Hoe doe jij dat nu Cindy?

“Hoe doe en heb jij dat nu gedaan met Finn Cindy?” Finn is mijn zoon van vier en ik ging bij zijn vader weg toen Finn net 1,5 jaar oud was. Toen ik wegging bij mijn ex had ik wel eens een uitschieter qua omzet, maar gemiddeld draaide ik +/- 1500 euro per maand. Je kunt je voorstellen dat ik niet stond te springen om alleen de verantwoordelijkheid als ondernemende vrouw te gaan dragen.

Wat ik nog niet wist, is dat het universum mij het grootste cadeau gaf. Ineens moest ik wel, want laten we eerlijk zijn met 1500 euro per maand als gemiddelde, is je bedrijf nog steeds een hobby in plaats van een business. Zeker wanneer dit je enige inkomsten zijn. Iedereen om mij heen zei dat ik echt in loondienst moest…en ik voelde het niet. Ik wist dat het niet gemakkelijk zou worden én ik wist dat het me zou lukken. “Hoe doe jij dat nu Cindy?” In deze blog neem ik je erin mee.

 

Geloof in jezelf en wees bereid je ongemakkelijk te voelen

 

Groei komt niet wanneer je alleen maar in de parkvijver rond blijft zwemmen. Er komt een moment dan moet je de zee in. Ook wanneer de zee niet heerlijk rustig voelt. Er komt namelijk geen moment waarop alles makkelijk is. Ook niet dat alles perfect is. En ook geen moment waarop jij jezelf helemaal vertrouwt.

Ik had één grote drive: Mijn zoon en mijn eigen energie. Ik wil er altijd kunnen zijn en hem alle ruimte geven om ECHT zijn ware zelf te zijn in een maatschappij die nog grotendeels anders kiest.

Ik heb jaren in loondienst gewerkt. Onder mijn niveau, onderbetaald en te veel energie kwijtrakend. Nu kun je misschien denken dat het voor jou anders is en dat je geen keus hebt…be prepared to get triggered: Ik geloof dit niet. Je hebt altijd een keus. Loondienst is je spirituele bypass zodat je jezelf nog niet in de ogen hoeft te kijken wanneer het lastig is.

Er zijn momenten geweest waarop ik wilde opgeven. Ook momenten waarop ik meer gehuild heb dan het publiek bij de kerstaflevering van All you need is Love. En er zijn momenten waarop ik het universum vervloekt heb waarom dit mijn weg was…Die laatste herken je vast wel. 😉

 

Investeer ook wanneer het eng is

 

Groei vraagt jouw energetische stretch. Dare to go the distance, zeggen ze zo mooi in het engels. Veel intuïtieve vrouwen maken één klassieke fout wanneer ze investeren in hun bedrijf:

Ze blijven tekens vragen en zijn pas bereid te investeren als ze het hele bedrag bij elkaar hebben. Het universum gaat echter pas aan de slag wanneer jij energetisch next level ja zegt. Geld is niet meer dan energie en op het moment dat jij kiest, gaan de deuren open. En natuurlijk moet jij daar het werk voor doen, maar geld volgt na de beslissing en niet andersom.

Ook dit was niet altijd tof als je A de enige bent die het geld ontvangt en B dus ook als enige de verantwoordelijkheid draagt. En deze laatste is de golden key!

Ik heb vanaf moment één gezegd dat ik mezelf vertrouw in alle beslissingen die ik neem. Er is niet zoiets als een foute investering. Ik heb geïnvesteerd op momenten dat het niet logisch was en het mij maximaal stretchte. En precies daar ligt je maximale groei.

 

Zorg next level voor jezelf

 

Zelfliefde is altijd al key en in uplevels helemaal. Overal waar je wilt groeien mag je pleasure en zelfliefde nog een tandje bijzetten. Dit gaat tegen onze opvoeding en 3D maatschappij in.

Je zet pleasure toch niet in voordat je to-do list af is? Je prefereert lichaams- en energiewerk toch niet boven “echte werkzaamheden? Je gaat toch niet voor meer gemak wanneer je harder werken gewend bent? Dat is allemaal niet te vertrouwen….believe me, dat dacht ik ook én toch kies ik niks anders meer.

De afgelopen jaren alleen hebben mij most of all geleerd om mijn “misplaatste overlevingsstrategie” van harder werken telkens weer los te laten. Ik heb altijd wel resultaat gehaald. Er zijn altijd klanten geweest. Wat het werken met sexuele energie en pleasure first als belangrijkste voor mij doet is:

  • Ik ben echt tevreden met alle resultaten die ik haal en vier ze nu vooraf al.
  • Ik wacht niet op de erkenning van buitenaf om mij te laten vertellen wat ik wel en niet kan doen in mijn business.
  • Er is meer ruimte in mijn agenda en dus ook tijd voor wat nog belangrijker is.
  • Mijn intuïtieve prijzen kloppen elke keer weer.
  • Ik vertrouw mezelf in de beslissingen die ik neem.
  • En most of all: Mijn business werkt vóór Finn en mij.

Finn is mijn reden waarom ik doe wat ik doe. Ik kan en wil niks anders meer. Deze tijd laat me dat alleen maar meer voelen. Onze kinderen wacht niet tot het comfortabel wordt en vragen om moeders die Feminine Leadership op nummer 1 zetten. Juist op die manier kun je moeder zijn, vrouw blijven én groeien in je ondernemerschap.

Wil jij hier met mij aan werken? In mijn ogen gaat het namelijk allemaal samen. Businessplannen gaan niet zonder het volgen van je intuïtie. Strategie slaagt niet wanneer jouw energie er niet achter zit. En je kunt het resultaat niet ontvangen wanneer jij, jouw lichaam en jouw thuissituatie er niet klaar voor is.

Alles werkt samen en ik werk graag samen met jou aan jouw persoonlijke, gouden driehoek. Wil je meer weten? Stuur mij een email via info@www.cindystal.nl of een app op 06-48077053.

Veel liefs,
Cindy

Kies 200% voor waar jij blij van wordt en laat los wat anderen hier wel of niet van vinden. De juiste mensen blijven bij je. De juiste mensen houden juist hierom van je. En de juiste mensen vinden je ook altijd in jouw bedrijf. Choose you & just say yes.

0 Shares

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top