Heal your Rebel story

Ik kan niet zonder jou
Ik heb jou nodig om mijzelf te voelen
Zonder jou voel ik mijn basis niet
Zonder jou geen vertrouwen in mij

Een tekst die ik lang geloofd heb. Het verhaal dat ik mijzelf onbewust keer op keer, dag na dag vertelde. Maar de echte, diepe zelfliefde voelde ik pas toen ik echt alleen kwam te staan. 

Ik heb lang geloofd dat ik iemand naast mij nodig had om mijzelf te kunnen vertrouwen. Vanuit de mannelijke basis durfde ik mijn intuïtie te vertrouwen. Vanuit de mannelijke basis durfde ik mijzelf te vertrouwen. Vanuit de mannelijke basis durfde ik vrijheid te vertrouwen.

Toch kwam er een moment vorig jaar waarop ik besloot alles los te laten. De open ruimte voor mij. Vol mogelijkheden en vrij om te vliegen. Mijn onderneming liep goed. Mijn klanten waren leuk en bij mijn zoon zag ik een sprong in zijn ontwikkeling. Allemaal tekens voor mij dat het goed ging in mijn leven.

Alleen ik zelf bleef achter. Al vrij snel voelde ik mij met vlagen niet gelukkig. Ik vluchtte om niet te hoeven voelen. Agenda vol plannen met afspraken. Iedereen helpen. Lege ruimte fysiek en innerlijk opvullen. Alles om de leegte en vooral de mogelijkheden niet te hoeven voelen.

 

De parels van jouw bewustzijn

 

Ik ben ervan overtuigd dat dit voor veel vrouwen zo is. De leegte zit namelijk niet alleen in het gemis van de liefde. Het is ook het gemis van echte waardering op je werk of oprechte aandacht binnen je familie en vriendenkring bijvoorbeeld. Een gemis in de echte verbinding. De diepere verbinding met mensen zoals jij.

Iedereen die hiermee worstelt heeft de neiging deze bal van gemis onder water te duwen. Een bal die gevuld is met een oude wond van vroeger. Een tijd waarin je je niet geliefd voelde, beschadigd bent in jouw intuïtie of niet gezien werd door de allerbelangrijksten op dat moment in je leven.

Mocht je ooit geprobeerd hebben een bal onder water te duwen dan weet je dat je dit ontzettend veel kracht kost. En als je net als ik bent, dan weet ik dat jij ontzettend krachtig bent. Misschien niet altijd even liefdevol voor jezelf, maar je bent een sterke vrouw. Een zelfbewuste vrouw en al helemaal geen opgever. 

Tot het moment waarop de bal te zwaar wordt. Er komt een moment waarop je voelt dat genoeg genoeg is. Dingen om je heen lijken in te storten. Je verliest misschien iets wat je waardevol is of je voelt dat alles je simpelweg te veel is, maar durft nog niet te kiezen. Je verlamt en lijkt de verbinding met jezelf even kwijt.

Het moment waarop je voelt dat genoeg genoeg is, weet je dat het anders mag en dus ook kan. Wanneer je diep van binnen moe gestreden bent. Op en klaar met alles en iedereen. En zo was het voor mij ook. Ik raakte mijzelf een beetje kwijt terwijl het Universum mij enkel alleen uitnodigde om mezelf lief te hebben.

 

Overvloed is er voor ons allemaal

 

Alleen dit was ik zoveel jaren niet gewend. Ik was moeilijk, hard werken en worsteling gewend. Een valkuil waar ik naar neig wanneer het onveilig voelt. Ik was niet gewend dat er ineens zoveel ruimte en mogelijkheden voor mij waren.

Alles lag open en onbewust sloot ik mijn hart hiervoor af. Elke vrouw is gemaakt om lief te hebben met haar hart wagenwijd open. Onbegrenst geven vanuit vertrouwen dat altijd alles goed is. Voluit vanuit jouw vrouwelijke kracht en met diezelfde kracht ook alles ontvangen.

En om te kunnen ontvangen mag je helen. De gepaneerde lagen van je hart halen. De soldaatjes voor je hart vragen te vertrekken, stuk voor stuk. De schilden zelf verzachten en laten afvloeien in de aarde. Hier is moed voor nodig. Een andere mindset en een diepere verbinding met jezelf. 

De moed en kracht heb je. Ik ben ervan overtuigd. Je bent klaar voor jouw nieuwe verhaal. Net zoals ik was. Ik wilde niet meer alleen succesvol in mijn bedrijf zijn als ik zelf niet gelukkiger was. Ik wilde niet alleen schrijven voor anderen en vooral vanuit vertrouwen dat alles altijd goed is weer schrijven voor mezelf.

Zijn en ontvangen. Energetisch ontvangen, next level. Het Universum vragen mijn visitekaartje uit te delen en hier niet zelf continu voor werken.

Next level ontvangen, omdat het mag.
Next level mezelf ontvangen, omdat ik het waard ben.
Next level het leven liefhebben, omdat het leven zo bedoeld is. 

En dat betekent niet dat ik niet meer werk. Alleen ik werk wel weer een laag dieper vanuit de liefde voor mezelf. Ik durf nog meer te vertrouwen dat mijn energie is wat mijn klanten nodig hebben. Ik durf te vertrouwen dat wat ik voel is wat ik wil delen. En dat dit dan altijd goed is voor minimaal één iemand (en daarmee automatisch altijd veel meer).

Ik durf te vertrouwen dat ik enkel in verbinding met mezelf hoef te staan en daarmee aantrek wat past op mijn pad. 

 

Intuïtie en magie in life & biz

 

Mijn mooiste successen deed ik op mijn manier. Het Universum gaf door en ik ging in de actie. Ik dacht niet na en vertrouwde. Pas toen ik wegstapte van mij vanuit mijn hoofd, schijnveiligheid en wat de maatschappij denkt hoe het moet, ging het wringen.

Ik ben een magïer. Een rebel. Een wijze vrouw. Net als jij. Wij zijn niet gemaakt om stil te zitten. Je bent hier om te dansen. Te springen. Te delen vanuit elke vezel in jouw vrouwelijke lijf. Alleen wel vanuit liefde en niet de rebel met schilden om pijn te ontwijken. 

Liefde mag pijn doen. Werk mag pijn doen. Intuïtief leven mag pijn doen. Als de pijn er mag zijn, dan kun jij volledig zijn. Alles mag er zijn. Je zult zien als je de controle eraf haalt, de verkrampingen uit je lijf, dan is er zoveel minder pijn dan waar het gekwetste meisje in jou bang voor is.

Ik wil je laten ervaren dat het volledig veilig is om jezelf te zijn. Dat je niet over je schouder hoeft te kijken uit angst voor iets dat misschien ooit gebeurd is. Ik wil je laten ervaren dat je alles mag zijn wat je diep van binnen voelt, ook wanneer de maatschappij hier nog niet altijd klaar voor is. Ik wil alle magie in jou naar boven halen, omdat ik weet dat jij en jouw droom hier meer dan klaar voor zijn. 

 

Unleash your inner Goddess Intensive

 

Wanneer jij een JA voelt, dan nodig ik je uit om mee te doen aan mijn Unleash your inner Goddess intensive. Samen gaan we acht maanden lang aan de slag. Eén op eén en in een kleine, veilige groep mooie vrouwen. Vrouwelijk stuk voor stuk! Magisch allemaal. Intuïtief wetend en klaar voor de volgende stap.

Meer liefde. Meer gemak en meer van alles. Niet om het grootse. Nee meer van jou. ECHT zijn. Alles dat jij diep van binnen bent. Weg verkramping. Weg moeilijk en zwaar. 

Vloeiend, helder en compleet in je lijf als de rivier die jij als vrouw bent. Weg met het acquarium waar je al lang niet meer in past en op naar die open, heldere wateren die er ook voor jou zijn.

Doe je mee? Meld je via deze link ALLEEN vandaag nog met korting aan. Vanaf morgen gaat de prijs omhoog. Wil je even samen afstemmen of dit de groep voor jou is? Beantwoord eenvoudig deze email of stuur me even een app via 06-48077053. Is één van de laatste plekken voor jou?

Yes ik ben er klaar voor

Je huidige verlangen is slechts de eerste stap. We zetten jouw ontvangmodus volledig open, creëeren een nieuwe mindset en schrijven samen jouw gewenste, nieuwe verhaal. Je mag het zelf bedenken. Je mag het energetisch ontvangen. Je mag het leven. 

Ben jij er klaar voor, meld je dan alleen vandaag nog met vroegboek korting aan. Aanmelden kan via onderstaande link: 

 

Yes ik doe mee!

 

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top