Ditch deze 3 P’s & Open up to Pleasure

Pleasure is je natuurlijke staat van zijn. Als vrouw en zeker ook als man. Pleasure betekent niet dat je elke dag glitterpoepende unicorns moet ademen. Ik geloof wel dat het je helpt elke dag naar deze energie terug te kunnen. Pleasure helpt je tevens jouw draagkracht te vergroten en ook alle oude stukken, blokkades en schaduwkanten te onderzoeken, helen en los te laten. 

 

Pleasure is the Sacred energy

of your life  

 

Mijn business nodigt mij elke keer uit om sterker en met meer vertrouwen voor mijn eigen waarheid te staan. Pleasure is dé energie die mijn draagkracht telkens vergroot en tevens zo ontzettend helpt om in de open ruimte te blijven staan. De momenten waarop het echt niet altijd die glitterpoepende unicorns is. 

Kortom, pak een kop thee en leg je voeten even op de tafel. Ik deel graag de 3 P’s met je die je in de weg staan van meer en meer Pleasure in jouw leven én business. 

 

Van Pleaser naar Pleasure 

 

Pleasing is DE energie die je weghoudt bij jouw eigen energie. Bij je energie, je to-do lijst en jouw eigen ontwikkeling. Het is tof dat je de halve wereld met je meedraagt, maar waar sta jij? Hoeveel kom jij vooruit? Hoe zit het met jouw eigen dromen? En most of all, waarin wil jij jezelf zien? 

Pleasen komt voort uit je vroege jeugd en raakt vaak de strategie die jij opgepakt hebt om liefde en aandacht te krijgen en verder bijvoorbeeld onbewust aan jezelf bevestigt hoeveel jij kunt dragen, hoe goed je intuïtie is en hoezeer je voor jezelf kunt bewijzen dat jij het toch echt telkens weer alleen moet doen. 

 

Give your inner POWERwoman a break 

 

Ik geloof dat jij een Powerwoman bent. Inside and out en elke dag van de week. Het feit dat je die krachten bezit, betekent niet dat je het elk moment van de dag in moet zetten. Ook jij mag een keer aangeven dat het even teveel is. Ook jij mag het een keer niet weten en hulp vragen. En ook jij mag je power opladen en eerst weer even aan jezelf giften. 

Superman had dat pak ook niet elke dag aan en wist heel goed wanneer hij het wel aantrok en wanneer hij gewoon Clark Kent was. Zo werkt het ook voor jou. Je hebt alle archetypes in je en mag zowel de wijze vrouw als het magische meisje zijn. Weet wanneer wie aan het roer staat en welke acties je dan neemt. 

 

Perfection is like poison for your soul 

 

Perfectie is DE killer voor jouw Pleasure sensations. Ik bedoel hiermee niet dat je elk level van perfectie moet laten vallen. Sommige vrouwen vinden het nu eenmaal heerlijk om 10x aan iets te tweaken voor het perfect is. Als dit jouw ding is en het je niet vertraagt, tegenhoudt of uit je energie haalt…vraag dan enkel hoe het makkelijker kan en blijf de kwaliteit van perfectie voor jezelf in zetten. 

Perfectie die jou vertelt hoe je alleen dan een perfecte moeder, vrouw en ondernemer bent…mag je linea recta ditchen. Die perfectie houd je tegen om de volgende stappen te zetten en als je daar naar luistert, ben je volgend jaar nog niet perfect genoeg. 

Je bent ook nu perfect wanneer het thuis af en toe een chaos is. 

Je bent ook nu perfect met een “te dikke kont, mommy belly en welke imperfectie ook”.

En je bent ook nu perfect als je onderneming af en toe één grote chaos is. 

Laat perfectie los en open up to meer gemak, plezier en vooral relaxheid in je energie. Pleasure is je natuurlijke staat van zijn. Het is er altijd, ook op de donkere momenten of de momenten waarop je niet weet of je links of rechts leeft. Het helpt je overal doorheen en most of all veel groter te kiezen dan je hoofd ooit voor je kan doen. 

Pleasure helpt mij elke keer vol vertrouwen mijn intuïtie te volgen. Mezelf te vertrouwen in die open ruimte waarin mijn hoofd harder schreeuwt dan de gemiddelde marktkoopman. Angst gaat nooit voorbij. De stemmen in je hoofd ook niet. En onzekerheid ook niet. Je kunt wel anders kiezen en jezelf dragen in die twilight zone voordat je bij je verlangen bent. Wil je weten wat het werken met deze energie voor jou kan doen? Stuur me een DM of mail me via info@www.cindystal.nl en ik stem graag met je af over de mogelijkheden.

0 Shares

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top