3-delige Embodiment Audioreeks

In deze 3-delige Embodiment audioreeks neem ik jou mee in je verlangens en help ik je te helen wat er nog in de weg staat om ze ook echt waar te maken.

Ik gun jou, net als mijn klanten dat je jouw  business zo vorm kunt geven zodat ze ultiem matcht met jouw gewenste leven én je tegelijkertijd nergens in hoeft te leveren op je ambitie en verlangens. Ik geloof echt in én/én, juist vanuit passie, embodiment en vrouwelijke ontvangkracht. 

Ik heb deze audioreeks speciaal gemaakt voor jou als intuïtieve, creatieve en eigenzinnige vrouw in business. De vrouw die net als ik druk is, maar ook genoeg echte aandacht wilt behouden voor haar gezin. Die er niet alleen voor haar gezin wilt zijn, maar vooral ook voor haarzelf. En die bovenal terug wilt naar dat ultieme plezier gevoel én de speelsheid waarmee je ooit aan je ondernemersreis begon. 

Oneness-1-1.jpg

Na deze Embodiment audioreeks:

  • Weet je weer waarom jij doet wat je doet zodat je vergelijkingsdrang, onzekerheid en jezelf onnodig kleiner denken los kunt laten.

  • Heb je nieuwe, verrassende tools die jou helpen met meer gemak en plezier te verkopen op de manier die wel bij je past.

  • Kun je de chaos en het gebrek aan helderheid in je hoofd loslaten en weer dezelfde passie voelen waarmee je ooit je onderneming startte.

  • Laat je spanning makkelijker los uit je lichaam en energieveld en blijft je ontvangkracht makkelijker open én op een hoger niveau.

  • Voel je je lekkerder in je vel en neem je dit de hele dag mee in alles wat je doet.

  • Versnel je jouw manifestatieproces en doorbreek je blijvend blokkades.

  • Ken jij een oefening die jou helpt om eenvoudig je energie te vergroten en daarmee automatisch je energieveld zuiver en helder te houden.

Yes ik doe mee met de audioreeks!

Uiteraard ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Na je aanmelding voor de audioreeks ontvang je regelmatig gratis tips en inspiratie van mij. Je kunt je hier op elk moment voor uitschrijven. Voor meer info bekijk de privacyverklaring. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Cindy Stal

Ik geloof dat dit leven er is voor jou. Ze helpt je met the good & the bad. Sommige situaties blijven je business resultaat en levensgeluk in de weg zitten. Sterker nog: het leven geeft je situatie na situatie die allemaal een zelfde soort pijnpunt raken. Of het nu business, liefde of andere relaties in je leven zijn.

Het is genoeg en dan is het tijd om de les naar boven te halen en te helen. Open up 2 Pleasure. Je hoeft niet meer aan jezelf te twijfelen. Het is klaar om in elke situatie weer een spiegel, fout of andere spirituele truc te vinden. Uit het hoofd en in het lichaam.

Jouw lichaam, energie en de Divine Wisdom mogen allemaal samenwerken. Ik help je graag jouw lichaam, heel je zijn én business te openen voor meer Pleasure, vrouwelijke wijsheid en die ultieme natuurlijke ontvangkracht. Zodat je niet meer in cirkels blijft lopen, klaar bent oude shizzle en jezelf steeds weer vol plezier en gemak opent voor je grootste potentieel.

Yes ik doe mee met de audioreeks!

Uiteraard ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Na je aanmelding voor de audioreeks ontvang je regelmatig gratis tips en inspiratie van mij. Je kunt je hier op elk moment voor uitschrijven. Voor meer info bekijk de privacyverklaring

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top