Hoe doe jij het temidden van alles?

“Hoe doe jij het temidden van alles?”

Dit is misschien wel de meest gestelde vraag binnen mijn bedrijf. En de afgelopen twee weken heb ik mijn eigen belichaming op mijn antwoord weer mogen ervaren en verdiepen. Twee weken geleden viel Finn keihard met zijn fiets en stond alles even stil. Die twee dagen in het ziekenhuis brachten mij terug bij het moment waarop ik zoveel jaren eerder vanuit het niets in het ziekenhuis zat en mijn toenmalige man een ongeneeslijke tumor bleek te hebben.

Het was uiteraard niet hetzelfde en ik ben heel blij dat Finn weer op zijn fiets door de tuin rijd, maar de toevalligheden en reset was er ook nu weer. Mijn vriend was dat weekend namelijk voor zijn werk in Rotterdam en was amper twee minuten thuis. Ik moet er niet aan denken dat ik alleen met Finn was geweest.

Toen ik Finn in het ziekenhuis een aantal keer zag wegvallen stond alles echt even stil. Net als toen. Je voelt hoe de grond onder je wegzakt. Dit keer nog zoveel meer dan toen. Ik heb alles echt even losgelaten en mocht je er ooit over twijfelen, jouw cliënten snappen dit. Jouw cliënten volgen jou EN daarnaast geloof ik immens dat je in vrouwelijk leiderschap elke keer het voorbeeld hebt te zijn en de lijnen uitzet hoe het ook mag.

In dit blog wil ik je een aantal life hacks meegeven over de magische HOE DAN?

 

Ga voorbij ongemakkelijk

 

Je leert fietsen door erop te stappen niet door ernaar te blijven. Het verschil tussen de succesvolle intuïtieve vrouw en het spirituele meisje maakt het op de fiets stappen. Je hebt het te doen en tussendoor te vallen. Alles wat ik de 1e x doe voelt ongemakkelijk. Elk uplevel jeukt, schuurt en kost een bak Ben en Jerry’s. You have to be her to receive her reign!

 

Schaamteloos jezelf zijn
en het op jouw manier doen

 

Laat los hoe jij denkt dat het moet, hoe je bestie het voor zich ziet of most of all: hoe de markt jou vertelt dat het hoort. Marketing is alleen succesvol als jij de energie achter jouw marketing beheerst. Jij zet jouw markt neer en de markt conformeert zich aan jouw vibe…en niet andersom.

 

Let your inner queen lead your way

 

We hebben allemaal een verleden, een klein beschadigd meisje in ons en een inner demon die je de hele dag vertelt waarom je het nog niet waard bent. Alles bracht jou tot vandaag. Hoe ingebakken het ook in jouw systeem zit, we halen het er samen uit. Succesvolle verhalen worden bedacht, verteld en geleeft. It’s time to live your story. Weet wie je elke dag aan het roer zet.

 

En/en in alles wat je doet

 

Ik kan niets met mate doen. Daarnaast heb ik mijn bedrijf echt groot gemaakt na de geboorte van Finn. Hij in de draagzak slapend en ik typend op mijn laptop die op de kattenpaal stond. Ik ben nooit blijven wachten tot alles perfect is. Dit is het namelijk nooit. Ons gezin, inmiddels met twee kleine kindjes is net zo perfect.

Ik sta mijzelf keer op keer toe dat het messy as f* mag zijn EN ik nog steeds de meest waardevolle coach voor mijn cliënten ben. Ik mag dingen leren en op andere gebieden al fantastisch zijn. Ik mag het soms niet weten en tevens toch naar voren stappen. Het is en/en in alles wat je doet.

 

Hoog inzetten en niet voor minder gaan

 

De grootste fout van de intuïtieve vrouw is TE LAAG inzetten. Mijn allereerste les in business die ik nooit vergeet was hoger inzetten. De vrouw is netjes, moet niet te veel willen en al helemaal niet laten zien dat het haar goed gaat.

Je mag alles ontvangen. Sterker nog, als ik met mijn cliënten hun ontvangkracht onderzoek dan is deze altijd groot. Alleen in business gooien ze haar zelf dicht. Ze houden energetisch de deuren dicht, maken het moeilijker dan het is OF vertellen dat er meer gedaan moet worden om meer te ontvangen.

Elk uplevel in mijn bedrijf gaat over minder doen en meer ontvangen. Zo niet nederlands maar wel heel liefdevol voor mij, mijn gezin en mijn cliënten. Menig ZZP’er werkt harder in zijn bedrijf dan ooit in loondienst. Hard vanuit het hart is iets anders dan hard vanuit onzekerheid.
The choice is yours want beide is beschikbaar.

 

Summer Intensive
Make this your Summer to remember

 

En daarom neem ik jou in de zomer mee in deze andere keuze. Feminine Leadership mag EN moet anders. Elke keer opnieuw. You have to do it your way en zoveel minder business wise dan je misschien ooit dacht.

Na het weekend deel ik meer met je, maar als jij nu voelt dat jij deze zomer wilt gebruiken voor jouw inner Revolution, want dat is wat we gaan doen, dan nodig ik je uit om je nu al aan te melden. Yes, je weet dan nog niet alles…en yes dat is precies waar the magic happens!

Stuur mij een e-mail en ik vertel jou alle informatie EN geef jou een super toffe bonus die je na het weekend niet meer krijgt. Waarom op deze manier? Omdat ik precies zo altijd zelf de grootste groei gemaakt heb. Ik heb na 1 blog besloten dat ik met mijn coaches wilde werken. Niet lang nadenken en durven je gevoel achterna te gaan.

Als jouw hoofd meer informatie nodig heeft, dat is ook helemaal goed. Durf je voor jouw gevoel te gaan staan, dan zorg ik dat jij de meest mooie bevestiging ever krijgt!

Elke intuïtieve vrouw is gemaakt voor innerlijke EN uiterlijke rijkdom. Niet of…of…nee, EN/EN en niets minder. Elke vrouw die ik begeleid heb door de jaren heen heeft beide bereikt. Je bent gemaakt voor een rijker universum dan jij nu leeft en de zomer energie rockt dit tot in jouw tenen.

De Summer Intensive, make this your summer to remember! Stuur mij een e-mail voor alle details. Ben jij al klant en weet jij iemand die er zeker bij moet zijn, dan beloon ik ook jou op dezelfde manier.

Maak er een fijne dag van en geniet van alles. Groot en klein!

Liefs,
Cindy

0 Shares

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top