Audio 2: Orgasmic living als ultieme manifestatietool

Orgasmic living waarom mag je dit meenemen in alles wat je doet?

Audioreeks 2

  • Deze energie helpt je vaker én vooral zonder schuldgevoel een moment voor jezelf te nemen. 
  • Je versnelt hiermee het manifestatieproces en doorbreekt dus ook sneller de blokkades die je nog in de weg zitten. 
  • Je voelt je lekkerder in je vel en dit neem je de hele dag met je mee in alles wat je doet. 
  • Deze super efficiente oefening geeft je een ultieme tool om het 1x te doen en er daarna binnen 10 seconden overal waar je bent op terug te kunnen grijpen. 
  • Het helpt je niet enkel je hart verder te openen en vult met je gemak je hele lichaam met deze energie op. 
  • Je vervalt hierdoor minder snel in gedraai en gepieker in je hoofd. 
  • Deze oefening is een super effectieve energetische marketing oefening en helpt je voorbij de standaard marketing trucjes te gaan én met meer gemak te verkopen.

Vorige audio gemist?

In de eerste audio nam ik je mee terug naar je business vanuit plezier. Weg van de druk, het altijd maar serieuze en de spanning die je creativiteit onbewust vast zet. Klik op onderstaande link om audio 1 (nogmaals) te beluisteren. 

Cindy Stal

Ik geloof dat dit leven er is voor jou. Ze helpt je met the good & the bad. Sommige situaties blijven je business resultaat en levensgeluk in de weg zitten. Sterker nog: het leven geeft je situatie na situatie die allemaal een zelfde soort pijnpunt raken. Of het nu business, liefde of andere relaties in je leven zijn.

Het is genoeg en dan is het tijd om de les naar boven te halen en te helen. Open up 2 Pleasure. Je hoeft niet meer aan jezelf te twijfelen. Het is klaar om in elke situatie weer een spiegel, fout of andere spirituele truc te vinden. Uit het hoofd en in het lichaam.

Jouw lichaam, energie en de Divine Wisdom mogen allemaal samenwerken. Ik help je graag jouw lichaam, heel je zijn én business te openen voor meer Pleasure, vrouwelijke wijsheid en die ultieme natuurlijke ontvangkracht. Zodat je niet meer in cirkels blijft lopen, klaar bent oude shizzle en jezelf steeds weer vol plezier en gemak opent voor je grootste potentieel.

Scroll naar top