Audio 1: Business is all about pleasure

Vandaag neem ik je mee in het gevoel waarom je ook alweer je business startte. Business is namelijk all about pleasure. 

Deze audio helpt je:

  • Chaos en gebrek aan overzicht in je hoofd los te laten en weer dezelfde passie te voelen waarmee je ooit je onderneming startte. 
  • Plezier op een dieper level te openen en daarmee direct weer meer flow in je business te creëeren. 
  • Druk en spanning los te laten zodat jouw ontvangkracht zich weer helemaal kan openen. 
  • Te leven vanuit het gevoel van je verlangens in plaats van te blijven hangen in het “hoe kom ik daar?”.
  • Weer in te tappen op waarom jij doet wat je doet zodat je vergelijkingsdrang, onzekerheid en jezelf onnodig klein denken los kunt laten. 
  • Jouw energietrilling weer verhogen zodat je automatisch met meer gemak creert. 
  • Vooral weer te spelen in je business en zo te blijven genieten tijdens het ongoing proces op weg naar je verlangens.
Cindy Stal

Ik geloof dat dit leven er is voor jou. Ze helpt je met the good & the bad. Sommige situaties blijven je business resultaat en levensgeluk in de weg zitten. Sterker nog: het leven geeft je situatie na situatie die allemaal een zelfde soort pijnpunt raken. Of het nu business, liefde of andere relaties in je leven zijn.

Het is genoeg en dan is het tijd om de les naar boven te halen en te helen. Open up 2 Pleasure. Je hoeft niet meer aan jezelf te twijfelen. Het is klaar om in elke situatie weer een spiegel, fout of andere spirituele truc te vinden. Uit het hoofd en in het lichaam.

Jouw lichaam, energie en de Divine Wisdom mogen allemaal samenwerken. Ik help je graag jouw lichaam, heel je zijn én business te openen voor meer Pleasure, vrouwelijke wijsheid en die ultieme natuurlijke ontvangkracht. Zodat je niet meer in cirkels blijft lopen, klaar bent oude shizzle en jezelf steeds weer vol plezier en gemak opent voor je grootste potentieel.

Scroll naar top