Geld als schijnzekerheid om maar niet te hoeven doen wat je echt wilt

Geld het is energie. Niets meer of minder dan dat. Echter leef jij in een realiteit waar geld gebruikt moet worden voor je onderdak, voedsel en alle andere levensverlangens. Maar geld is energie. Niets meer of minder dan dat. Makkelijk praten hoor ik vaak. In deze blog neem ik je graag mee dat het voor mij niet makkelijker is dan voor jou. Alleen het enige verschil tussen jij en ik: ik durf te kiezen. Ook wanneer mijn realiteit nee schreeuwt.

Ik spreek ze vaak. Mannen en vrouwen die geld als schijnzekerheid inzetten. Mannen die geld nodig hebben om zich veilig te voelen en dan pas durven dromen. Vrouwen die hun loondienst niet durven opzeggen en daarmee zichzelf en hun droom maar half aangaan en dito resultaten halen. Ondernemers die niet 100% beslissingen vanuit hun intuïtie durven nemen en energetisch dus ook het kleine jongetje of meisje in zichzelf ontkennen. Het magische kind dat zoveel wilder durft te dromen dan jij nu in dit moment.

 

Durf te spelen met energie

 

Ik vind intuïtie iets magisch. Ik vind alles rondom het Universum, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit fantastisch. Vanuit de energie aantrekken wat je wilt daar kan ik helemaal blij van worden. Op mijn manier. Spelend als een kind. Weer speels. Wilde dromen. Dansen in de energie, helemaal vrij.

Vroeger werd altijd gezegd: “Doe nu maar rustig. Wees verstandig.” Ik kan me nog herinneren dat mijn vader zei: “Misschien kun je beter getrouwd blijven want die 20.000 euro schuld, als gevolg van de slechte verkoop van het huis van mijn ex-man en mij, daar zou ik niet zomaar vanaf komen. Goed bedoeld advies vanuit een vader die voor zijn dochter het beste wilt. Echter, ik koos voor mijn intuïtie en anderhalf jaar later was de schuld weg.

“Ga maar niet uit loondienst Cindy, want er zijn al zoveel coaches.” Op het moment dat ik voor mijn eigen bedrijf ging, geloofde zelfs mijn beste vriendin niet in mijn verlangen zoals ik het voelde. Ook zij dacht ik wil het je eerst zien doen in deze tijd. Look at me now en gelukkig draaien de juiste mensen altijd mee met jouw verlangens. Zo ook mijn lieve, beste vriendin.

 

Volg altijd je eigen verlangens 

 

Mijn belangrijkste tip: Niemand voelt je verlangens zoals jij ze voelt. Jouw dromen, wensen en verlangens zijn niet meer dan energie. Wanneer je het voelt kun je het waarmaken. Altijd. Maar het is jouw verlangen en jouw energie. Niemand kan dit voelen op het level waarop jij het kunt. Zeker niet de mensen die nooit in dezelfde schoenen hebben gestaan.

Toen ik vorig jaar de relatie met de vader van mijn zoon verbrak, heb ik meermaals de “verkapte tip” gekregen om misschien toch terug in loondienst te gaan. Dat zou veiliger zijn. Dit is niet mijn waarheid. Ik wil niet terug stappen om maar te “kunnen voldoen”. Ik geloof er niet in. Ik geloof in vooruit kijken. Eyes on my price. Afleidingen loslaten en vooruit blijven lopen. Het Universum volgt je altijd.

Is dit makkelijk? Nee, ik stap ook wel eens van het pad af. Maar hoe meer jij leert vertrouwen op jou, hoe minder lang die zijstap is. De juiste, upliftende mensen halen je terug op je pad. Je valt en staat zelf weer op. Het Universum tikt op je schouder en je luistert. Je wacht niet meer tot het Universum je met de botte hand in je gezicht slaat. Want laten we eerlijk zijn…momenten waarop je te laat koos voelen soms gewoon zo.

 

Vertrouw jij jouw realiteit of de energie?

 

En zo kan ik je nog veel momenten vertellen waarop het leven mij uitnodigde mezelf in mijn geldrealiteit te stretchen. Ik had het geld niet op de planken klaar liggen toen ik ja zei tegen mijn huidige huis. Ook niet toen ik recent ja zei tegen de privé-opvang van mijn kind en ook niet toen ik ja zei tegen trajecten bij mijn coaches. Maar zodra je energetisch JA zegt, volgt het Universum je altijd en komt het geld altijd naar je toe.

Het Universum vraagt jou om te beslissen. Jezelf te vertrouwen en de stap vooruit te zetten. En kost het tijd om dit te leren? Ja, maar niet zo lang als jij jezelf nu vertelt. Het kost namelijk geen tijd. Het vraagt actie. Vertrouwen opbouwen in jezelf. Intuïtieve actie durven nemen. En vooral echt JA zeggen tegen jezelf en jouw dromen. Jezelf serieus nemen en alle liefde in de wereld gunnen. Op alle vlakken. Zo bouw je vertrouwen. Vertrouwen in jezelf en dat jij het altijd weet.

Intuïtie is niet meer dan die fluistering, die knip met je vingers en het moment in de seconde. In dit leven word je uitgenodigd meer en meer op jezelf en jouw intuïtie te vertrouwen. Om voluit te leven. Juist durven beslissen, leven en voluit gaan in die intuïtieve secondes. Voorbij oude realiteit, systemen en mensen in jouw omgeving.

 

Je mag JA zeggen tegen jezelf en jouw verlangen.

JA tegen je zielsmissie.

JA tegen jouw intuïtieve onderneming.

 

Wil jij ook echt staan voor jouw bedrijf en op jouw manier? Jouw droom verankeren in heel je lijf, zodat je ook voluit jouw missie durft te verkondigen? Ben je klaar met geklooi in de marge en wil je jouw intuïtieve chaos omzetten in een commercieel plan met duidelijke acties?

Stuur mij een email via info@www.cindystal.nl en ik kijk graag met je mee naar jouw persoonlijke situatie. 

 

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top