Download gratis e-book Spiritual Leadership & Feminine Flow

De kracht van rituelen in je leven én je business, ik vind het magisch. Er zijn tijden geweest waarin ik mezelf vertelde dat ik er geen tijd voor had. Ik moest werken en dus was er geen tijd om een half uurtje te “tutten”. Er moest geld verdiend worden.

Cute, maar niet zo heel slim. Zeker niet in een intuïtieve business. Het is nog zo gebaseerd op tekort. Het klopt niet met hoe je diep van binnen in het leven staat. Die oude gedachte wordt getriggerd door de maatschappij dat je hard moet werken, dat het niet zo makkelijk kan of dat een beetje lummelen lui is.

Vertrouw mij, dit ritueel is magisch. Ik heb moeten wennen om verder te gaan dan enkel intuïtie en strategie te combineren, maar wanneer je Feminine Flow in je business brengt dan kun je als vrouw echt leiderschap over je leven nemen.

Er is één businessmodel dat vóór je werkt en dat is jouw businessmodel

Ik ben er namelijk van overtuigd dat de enige manier die werkt, jouw manier is. Binnen mijn drukke praktijk is er geen één strategie voor elke klant, geen quick fix of one-size-fits-you-all. Rituelen, Feminine Flow en jouw vrouwelijke ontvangkracht mogen meer en meer ook in je business ingezet worden.

En trust me, business blijft voor mij ook gewoon business. Als vrouw alleen die de zorg voor haar kind grotendeels alleen draagt, is mijn tijd meer dan waardevol. De rituelen die ik inzet in mijn business zorgen ervoor dat ik mijn natuurlijke ontvangkracht vergroot, meer plezier ervaar en vooral meer vrijheid in alles wat ik ben. Kwaliteit, speelsheid en efficiency zijn belangrijk in alles wat ik doe.

De juiste combinatie tussen
soul, embodiment en business

Vraag hier gratis mijn nieuwste E-Book Spiritual Leadership & Feminine Flow aan.
Scroll naar top