Ik ben hier niet meer beschikbaar voor

Ik ben hier niet meer beschikbaar voor! Magische woorden voor mijn cliënten. Ik hoor het elke keer weer. Weet je wanneer dingen veranderen? Niet wanneer je enkel met energie speelt. Niet wanneer je enkel een nieuwe strategie toepast. En ook niet wanneer je het visualiseert tot je een ons weegt. 

Jouw realiteit verandert wanneer je energiewerk combineert met duidelijke aardse acties. Wanneer je daadwerkelijk voelt: Dit is wat ik wil hebben én dit is waar ik NIET meer beschikbaar voor ben! En alles daar tussen settle ik niet meer voor.

 

Settle niet voor quick fixes! 

 

Uit angst, ervaringen uit het verleden of een lage eigenwaarde kun je denken dat je niet meer mag verlangen. “Doe maar een beetje normaal. Verlang niet te veel. Of dat is echt niet verstandig hoor!”

Ik geloof er niet in en daar neem ik mijn cliënten graag in mee. Ik geloof namelijk dat je alles waar kunt maken wat je wilt hebben. Ik geloof dat je intuïtie er niet voor niks is. En ik geloof ook dat elke sterke intuïtieveling een heel sterk hoofd heeft waar je omheen moet leren gaan. 

Een hoofd dat continu vertelt dat het niet verstandig is. Onze maatschappij laat je momenteel zo goed zien hoezeer mensen verslaaft zijn aan controle. Hoezeer dit overal ingebakken zit. En nog meer hoe sterk angst kan regeren. En toch weet ik dat jij gelooft in een andere wereld. 

 

Settle niet én open up to more Pleasure 

 

En daar is jouw onderneming of verlangen voor. Meer dan ooit voel ik dat het tijd is voor jouw eigen beweging. Een eigen waarheid binnen een waarheid die opgelegd wordt. 

Ik ben nooit zo goed geweest met authoriteit en daar ben ik meer dan eens op afgekeurd. Your wrongness is your strongness. Zo is het ook voor jou. Authoriteit mag er zijn, maar niet omdat het nu eenmaal zo is wanneer de energie erachter niet klopt. 

Je bent niet te soft >> Je voelt wat anderen niet zien. 

Je wilt niet te veel >> Je bent tot meer in staat dan anderen. 

En most of all: Jouw waarheid is niet fout >> Je bent een specialist!

 

Divine Leadership is the only way

 

Ik help je graag jouw gewenste wereld te creëren. Omdat je voelt dat is wat je moet doen. Omdat je niet meer terug wilt naar wat was. En most of all, omdat je weet dat je simpelweg niet anders kunt. 

Dit is waarvoor je geboren bent en je settelt niet meer. Niet meer beschikbaar zijn voor iets anders dan je verlangen vraagt commitment, overgave en vertrouwen op jouw vrouwelijke ontvangkracht. 

Elke stap in mijn onderneming vraagt een grotere toestemming in mij dat het echt op mijn manier mag, met nog meer plezier en most of all vanuit volledige overgave aan mijn ziel. Voor iets anders ben ik niet meer beschikbaar en dat gun ik jou ook. Dan en alleen dan maak je het ook ECHT waar. 

Ready? Stuur me eenvoudig een mailtje en ik kijk graag samen met je naar de mogelijkheden om hier samen één op één aan te werken. Of kijk in de shop naar één van de mogelijkheden waarmee je online en in je eigen ritme alvast aan de slag kunt. 

Klik hier om naar de shop te gaan of neem via info@www.cindystal.nl contact met me op. Settel niet voor minder dan wat jouw ziel influistert. Ik beloof je dat je alles krijgt wat vanuit the Divine in jouw hart gepland wordt.

0 Shares

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top