Durf jij jouw energie vol vertrouwen te volgen?

De nieuwe Donor wet. Onderdeel van discussie al een tijdje. Al een hele tijd op de achtergrond. Je hoort wel eens wat, maar ook weer niet continu. En dan ineens laait het op. De wet is er doorheen en iedereen vindt er ineens iets van. Je leest het op Facebook, hoort het in het nieuws en ook op de radio vinden ze er iets van. Maar wat vind jij nu echt? En meer nog, wat had jij gevonden wanneer dit niet 101x onder je aandacht was gebracht door 101 verschillende mensen? Volg jij jouw energie of die van een ander?

Misschien denk je “Wat heeft die nieuwe Donor wet te maken met energie volgen?”. Ik denk zwart-wit gezien helemaal niets, maar toch ook weer alles over hoe onze maatschappij nog te veel in elkaar zit. Het is een prachtig voorbeeld over hoe jouw energie alle kanten uit kan gaan, behalve de kant die bijdraagt aan waar jij wilt staan.

 

People pleasen of lief naar jezelf

 

Intuïtieve ondernemers noem ik “en-en mensen”. Je hebt ook “of-of mensen”. Deze laatste kunnen zich heel goed bezig houden binnen één gebied, varen 9 van de 10x (nog) niet op intuïtie en voelen zich fijn binnen een leven dat zich niet al te snel ontwikkelt. Een rustiger vaarwater en dat is helemaal ok.

Alleen wanneer jij mij volgt en mijn blogs leest, dan ben jij geen “of-of mens”. Je wilt dit in ieder geval diep van binnen niet zijn. Ik ben het namelijk ook niet. Mijn hele leven al niet. Alleen heb ik wel heel lang mijn best gedaan om in een hokje te passen. Diep van binnen wilde ik dit niet, maar daar was ik me toen niet zo bewust van.

Ik voelde altijd al wat jij niet zei. Ik hoorde wat jij nog niet dacht. Ik zag wat jij nog niet kon zien. En als ultieme people pleaser was dit mijn super power. Ik zette mijn energie in om jou onbewust tevreden te houden. Jou, je buurvrouw en de rest van de wereld die op mijn pad kwam. Ik kon elke energie dragen…tot het te veel was.

Mijn energie lekte alle kanten uit. Ik pikte elk signaal moeiteloos op en mijn krachtveld was altijd al groot genoeg om dit te dragen. Was ik er goed in? JA. Werd ik er gelukkig van? NEE.

 

Wat wil jij echt?

 

Terug naar die donor wet. Ineens is het “een ding” en stroomt je hoofd ervan over als je je overal door laat afleiden. Jij moet nu beslissen, want nu vind de wereld het belangrijk. Ook de mensen die er gisteren nog helemaal niets over gehoord hadden. Alle schaapjes beginnen te lopen en jij mag mee.

Mag, want je hebt een keuze. Weet jij überhaupt waar jij je vandaag mee bezig wilt houden? Wat is vandaag belangrijk voor jou? Wat geeft jouw lijf aan? Wat heeft je hart nodig? Wat wil jij in de wereld zetten?

Als jij je richt op jou, dan komt die donor wet vanzelf een keer op jouw pad wanneer het voor jou belangrijk is. En nu is dit misschien een drastisch voorbeeld, maar het is een informatie overload. Een overload die je in principe waarschijnlijk zelf niet gekozen had wanneer jij jezelf echt had afgevraagd wat jij vandaag nodig hebt.

Zo is het niet alleen met het nieuws, maar ook met je klanten, familie en vrienden…en dan heb ik het nog niet eens over de mensen die eigenlijk helemaal niet in jouw energieveld rond hoeven te hangen.

Er komt elke dag zoveel binnen. Je kijkt misschien t.v., luistert in je auto naar de radio en ondertussen scroll je door je social media en heb je ook nog real life gesprekken. Informatie, informatie, informatie. En it goes on and on…maar wat wil jij?


Ontvangen wat jij echt wilt

 

Sta eens wat vaker bij jezelf stil en wat jij nodig hebt. Wat wil jij? Wat wil je voelen? Wat wil je delen? Wat wil je bereiken? En vraag jezelf dan af of waar jij je mee bezig houdt bijdraagt aan dit geheel of niet. En zo nee, dan start maar met skippen en veranderen.

Sta voor jouw waarheid. Sta voor jouw leven. Sta voor wie jij diep van binnen bent. Niemand gaat het voor jou doen. Stel je eigen grenzen en leef vanuit jouw visie. Jij bent die intuïtieve ondernemer. Die pionier. De magïer van deze wereld.

Neem jouw krachtveld serieus en sta voor waar jij in gelooft. Ga de verdieping aan met jezelf en heel elk stukje dat er niet meer aan bijdraagt. Oude pijn en elke twijfel die jou ervan weerhoudt een individu te durven zijn binnen de massa.

Wees lief voor wat er bij jou binnen komt. Wanneer je de verdieping aangaat in jezelf en daarmee als vanzelf de ontvangkracht voor jouw bedrijf vergroot, mag je zorg dragen voor wie jij bent. Zelfliefde en eigenwaarde 36.0.

 

Zelfliefde en liefdevolle grenzen

 

Dit is wat voor mij het verschil gemaakt heeft binnen mijn bedrijf. Heling. Zorgdragen voor mijn energie en krachtig staan binnen mijn eigenheid. Toen ik mezelf toestemming gaf om het helemaal op mijn manier te doen, stroomde mijn bedrijf ineens wel. Kwamen de klanten naar mij. Kan ik mijn rekeningen met liefde betalen, zonder angst. En voel ik de vrijheid om vanuit rust en energie te creëeren.

Sta voor wie jij diep van binnen bent en begin pas te denken, lopen en praten wanneer dit voor jou goed voelt. Niet wanneer iemand op het nieuws dit zegt. Niet wanneer onze minister president dit zegt en niet wanneer mensen in jouw omgeving dit zeggen.

Own wie jij bent en trek dit door binnen jouw bedrijf. Jouw bedrijf, jouw weg. Er is geen zwart-wit blueprint. Jij bent jij en dat ben je elke dag. Geef jezelf toestemming dat dit mag binnen een realiteit die hier misschien nog niet altijd klaar voor lijkt. Er moeten nu eenmaal altijd mensen de eerste zijn. Kies wie jij wilt zijn voor jouw bedrijf. Blijf jij er achteraan rennen of claim jij de plek die al die tijd al van jou was?
Erken dit. Veranker dit. Ontvang alles!

 

En wil je hier samen met mij aan werken, binnen jouw leven en business? Succesvol ondernemen en leven vanuit jouw waarheid? Next level intuïtief leiderschap? Licht, gefocust en vanuit de energie die klopt voor jou? PB me of stuur mij een email via info@www.cindystal.nl

 

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top