Denk jij ook nog dat ondernemen over jouw onderneming gaat?

Guess again, jouw onderneming gaat zoveel minder over ondernemen dan je misschien altijd gedacht hebt. Envoel nu eens bij jezelf? Heb je dat eigenlijk ooit gedacht? Of begon jeonderneming vanuit een heel ander verlangen en heb je je gaandeweg vast laten zetten in het hokje “ondernemer”? Voel jouw waarheid, het gaat niet om die van mij…maar welke ondernemer ben jij?

 

Geef desired feelings de ruimte 

 

Ik wilde vrij zijn. Leven in mijn energie en vooral ook heel veel schrijven en vertellen. Ik ben een verteller, een levensgenieter. Bourgondier in heel mijn ziel. Ik vind het heerlijk om de tijd te nemen voor dingen, ook in mijn onderneming. Om echt te verbinden en vooral veel te genieten. In het moment te zijn en niet bezig zijn met wat over drie maanden is.

Ik heb een ultiem vertrouwen in het leven. Als ik echt intap op mijn ziel, dan voel ik een ultiem vertrouwen dat ik veilig ben. Ik ben veilig in mijn leven als ik mijn keuzes maar maak. In het ondernemerschap en ook in het moederschap en de liefde. It’s all about my way. Eigenwijsheid, juist vanuit de liefde voor mezelf.

Dit is ook wat ik doorgeef aan mijn klanten. Een ultiem vertrouwen in hun eigenwijsheid. Don’t just exist: Live! Leef jouw leven voluit. Waar jij nog denkt dat ondernemen over jouw onderneming gaat, laat het a.u.b. los. Het is niet voor niks dat je bijvoorbeeld een kind hebt die extra zorg nodig heeft. Het is niet voor niks dat jouw energie rust en ruimte nodig heeft. En het is ook niet voor niks dat je altijd anders was. Je bent uniek en ga daar dan nu eindelijk ook eens opvertrouwen.

 

 

Start met voluit leven 

 

En yes, dat mag eng zijn. Het is voor mij de ultieme sleutel in mijn onderneminggeweest. Durven voelen. Durven stappen zetten die zes bruggen te ver lijken. En durven zijn. Zijn in moment. Zijn in mijn authenticiteit. En zijn in elk product en dienst die ik binnen mijn bedrijf aanbied.

Je bent in de business die jouw leven heet en daarom moet je dus leven en niet de hele dag werken. Veel van mijn klanten zijn intuïtief sterk, echte verbinders. Verbinding heeft ruimte nodig en die moet je niet altijd willen opvullen. Je moet kunnen ademen. Ik wil dat jij ultiem, op elk business level, durft te vertrouwen op wat je voelt én erna durft te beslissen.

En dit is wat vaak onwennig voelt en soms zelfs wat eng. Ruimte nemen betekent ook ruimte om echt te voelen. Te kunnen helen en dus ook een grotere ruimte vol vertrouwen kunnen betreden. Jouw klant heeft jouw grotere,energetische ruimte nodig. Jouw belichaming en verankering van je lessen in je lichaam.

Dit vraagt iets van je onderneming, maar zoveel meer nog vraagt het iets van jou. Elke groei in mijn onderneming komt vanuit een energetische en kwaliteitsgroei in mij. En daarna gooi ik daar inderdaad een sausje strategie en een vleugje structuur overheen. Maar zet mij niet vast in zakelijkheid, ondernemen old school of excel sheets.

 

Durf jouw eigenwijsheid te volgen

 

Tof dat het voor anderen werkt, maar ik weet dat het in dit leven voor heel veel intuïtieve vrouwen niet zo bedoeld is. Dit leven is er voor jou. Als intuïtieve vrouw. Als moeder van je kind. En als manager van jouw energie en het volgen van jouw lichaamswijsheid. Mijn business coaching is gericht op de energie. Op jouw leven en op het openen van jouw ultieme ontvangkracht als vrouw.

Ik kan ultiem met je meedenken over je plannen voor dit jaar en dit vind ik super tof om te doen. De marketing queen in mij krijgt dan alle ruimte en helpt je jouw business plannen ook echt vorm te geven. De goddess, priestes en wijze vrouw in mij zorgt boven alles dat jij die plannen A ook echt waar gaat maken en B het resultaat kunt ontvangen.

There is a lot of witch, goddess and priestes in all of us. Tune in, breath and rediscover your inner wild wisdom. In life AND business.

Wil jij met mij werken? Stuur mij een email via info@www.cindystal.nl en we kijken samen of een VIP Dag bij jou past of je liever 4 maanden met mij samen aan jouw business- en levensplannen werkt. Beide is waardevol en de keuze hangt af van jouw wensen, onderneming en de plannen die je voor ogen hebt. Kortom, let me know en ik denk graag met je mee.

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top