Hoe next level intuïtief leiderschap
voor mij het verschil maakte

Ik heb je script nu een paar keer doorgenomen en ik ben er superblij mee! Wauw, wat heb je dat goed verwoord. Dank je wel!

Deze reactie ontving ik gisteren in mijn mailbox van één van mijn trajectklanten. Deze klanten werken drie tot zes maanden samen met mij aan het neerzetten of verder uitbouwen van hun bedrijf. Mijn trajectklanten draag ik mee in mijn energie. Dit betekent concreet dat ik er voor je ben wanneer jij mij nodig hebt. Jij hebt de ruimte om alles te vragen ook buiten onze wekelijkse afspraak en ik deel met jou wat ik nog extra doorkrijg vanuit mijn afstemming op jou.

Onze energievelden staan in verbinding en dat gaat verder dan een wekelijkse afspraak online of face-to-face. Jouw ontwikkeling staat immers ook niet alleen aan op die momenten. Mindf*cks, oude patronen en al het andere wat je weerhoudt om te komen waar je wilt zijn, roepen vaak het hardst op de momenten waarop er even geen begeleiding is.

 

Jezelf afstemmen

op jouw gewenste energie

 

Gisteren schreef ik voor één van mijn trajectklanten een afgestemd affirmatiescript helemaal gericht op haar energie en de stappen die zij graag wil zetten binnen haar bedrijf. Toen ik 1,5 jaar geleden in aanraking kwam met afstemmen, de energie kiezen van jouw nieuwe gewenste realiteit, heeft dit het waarmaken van mijn verlangens in een stroomversnelling gebracht.

Ineens kreeg ik de vele inspiratie vanuit mijn intuïtie wel geaard en direct in waardevolle business content omgezet. Binnen een jaar tijd lanceerde ik 7 online programma’s succesvol en kan ik nu samen met mijn zoontje leuk leven van mijn bedrijf.

We kunnen alles doen wat we willen en nog belangrijker we kunnen zoveel mogelijk leven in het ritme dat past bij ons. Dé reden waarom ik begin 2015 ontslag nam na 11 jaar binnen diverse Marketing en Sales functies gewerkt te hebben. Iets wat ik anderhalf jaar geleden nog niet durfde te dromen.

Elke dag opnieuw niet enkel je intuïtie durven volgen, maar ook heel gericht de energie kiezen die jij wilt zijn, heeft voor mij HET verschil gemaakt. Intuïtie combineren met dagelijks actie nemen vanuit jouw gewenste realiteit. De vrouw die jij wilt zijn. Het niet laten bij intuïtie alleen weten en de energie ook echt voelen stromen door heel je lijf.

 

Laat je niet tegenhouden
door excuses

 

Je niet langer laten tegenhouden door excuses. Het leven haalt je namelijk altijd in. Er is altijd wel een excuus waarom je niet zou kunnen…en er zijn altijd veel meer redenen waarom het wel kan.

Als alleenstaande, ondernemende mama is het heel gemakkelijk om je in te laten halen door je huidige realiteit. Opvang die uitvalt, mijn zoon die ziek word, onverwachte schemaveranderingen…en dan heb ik het alleen nog maar over de situaties die mijn zoon betreffen.

Ja dit is mega vervelend en kan je soms radeloos laten voelen, maar cut the crap en ga doen wat je te doen hebt. Er komt namelijk nooit dat ene, prachtige moment waarop de engelen voor je uit lopen en rozenblaadjes richting jouw podium strooien. Je zult het zelf moeten doen.

Op dagen waarop je je goed voelt…en ook op de dagen waarop je voor je gevoel even op de grond zit. Die dagen gaan weer voorbij en beide mogen en zullen er namelijk altijd zijn. Afstemmen helpt je voorbij deze moeilijke momenten. Afstemmen verhoogt je trilling en brengt helderheid.

 

Afstemmen geeft helderheid

 

Helderheid is wat je nodig hebt om succesvol te ondernemen. Helderheid brengt rust. Rust brengt meer vertrouwen in je intuïtie. En meer durven ondernemen vanuit jouw intuïtie is magisch! Dan lukt het namelijk ineens wel!

Geloof het maar van een vrouw die het anderhalf jaar geprobeerd heeft op hardere, meer mannelijke, vanuit oude sales gedreven energie. In deze tijd lukt het je niet meer als je niet bereid bent jezelf recht in de spiegel aan te kijken. Te zakken in heel jouw zijn. It’s all about you. All day every day. Gun jezelf dat ook jouw dagen magisch worden.

Wanneer jij jezelf toestemming geeft om te ondernemen op jouw manier, vanuit jouw verhaal en de mooie kwaliteiten die jij altijd al had, gaat het ook bij jou stromen binnen jouw bedrijf.

Ondernemen vanuit vertrouwen. Stappen durven zetten vanuit je intuïtie. Ook wanneer jij de enige bent die dit gevoel, deze zachte fluistering gelooft. Misschien juist wanneer jij de enige bent. Jouw parels zitten in de meest onverwachte momenten.

Wil jij ook zelf een mooi leven leiden en niet enkel en alleen voor je klanten waarde leveren, leveren en nog eens leveren? Wil jij meer helderheid binnen je business zodat jij al die mooie inspiratie nu echt geaard krijgt? Wil jij van worstelen, hard werken en de eindjes aan elkaar knopen naar magie, ondernemen vanuit rust en vertrouwen in jouw intuïtie en jouw mooie zijn?

Ik help je graag bij het ondernemen op jouw manier. Dé enige weg naar succes dat goed voelt voor jou en waardoor jij naast het genieten van het ondernemerschap ook tijd over houdt om zelf volop te genieten van jouw eigen leven. Ben jij klaar voor die volgende stap? Mail me dan via info@www.cindystal.nl of PM me en ik neem contact met je op voor de mogelijkheden.

 

Hieronder vind je een gedeelte uit het script

dat je ook binnen jouw business in kunt zetten:

 

Ik ben de vrouw die moeiteloos onderneemt. Alles wat ik voel, deel en zeg is altijd juist. Ik hoef alleen maar mijn gevoel te volgen en dan is het altijd goed. Ik onderneem vrij vanuit mezelf, mijn intuïtie en de moeiteloze signalen die mijn lichaam mij geeft.

Ik pik al haar signalen moeiteloos op en ontvang altijd super snelle tekens. Alles wat ik wil is in de energie al van mij. Alles wat ik wil kan ik ontvangen. Alles wat ik wil is er al en hoef ik maar te kiezen. Ik ben en daarmee is het altijd goed.

Ik hoef enkel door mij heen te laten stromen wat het Universum mij ingeeft. Ik pik haar signalen moeiteloos en snel op. Hiermee geef ik mijn klanten altijd het juiste. Ik weet, hoor, voel en zie alles wat ik aan mijn klanten mag geven. Dit gaat vanzelf. Dit is wie ik ben, in heel mijn zijn.

Elke maand ontvang ik weer nieuwe klanten. Ik weet heel goed welke klant mijn ideale klant is en ontvang haar moeiteloos. Zij weet mij te vinden en onze samenwerking verloopt magisch. Mijn klanten komen overal vandaan. Mijn klanten komen via alle wegen bij mij. Mijn klanten vinden mij. Ik hoef enkel te zijn.

Ik voel een diepe liefde voor mijzelf. Ik weet exact wat goed voor mij is en durf dit gevoel altijd te volgen. Elke energie die een bijdrage voor mij is, blijft hangen en al het andere stroomt verder. Alles mag door mij heen stromen. Ik deel vanuit de liefde voor mijzelf, het Universum en mijn verlangens. Hiermee is het altijd goed.

Elke lichtje dat ik aansteek in mij, deel ik als vanzelf met de wereld. Ik voel me krachtig, sta sterk in mijn eigen energie en ik straal vanuit heel mijn zijn.

 

Wil jij ook intuïtie en zakelijkheid combineren op de manier die klopt voor jou? Mail me dan via info@www.cindystal.nl of PM me en ik neem contact met je op voor de mogelijkheden.

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top