Hoe orde en perfectie
je business om zeep kunnen helpen

Intuïtieve ondernemers, en zeker de vrouwen, zijn magiërs. Wilde rivieren en met de energie van nieuwsgierigheid. In elke business is er een punt waarop je dit even vergeet. Het punt waarop je in de conclusie stapt die je niet verder helpt. Je eigenlijk weg stapt van je eigenwijsheid en in de conclusie of weerstand. In deze maatschappij wordt perfectie nagestreeft in alles. Wil je weten wat de keerzijde ervan is voor je business? Lees dan snel verder.

 

Intuïtie en creatie hebben ruimte nodig

 

Intuïtie is magisch. Ik zei het al in de inleiding van deze blog. Intuïtie kun je niet vastgrijpen. Haar wijsheid zweeft als het ware door de lucht. Het maakt je continu nieuwsgierig naar meer. Laat je steeds weer met nieuwe ogen naar de wereld om je heen kijken. Licht, vol plezier en moeiteloos.

En dan is er perfectie en orde. Als je deze woorden afzet tegen intuïtie dan hoor je al een heel ander gevoel er doorheen klinken. Intuïtie nodigt je uit. Perfectie en orde zet je energie vast. Je voelt misschien zelfs wel een verkramping in je lichaam. Perfectie is ongoing. Je behaalt nooit het punt waarop het echt helemaal goed genoeg is, tenzij jij tegen jezelf zegt dat het goed genoeg is.

Ik onderneem nu 4,5 jaar en het is verre van perfect. Soms is het zelfs complete chaos. Chaos die bij mij past. Chaos is namelijk niet fout als het jouw eigen manier van chaos is. Ze helpt je in de vraag te blijven. De vraag naar meer mogelijkheden voorbij je conclusies vanuit je hoofd.

 

Leef jouw eigenwijsheid

 

Met chaos bedoel ik niet de chaos die voelt als paniek of manie. Chaos is vrije creatie, vertrouwen in het niet weten en durven reageren op het moment dat je de energie voelt waar je naar verlangt. Ik blijf niet hangen tot iets perfect is. Als ik iets geleerd heb in deze jaren is het dat je dat punt nooit bereikt.

Er zijn altijd mensen die niks hebben met jouw waarheid.
Er zijn altijd mensen die het niet goed genoeg vinden wat je doet.
En er zijn altijd mensen die het licht uit je spiegel te fel vinden.

En dat mag. Er zit ook iets heel tofs in. Kun je de oordelen ontvangen? Overal waar je kiest voor jou zonder de ander uit te sluiten, stap je volledig vanuit je eigen waarheid naar voren. Vol liefde, vol vertrouwen en in acceptatie van alles wat er is.

 

Hoe kun je met meer vertrouwen

in je eigenwijsheid ondernemen?

 

Stel vragen aan je intuïtie & wacht niet tot dingen slechts invallen bij heldere hemel.

Je mag vragen om alles wat je wilt. Waar je naar verlangt dat hoort bij je pad. Jij hebt een droom net als mij. Die zijn niet hetzelfde en daarom is jouw verlangen, jouw verlangen. Leer daarop vertrouwen. Stel vanuit je verlangens vragen wat je volgende stap is, wie eraan kan bijdragen en wat er nodig is van jou?

 

Durven kiezen vanuit energie

 

Vragen stellen is leuk en daarna mag je kiezen. Dit is het punt waar veel mensen het moeilijk maken. Dat hoeft echter niet. Bekijk het vanuit het speelse. Creatie is bereid zijn te vallen. Door de bereidheid gaat de verkramping eruit en zul je zien dat je veel vrijer kunt spelen. Energie stopt met vrij stromen daar waar jij haar vast zet. Stap uit je conclusies en kies wat vaker. Echt kiezen, vrij en speels.

 

Wat is jouw manier?

 

Tap wat vaker in op wat jouw manier van leven en ondernemen is. Tof dat iemand anders het zo doet, maar A weet je niet hoe succesvol iemand echt is achter de gouden social media feed en B jouw droom, jouw weg. Vertrouw op jezelf en open jezelf om alles te ontvangen.

Strategie is tof, maar jezelf openen om haar resultaat te ontvangen op de manier zonder dat het jou je energie, je stralende ogen en de liefde binnen je gezin kost is het enige dat echt telt. Een succesvolle strategie is niet wat je ’s avonds beter laat slapen. Het gevoel achter die strategie wel.

Wil jij met mij voorbij structuur en perfectie een grote stap zetten in het waarmaken van je verlangens? Laten we samen kijken wat mogelijk is. Stuur mij een email of een PB en ik kijk graag met je mee.

 

 

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top