Het effect van zelfliefde op je Business resultaat

Denk je nu: “Zelfliefde dat pas ik al toe.”, lees dan toch eens verder want ik ga je verrassen. Ik lees de laatste tijd vaker berichten van coaches en andere zzp’ers waarin de gevolgde trainingen het onderwerp zijn van discussie. En dan met name gericht op het al dan niet gebrachte en verwachte resultaat. Op het gebied van mindset, business of personal coaching. De stelling is dat vanuit enthousiasme iets gekocht wordt en vervolgens is het resultaat niet in lijn met de verwachting.

Ik lees dit soort berichten altijd met oprechte verwondering. Enerzijds omdat ik het vanuit mijn mindset lastig vind te begrijpen en daarnaast herken ik het niet vanuit mijn eigen praktijk. Binnen mijn coachingsessies heb ik klanten die mij al vanaf het allereerste begin volgen. Er zijn vrouwen die een traject volgen en besluiten om hierna een tijd alleen verder te gaan om vervolgens op een later  moment weer aan te sluiten. En er zijn vrouwen die éénmalig voor mij kiezen en erna vooruit kunnen en eventueel later weer aansluiten of aanhaken op de energie en van een ander.

Toen ik berichten met een vergelijkbare strekking las in Facebook posts van mensen waarvan ik het absoluut niet verwachtte, ben ik dit voor mezelf gaan onderzoeken. Want hey, dat is nu eenmaal hoe ik omga met dergelijke triggers. Als iets mijn aandacht trekt, onderzoek ik het waarom en vind ik het heerlijk om daar met mijzelf in te duiken.Verdieping is mijn natuur in alles wat ik doe.

 

Your reality in life
is all about your energy

 

Ik zeg er wel vaker iets over. Dit soort berichten sterken mijn overtuiging hierin. Ik heb zelf door de jaren heen denk ik al meer dan 20.000 euro uitgegeven aan healing, opleiding en coaching. Ik had er ook 20 x van naar Bali en Ibiza kunnen gaan besef ik mij al schrijvende. Maar goed, elke investering heb ik met liefde gedaan. Zelfs één investering die mij niet bracht wat ik ervan verwachtte toen ik me inschreef, maar uiteindelijk wel een hele bijzondere les leerde. Ook dat is energie.

Geld is niet meer dan energie. Ik heb de overtuiging dat alles wat ik investeer minstens in tweevoud bij mij terug komt en ernaast heel veel liefde opent in mijn leven. Die laatste ben ik er aan gaan toevoegen. Dit is namelijk waar het leven over gaat, liefde. De liefde voor jezelf. De liefde voor de mensen om je heen. En de liefde voor je klanten.

Liefde is ook wat wij als mens het engst vinden. Je bent niet bang voor het donker. Die plek daar vol in het licht is het meest beangstigd. Dit leven nodigt uit om je daar stap voor stap meer voor te openen. In jezelf, in je leven én in je Business.

 

Open jezelf om je gewenste
business resultaat te ontvangen

 

Mijn Business Coaching is een combinatie van strategie en heartcore healing. Daarom heet het Business Healing. En ik denk dat dit exact de pijn raakt waarom een deel van deze coaches hun investering als tekort, pijn of verlies ervaren. Omdat – en deze doet misschien pijn –  jij het resultaat nog niet kunt ontvangen.

Waarom ik je dit zo zeg en je niet verkoop wat je graag wilt horen? Omdat ik op jouw plek stond maar wel altijd met een open hart. Elke investering heeft mijn bedrijf verder gebracht. Ik koos namelijk nooit voor het gouden plaatje. Ik kies op energie en vertrouwen en ben daarnaast bereid elke actie aan te gaan. En exact dit zie ik ook terug bij mijn klanten.

Mijn prachtige klanten zijn allemaal vrouwen die niet vies zijn van aanpakken. Negen van de tien keer is dit net hun valkuil. Hun hart is groot, maar er zijn barsten die geheeld mogen worden. En zij zijn liefdevolle, spirituele badasses die in de spiegel durven kijken en weten dat die heling nodig is.

Bij mij kom je voor je Business en vooral de combinatie met jouw persoonlijke levensgeluk. Dat stuk waarvoor jij bij de start van je onderneming diep van binnen waarschijnlijk ondernemer werd. En exact die laatste vind ik nog veel belangrijker. Ik geloof namelijk dat jij in de Business van je leven bent. The good, the bad and ook dat ugly gedeelte waarin de mooiste parels verborgen liggen. Daar in het donker, goed verstopt. En als het de tijd is, dan opent het zich en mag je het helen.

Mijn vrouwen hebben soms even nodig om aan te sluiten. Die tijd geef ik ze. In mijn Business werk ik aan mijn zelfliefde, ontvangkracht en het vertrouwen in mij. Vanuit die energetische ruimte kan ik jou alle ruimte geven om aan te sluiten wanneer het goed voelt voor jou. Die ruimte daar doe ik het werk voor. Achter de schermen met mijn coach, mijn rituelen en door het aankijken van mijn eigen stukken en de keuzes die hierbij horen. Een combi van Business en Healing. En deze ruimte bied ik jou ook.

 

Jij bent je Business
en jouw Business dat ben jij 

 

Waarom deel ik dit? Omdat ik wil dat je voelt dat elke verandering vanuit jou komt. Gun jezelf dat je het vertrouwen in jezelf opent. Die liefdevolle plek in jou om altijd weer bij thuis te komen. En koppel daar een stukje strategie en focus aan. Een stukje dat past bij jou. Niet de plug-and-play van iemand anders. En heel elke overtuiging in jezelf dat jij nu nog niet goed genoeg bent om te doen wat jij hier te doen hebt.

Dan en echt alleen dan, zijn er altijd klanten ook vanaf je allereerste begin. En most of all, kun jij jezelf genoeg vertrouwen om te weten dat jij elke investering vanuit liefde doet EN is er geen verlies van geld, tijd of welk ander excuus dan ook. Heb jezelf lief en dan is die ruimte er als vanzelf voor de ander. En het resultaat in je Business? Snap je hem al? Er is dan simpelweg geen tekort meer. Je Business groeit mee met jouw leven. Jij bent je Business en jouw Business dat ben jij. Open jezelf om er optimaal van te genieten.

En wil je dit samen met mij doen? Stuur mij dan een email via info@www.cindystal.nl en we bekijken samen de mogelijkheden. Of lees alvast meer informatie over een VIP dag of mijn nieuwe groepsprogramma dat op 11 november start. 

 

 

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top