Durf jij jouw unieke stappenplan te volgen?

“Je bent een sterke moeder en legt altijd alles zo goed uit aan Finn. Je blijft consequent. Dat is echt mooi om te zien.” Ik was even stil en wist niet zo goed wat ik moest zeggen. Zo consequent voel ik me namelijk niet altijd. Tot ik het ’s avonds mijn beste vriendin vertelde en zij zei: “Kijk eens door de ogen van de vrouw die je nu bent en niet door die van de vrouw bijna vier jaar geleden.”

Ik ben inderdaad een heel andere vrouw. De start als ondernemer was het begin van een versnelling in mijn persoonlijke groei. De zwangerschap van Finn kwam er drie maanden later nog eens onverwacht overheen. Zijn geboorte werd de opener van de diepere laag in mijn persoonlijke en business ontwikkeling. Ik moest wel. Ik kon niet meer weg kijken. Op geen enkel front.

 

Niet in mijn business
Niet in het moederschap
Niet in de liefde

 

Finn vroeg veel en snel. Zo is hij nog. Mijn versneller. Hij confronteert wanneer ik niet afgestemd leef. Ik zie het in zijn ogen wanneer ik weg kijk van mijn pad. Hij nodigt uit wanneer ik dreig terug te stappen.

 

Pak maar mijn hand
en stel niet te veel vragen.

 

Een regel uit een liedje van Nick en Simon. Slecht i know…ik heb het zelfs moeten opzoeken toen ik het voor de eerste keer via mijn intuïtie als liedjes hoorde. Op typische momenten komt het terug in mijn leven. Pak maar mijn hand en zet in vertrouwen steeds de eerstvolgende stap.

Je eigen waarheid leven. Je leest en hoort er veel over tegenwoordig. Maar doe je het ook echt? In jouw leven gaat dit namelijk verder dan elke maand de Happinez lezen. In je business gaat dit verder dan een keer een kwetsbare blog schrijven om maar cheezy kwetsbaar te zijn. In de liefde en het ouderschap gaat dit verder dan een keer nee zeggen nadat je al tien keer weg gestapt bent van je eigen waarheid.

Afgestemd leven en ondernemen is een levensstijl. Geen 9 tot 17 dingetje dat je ’s avonds en in het weekend weer uit kunt zetten. Je bent het of je bent het niet. Simple as that. Het vraagt van jou om te kiezen. Steeds weer. Vooruit stappen en niet langer in oude verhalen blijven hangen.

 

Kies jouw stappenplan

 

Zei ik vorige week woensdag in een gesprek nog dat Finn om een de een of andere reden niet in een badje wil. Zo lag hij twee dagen later ineens in het grote zwembad van de buurjongens. Geen kinderbadje, nee vol erin vanuit gevoel en verlangen. Geen tussenstap.

Ik ben zelf ook geen tussenstap vrouw. Dit liet hij mij die middag weer duidelijk zien. Het inzicht kwam binnen toen ik hem zag genieten. Ik voel vaak drie stappen vooruit en het is aan mij om dit telkens weer als het nieuwe normaal te zien. Mijn normaal. Niet de kleine stappen te kiezen die voor andere mensen misschien wel werken. Mijn waarheid kiezen. In alles.

Ik mag beginnen te lopen zodra ik de eerstvolgende logische stap weet. Meer hoef ik niet te weten. Die ene fluistering van mijn ziel. Het gevoel. Het weten. Dat is genoeg.

 

Ik ben snel
Ik ben veel
Ik ben groots

 

Net als jij. Stop met jezelf nog langer jouw oude verhaal te vertellen. Dit ben je niet…als je het ooit al geweest bent. Press play & fly away.

Heb vrede met wat was. Heb vertrouwen in jezelf. En geloof enkel in jouw waarheid in alles. Zet telkens de eerste stap en je komt vanzelf op jouw tempo bij je verlangen. Wanneer jij op jezelf vertrouwt zul je zien dat dit zoveel sneller gaat dan je nu denkt.

Jij bent jij en daar is niemand zo goed in als jij dat bent. Be magical just by being you en durf te leven en ondernemen op jouw eigenWIJZE. In mijn 30-daagse Business Healing help ik je hier volledig in te stappen. Niet volgens technieken, stappenplannen of ingewikkelde maandansjes in het bos onder de volle maan.

Ik help je volledig te gaan staan voor wie jij bent. In je leven, maar ook in je business. Ik help je te voelen en erkennen wat jouw kracht is en hoe je dit op jouw manier succesvol inzet in je business. En ik help je dit overal toepassen. Je steeds weer te helpen kiezen. 30 Dagen lang ben ik er voor jou. In je leven en in je business. Doe je mee? Meld je via deze link aan. 

 

30 Dagen lang onderhoud van jouw ziel.

30 Dagen lang spelen met energie
en jouw intuïtie.

30 Dagen lang stappen zetten
in jouw eigen waarheid.

 

Doe je mee? Meld je alleen vandaag en morgen nog met korting aan. Vanaf 2 augustus gaat de prijs van € 147 naar € 197 euro.

Ja ik doe mee

 

 

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top