Het voelt doodeng,
maar het is de enige juiste keuze voor mij

Een zin die veel van mijn klanten denken: “Het voelt doodeng, maar het is de enige juiste keuze voor mij.” Denken voor de grote stap die ze willen zetten. De zin die door hun hoofd schiet op het moment waarop het “energetisch klikt”. Je weet dat er geen andere keuze meer is dan deze. Je mag je baan opzeggen. Je mag je relatie verbreken. Je mag voor jezelf en jouw droom kiezen in elke situatie.

Waar je de ene deur sluit, kan de andere open gaan. Het Universum geeft je soms pas zekerheid als jij blind vooruit durft te stappen. Dit weet je. De open blik krijg je namelijk van je lichaam. Je lichaam wijst je de weg en laat je het licht aan het eind van de tunnel zien. Je lichaam zegt ja en helpt je voorbij de onzekerheid.

En let’s be honest, zekerheid laten gaan is eng. Ik zie me nog uit het raam starend in mijn vorige huis staan. Ik wist dat ik mijn relatie moest verbreken. Er was geen andere weg meer. Datzelfde gevoel had ik daarna ook toen ik in vertrouwen JA zei tegen mijn huidige huis, na een “veilige tussenwoning”.

Op het moment van ja zeggen tegen mijn huidige huurbaas was het geld er nog niet. Ik zei ja op basis van vertrouwen in het Universum en mijzelf. Diezelfde avond bij thuiskomst was het geld er wel. Direct na de energetische JA. Mijn ja tegen mijzelf en wat ik voelde, wou en voor mij zag in intuïtiebeelden.

 

Durf jij jouw gewenste realiteit
echt te kiezen?

 

Zo is het nu ook weer met het kiezen voor de privéopvang voor mijn zoon. Dezelfde drive die ik voelde om te kiezen voor een andere manier van opvoeden en bijvoorbeeld het niet-vaccineren. Ik voel in elke vezel van mijn lijf dat dit mijn keuze is. Heel mijn lijf zegt ja, maar mijn hoofd zegt nee. En niet alleen nee, maar ook “Hoe dan…? Doe normaal. En denk toch eens na.”. Toch heb ik ja gezegd. Tegen mijn huidige realiteit in. En dan draait jouw realiteit altijd met je mee. ALTIJD.

Weet je waarom? Omdat dit de enige weg is. De stap uit loondienst was destijds doodeng. Ik vond het ontzettend lastig om de eerste maanden nog niet genoeg geld te verdienen. En niet alleen dat, maar vooral ook om geen eigen geld te hebben. Om te “moeten ontvangen”. Het was een grote stap in energetisch leren ontvangen.

De maanden erna werden mijn ankers om mij aan vast te grijpen steeds minder. De schijnveiligheid die een anker geeft, maakte plaats voor veiligheid in mijn lichaam. Veiligheid in mij. Terug naar de basis. Mijn basis. Volledig vanuit de liefde voor mezelf. Voor mijn droom en mijn energie.

 

Energetisch ontvangen helpt je
groeien als vrouw

 

Er is voor mij geen andere weg. Ik groei van elke stap die ik zet. In vertrouwen, de liefde voor mezelf en daarmee automatisch in wat ik anderen kan geven. Het verzacht mij. Het heelt en maakt ruimte. Vertrouwen geeft rust. Rust in mij. Veiligheid in mij. Thuis bij mezelf.

En vanuit deze thuiskomst, steeds een laagje dieper zet ik mezelf krachtiger neer. Liefdevol krachtig. Kracht vanuit vertrouwen. Kracht vanuit een rust in mezelf. Zo maak ik veel sneller de juiste beslissingen voor mij. Dé echte beslissingen waar ik blij van word. En bij elke beslissing die ik energetisch neem, zie ik direct het resultaat terug in mijn leven én mijn bedrijf. Waar ik mijzelf heel, heel ik automatisch mijn bedrijf. Altijd en op elk vlak.

Weet jij dat jij mag kiezen voor jezelf, maar vind je dit alleen nog te eng? Wil jij ook meer en meer leren vertrouwen op je intuïtie en dit meenemen op alle fronten in je leven? Nodigt het leven en jouw bedrijf je uit om JA te zeggen, maar weet je niet waar te beginnen? Ik help je graag verder. In één dag of een langer traject zetten we dé stappen die jij nodig hebt om vol vertrouwen JA te zeggen tegen jezelf. Pm of mail mij via info@www.cindystal.nl en we kijken samen wat past bij jou.

 

 

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top