Draag jouw boodschap vol vertrouwen – afstemscript

 

 

Afstemscripts helpen je jouw gewenste realiteit waar te maken. Vanuit je hoofd weet je veel, vanuit je intuïtie nog veel meer. Dit afstemscript deel ik graag met je om je meer vertrouwen te geven in het uitdragen van jouw boodschap. Vertrouw op jezelf en jouw droom en stap vooruit. Je bent ooit van die wolk gesprongen met een reden. Een duidelijk doel. Een passie. Erken wie je bent en show them your true colours!

 

Gechannelde boodschap voor het vol
vertrouwen uiten van jouw waarheid

 

Ik voel me gedragen om vanuit liefde vol vertrouwen mijn boodschap te delen. Ik ben altijd veilig als ik doe waarvoor ik gekomen ben. Ik voel me goed ook in “het niet weten. Ik durf me over te gevan aan wat is, op dit moment.

Ik deel vanuit de liefde en rust in mij. Ik ben de liefde. Dit weet ik. Dit voel ik. Dit erken ik.
Ik ben de bron. Alles zit in mij. Ik ben het allemaal al. Het is ok. Stap naar voren. Ga maar.

Geloof in jezelf. Er zijn altijd zoveel meer mensen die van je houden dan je nu misschien denkt.
Stap naar voren. Ga maar. Het is ok. Het mag echt op jouw manier. Focus on you en de rest volgt.

Geloof ons, wij zijn er voor je. Geloof in jezelf. Je bent het al. Kijk eens terug, een jaar geleden.
Waar stond je toen en waar sta je nu? Zie jij wat wij zien? Erken jij wat wij in jou erkennen?

Je bent zoveel verder. Voel je trots. Je doet zoveel meer dan je denkt. Focus on you.
Voel je rijk. Van binnen en van buiten volgt steeds weer. Dit weet je. Vertrouw.

Je bent zo waardevol. Erken het. Zie het en dans. Deel jouw vreugde met de wereld.
Show them your true colours. All of you. Your light & your scars.

Show the world the real you. Voorbij taboe, schaamte en schuld.
De wereld heeft jouw boodschap nodig. Wacht niet langer.

 

Life is now
Start
Press play

 

Wil jij vol vertrouwen jouw missie uitdragen en vooral zelf vol plezier leven? Wil jij weer genieten in life & business? Jezelf net zo op waarde schatten zoals anderen dat al doen?

Intuïtief Leiderschap en Sexual Healing waren hierin voor mij de twee sleutels. Ik geef zondagochtend 26 augustus om 11 uur een gratis webinar om deze sleutels met je te delen. Hoe ik door de verdieping in mezelf echt aan te gaan de veiligheid in mij vond. De bron zit in mij. De bron zit in jou. De bron voor al jouw verlangens.

Ben jij erbij? Meld je via deze link gratis aan. Kun je er niet live bij zijn, meld je dan toch aan en ontvang diezelfde dag de replay zodat je de tools op je gemak kunt beluisteren en vooral eenvoudig toe kunt passen in jouw leven.

 

Ja, ik meld me graag aan

 

Vanuit die diepe liefde voor jezelf, het vertrouwen en de erkenning van wie jij echt bent, maak je al jouw verlangens waar. Niet vanuit duwen, enkel focus en strategie. Nee, vanuit vertrouwen, overgave en geloof in jezelf. Zodat je niet alleen je missie voorleeft, maar ook zelf voluit leeft en er weer echt van geniet.

 

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top