Audio 3: De borstmassage

Waarom een de tantrische borstmassage bijdraagt aan jouw hogere business resultaat én vooral ook meer pleasure in je business brengt. 

Audio 3

  • Je opent hiermee eenvoudig je hart en meer liefdesenergie in je leven helpt je met alles wat je doet. 
  • Borsten zijn heel orgastisch. Het openen van deze energetische space vergroot jouw ontvangkracht als vrouw in business. 
  • Een borstmassage opent je sensualiteitsbeleving en deze passie-energie laat je vervolgens eenvoudig door alle gebieden in je leven en business doorstromen. 
  • Een borstmassage is een effecitieve manier om eenvoudig en snel blokkades door te breken. 
  • Deze oefening helpt je eenvoudig jouw eigen energie te vergroten en daarmee automatisch je energieveld zuiverder te houden. Dit effect stroomt door in alle gebieden in jouw leven. 
  • Door deze oefening zet je snel en eenvoudig jouw levensenergie weer aan en ervaar je door de dag heen een hoger energieniveau en efficiency in je business. 

Deze oefening is heel mooi uit te voeren samen met een yoni eitje. Je kunt de oefening zowel met als zonder bovenkleding uitvoeren.

Audio 1 gemist?

In de eerste audio nam ik je mee terug naar je business vanuit meer plezier. Weg van de druk, het altijd maar serieuze en de spanning die je creativiteit onbewust vast zet. Heb je deze gemist? Klik op onderstaande link om audio 1 (nogmaals) te beluisteren. 

Audio 2 gemist?

In de tweede audio nam ik je mee in die diepere laag van vertrouwen op jouw gevoel.  Vrouwelijke ontvangkracht vanuit gemak en vooral door trouw te blijven aan jouw waarheid, energie en grootste verlangens. Klik op de link om audio 2 (nogmaals) te beluisteren. 

Cindy Stal

Ik geloof dat dit leven er is voor jou. Ze helpt je met the good & the bad. Sommige situaties blijven je business resultaat en levensgeluk in de weg zitten. Sterker nog: het leven geeft je situatie na situatie die allemaal een zelfde soort pijnpunt raken. Of het nu business, liefde of andere relaties in je leven zijn.

Het is genoeg en dan is het tijd om de les naar boven te halen en te helen. Open up 2 Pleasure. Je hoeft niet meer aan jezelf te twijfelen. Het is klaar om in elke situatie weer een spiegel, fout of andere spirituele truc te vinden. Uit het hoofd en in het lichaam.

Jouw lichaam, energie en de Divine Wisdom mogen allemaal samenwerken. Ik help je graag jouw lichaam, heel je zijn én business te openen voor meer Pleasure, vrouwelijke wijsheid en die ultieme natuurlijke ontvangkracht. Zodat je niet meer in cirkels blijft lopen, klaar bent oude shizzle en jezelf steeds weer vol plezier en gemak opent voor je grootste potentieel.

Scroll naar top