Heal your story & Own your truth

Dit was een super mooie week. Bijzondere gesprekken, leuke avonden met vrienden en een knoop doorgehakt die direct weer mooie resultaten had. Shadows en light ze liggen soms zo dichtbij elkaar. Beide mogen ze er zijn en als je bereid bent ook naar het donker te kijken, dan kan het licht alleen maar feller schijnen. Zo ook een bijzonder gesprek met één van mijn trajectklanten deze week. Als ik vandaag de laatste voorbereidingen tref voor mijn Sexual Healing webinar, popt er een email van haar op. Met toestemming en anoniem deel ik een stukje van haar email en pad. Omdat ik denk dat het jou ook inspireert om vol vertrouwen jouw pad te lopen. Zowel in het licht als het donker. Dank je wel voor wie jij bent bijzondere vrouw!

 

“Dank je wel Cindy voor de ruimte die jij mij geeft. Het feit dat ik mijn verhaal kon delen. Alles en niet enkel het deel dat ik “durf”. Dank je wel dat alles er mocht zijn. Hoe heftig het ook was, ‘s avonds merkte ik al zoveel meer ruimte. We hebben misschien nog niet alles helder, maar door jouw rust en andere manier van kijken voelt mijn missie direct kilo’s lichter. Gisteren en vanmorgen heb ik mijn ideëen eindelijk kunnen opschrijven en stroomt het weer. Ondanks dat mijn bedrijf al goed loopt, zie ik nu dat dit stuk er ook bij mag en echt op mijn manier. Super fijn!”

 

Je leeft jouw leven op jouw manier

 

Mijn klant heeft een goed lopende praktijk. Ze kan er op een fijne manier van leven samen met haar gezin. Ze zat echter ook al weken tegen een uplevel aan. Een trap omhoog die te zwaar voelde. Net als een deel van haar verleden. Ze had geen idee hoe ze dit in haar bedrijf moest verweven. Ze stootte dit deel van haar missie uit angst af. Maar juist die angst, het oordeel, lag als een zwarte deken over haar bedrijf.

 

Het leven is niet altijd eerlijk.
Het leven is niet altijd licht en liefde.
Het leven van je missie is niet altijd makkelijk.

 

Het verhaal zonder oordeel, stukjes achterhoudend en angst voor afkeur een keer helemaal delen geeft vaak al ruimte. Het voelt direct lichter. Dit was niet de eerste keer dat ik in mijn praktijk een zwaar verhaal hoor dat deze man of vrouw die dag voor het eerst tegen iemand anders vertelt.

Ook mooie mensen kunnen vanuit pijn “slechte dingen” doen.
Ook mensen met prachtig werk kunnen een verleden met zwarte randjes hebben.
Ook mensen met licht in hun ogen kunnen ooit in het donker een “foute beslissing” hebben genomen.

Stappen waarvan je nu denkt: “Welk deel in mij heeft dat ooit kunnen doen?” En dan stap twee: “Moet ik hier echt iets mee in mijn kwetsbare, open, intuïtieve business? Hoe dan?”

Het delen van het verhaal binnen mijn praktijk geeft vaak al de ruimte die er nodig is. Ik help deze prachtige missie ondernemers de deken van schuld af te doen. Echt tevoorschijn komen vanonder de sluier die ze zichzelf onbewust omgedaan hebben.

 

Je bent je verhaal.
Je bent de energie.
Je bent de lessen.

 

Echter alleen jij bepaalt wat, hoe en wanneer dit in je bedrijf terecht komt. De sleutel voor dit soort verhalen ligt namelijk niet in de kwetsbaarheid op social media. De sleutel ligt in:

Het verhaal er helemaal laten zijn voor jezelf; licht en donker.
Jezelf vergeven en omarmen met al dit licht en donker.
Nemen van de energie wat past voor jouw bedrijf en het overige plaatsen in een liefdevolle plek in je hart.

 

Het leven mag soms oneerlijk zijn.

Het leven mag soms eng zijn.

Het leven mag soms uitnodigen
om te groeien, mooi en lelijk.

Heal your story, Own your truth.

 

Jij bent de bron van jouw ontvangen. Open de deuren van je hart weer voor jezelf en ontvang het licht dat er altijd al voor jou was. You’ve got this & I’ve got your back. Wil jij dat ik je help jouw verhaal een plek te geven in je hart en de juiste plek in je business? PB mij of stuur een email naar info@www.cindystal.nl en ik kijk samen graag met je verder. Je hoeft het niet alleen te doen. 

 

 

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top