject. 8 Maanden samenwerken met mooie vrouwen met dromen en verlangens die ze willen verwezenlijken. Een nieuwe manier van leven. Ik heb meerdere vrouwen gesproken die graag mee wilden doen, maar waarvoor het nu nog niet paste. Had jij ook graag mee willen doen? Dan heb ik nu iets super leuks voor je!

Wanneer jij mij met plezier volgt weet jij ook dat er meer uit jouw leven te halen is dan er tot nu toe uitkomt. Niet vanuit de gedachte dat het nu niet goed genoeg is, maar diep van binnen weet je dat je voor meer hier op aarde gekomen bent. Steeds dieper zakken in jouw intuïtieve weten en het vol vertrouwen leven van jouw waarheid.

De nieuwe realiteit die je intuïtief al voelt dat mogelijk is, maar waarvan je zelf nog te weinig idee hebt hoe deze waar te maken. Super mooi om te zien hoe wat ik al weken, maanden voelde, nu werkelijkheid is. Intuïtie, vertrouwen en actie durven nemen. Elke dag weer.

 

Weten, wensen, waarmaken

 

En zo is het steeds met mijn verlangens geweest. Ik “weet” iets. Een intuïtieve gedachte in mijn hoofd. Een verlangen. Een droom. Het weten voordat de twijfel begint. De twijfel, mindf*cks en de angst. Dit laatste speelt bij iedereen. Ook bij mij.

Intuïtie horen is namelijk pas stap één. Deze omzetten in actie en krachtig jouw eigen waarheid leven, ongeacht welke dag, waar of tegenover wie is stap twee. Hier laten veel vrouwen het intuïtieve leven en ondernemen liggen. Daarom wordt nog zo vaak geroepen dat het niet werkt.

“Affirmaties werken niet voor mij. Ik kan toch niet zomaar mijn baan opzeggen? Ben ik wel goed genoeg? Zo makkelijk kan het toch niet gaan? Het werkt voor iedereen, behalve voor mij.”

Het werkt wel. Ook voor jou. Weet je waarom het nu nog niet voor je werkt? Omdat je niet bereid bent om “het werk” echt voluit te doen. Niet aardig? Misschien, maar wel waar. Jouw intuïtie volg je niet even parttime of alleen maar wanneer het lekker licht en comfortabel voelt. En soms mag iemand je even het duwtje geven dat je nodig hebt.

 

Energetisch leren ontvangen

 

Iedereen wilt het leuke leven. Die succesvolle onderneming met de leuke klanten. Het leven in je eigen ritme. En dat kan, wanneer het past op jouw pad dan maak je het waar. Alleen het komt niet gratis bij een pakje cornflakes.

En weet je wat? Het is een kwestie van doen. Jezelf een nieuw verhaal vertellen. Energetisch opnieuw leren lopen. Je tanden poets je ook niet alleen maar wanneer je er tijd voor hebt of wanneer je lekker in je vel zit. Die poets je elke dag en waarschijnlijk ook nog twee of zelfs drie keer. Waarom? Omdat je weet dat het goed voor je is.

Zo is het ook met je intuïtie durven volgen en met de Universele energie spelen. Het is onderdeel van jouw leven. Dit zit al in je lijf. In jouw wezen. In je ziel. Alleen ben je nu eenmaal opgegroeid in een tijd waarin dit niet zo bekend was als nu.

Jij bent van de generatie die deze manier van leven opnieuw uitvindt. Intuïtief leven, de waarheid van jouw ziel volgen. Energetisch ontvangen, ook in je onderneming. Intuïtief opvoeden, voorbij sommige regels van de maatschappij.

Ik kan alleen maar waarmaken waar ik in geloof. De energie laat me echter vaak al voelen wat ik waar kan maken. Daar ligt mijn stretch. Mezelf een nieuw verhaal vertellen. Durven vertrouwen op mij, mijn weten, en intuïtieve stappen zetten. Graag deel ik mijn persoonlijke stappenplan met je.

Mijn verlangens, dromen en mogelijkheden hoe maak ik ze waar? Groots leven volgens mijn waarheid. Steeds voor die verdieping gaan. Alles willen opnemen en doorleven. Vanuit mijn flow en plezier. Wanneer ik dit doe en vertrouw op het Universum ontvang ik alles wat goed voelt in mijn leven.

 

Intuïtie, jezelf vertrouwen en actie durven nemen

 

Voor de mooie vrouwen in mijn Goddess Intensive traject geef ik a.s. woensdagavond om 20.00 uur een live online workshop helemaal gericht op deze manier van leven. Dit gaan we in 1,5 – 2 uur behandelen:

  • Vragen stellen aan het Universum en de antwoorden oppikken, hoe doe je dat?
  • Afstemmen op de energie die ik wil zijn, praktisch en met concrete voorbeelden.
  • Zorgen voor de verbinding met jouw intuïtie
  • Leren vertrouwen op jezelf en jouw weten
  • Jezelf overgeven in vertrouwen aan het Divine Timing proces en krachtig blijven staan, ook wanneer het oncomfortabel en onzeker voelt.

En omdat ik weet dat meer vrouwen graag mee hadden gedaan aan dit traject, wil ik graag een workshop als deze ook aan jou aanbieden.

De workshop is online en je hebt die avond alle gelegenheid om jouw vragen te stellen. Na afloop ontvang je de opname als audio zodat je alle tips, affirmatie voorbeelden en clearings op je gemak uit kunt werken en terug kunt luisteren.

Spelen met de energie is leuk. Intuïtie mag licht. En magie ontvangen mag makkelijk. Het is er namelijk allemaal al en ik leer je graag hoe je dit in jouw leven toe kunt passen. Doe je mee? Meld je via deze link aan en je bent er a.s. woensdag om 20 uur automatisch bij:

 

Online workshop Spelen met de energie

 

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top