De invloed die misbruik heeft
op jouw geld- en plezierstroom

“Toen ik 20 was en nadat ik aangerand ben, is achteraf gezien alles veel moeilijker geworden rondom geld. En niet alleen geld, vooral ook mijn ongeremdheid. Ik was altijd vrolijk en vrij. Ik flirtte met het leven en had enorm veel plezier. Ik voelde me zorgeloos, licht en haast verliefd op mijn leven. Na die aanranding was alles anders.”

Dit vertelde een cliënte een paar dagen geleden toen we het over haar geldblokkades hadden. En eigenlijk niet eens over geld, meer nog over hoe zij zich overall voelde. Ze zag het namelijk terug in haar contact met haar partner, vrienden en ook in de struggle met geld. Het is niet dat er geen geld was, maar wel hoe zij zich voelde rondom geld. Ze herkende continu de energie van overleven, zwaarder dan nodig en het niet meer vertrouwen van de energie van anderen.

 

Doe maar rustig en netjes,
want anders gebeurt er iets met je

 

Het feit dat zij dit vertelde, is niet de eerste keer dat zoiets verteld wordt binnen mijn praktijk. Vele geld en plezier blokkades hebben te maken met jouw sexuele energie en hoezeer deze er wel of niet mag zijn. Vorige week gingen namelijk ook twee sessies over soortgelijke thema’s en ik zie het erg terug in mijn eigen pad.

Ik ben zelf misbruikt toen ik 14 was. Hetzelfde jaar waarin het minder goed ging met mijn moeder na de zelfmoord van mijn opa. Er gebeurde een hoop en de energie van dat misbruik heb ik jaren meegenomen in alle beslissingen die ik erna nam.

Op mijn 15e ontmoette ik in de lokale discotheek de ideale schoonzoon en het was ook drie jaar ideaal. Tot ik op 18-jarige leeftijd voelde dat het anders mocht. Ik wilde meer. Het was niet logisch, maar ik kon niet anders. Ik wilde verder en ontdekken. Een paar maanden later ontmoette ik een jongen die mij in “onze relatie” geestelijk en lichamelijk misbruikt heeft.

Doe maar rustig en netjes, want anders gebeurt er iets met je. Dit zei mijn cliënte vanmorgen tegen mij. Het heeft jaren onbewust in haar hoofd gezeten. Niet alleen in haar hoofd…het zat ook in dat van mij. Sterker nog, ik heb echt moeten healen dat mijn keuze voor plezier op 18-jarige leeftijd niet de meest slechte ooit geweest is, omdat die jongen het destijds nog erger maakte.

 

Herstel de pleasure energie
die jij van nature bent

 

De jaren daarna maakte ik de veilige keuzes in relaties. Veilig bleek even leuk en erna verbrak ik de relatie of ging ik vreemd, omdat ik niet voor mijn verlangens in die relatie durfde te staan. Het was een patroon dat zich jarenlang bleef herhalen. Tot het moment waarop het echt niet meer kon en het mij meer kostte dan ik ooit had kunnen denken.

Toen ik mijn bedrijf startte was er geen wegkijken meer. Jouw bedrijf, of grotere verlangen (dit kan bv ook het aangaan van een blijvende liefdesrelatie zijn) dwingt je het patroon naar boven te halen wat jou onbewust al jaren in de weg zit.

Wees maar niet te veel dit…

Doe maar wat minder dat…

Wees maar goed, netjes en normaal want anders…

Tot het moment dat je dit opbreekt. Pleasure en de energie van geld vraagt namelijk om de echte versie van jou en niet de afgevlakte, veilige, altijd iedereen pleasende energie van jou. En pleasen betekent niet dat je altijd netjes bent…

De vrouw die haar vuur namelijk binnenhoudt kan in één uitbarsting een heel dorp platbranden. De vrouw die haar passie niet volgt, kan ontzettend bitter, zwaar en gefrustreerd zijn naar anderen. De vrouw die onbewust nog het bange meisje is, kan rebelse woede gebruiken als overlevingsstrategie. Conclusie: pleasen brengt je NIETS.

 

Het is veilig om de hele versie
van jou te zijn

 

Met deze blog wil ik je vertellen dat het veilig is om ALLES van jou te zijn. Als vrouw en ook als man. Er is niets van jou wat te veel is, wanneer je het vanuit een geheeld hart doet. Wanneer er ongeheelde pijn zit, dan staat dit continu als een ontspoorde poortwachter voor jouw verlangen. Het beschermt je, maar vanuit de verkeerde energie.

Wanneer je een groter verlangen waar wilt maken of meer plezier en geld (en dan vooral moeitelozer) door jouw onderneming heen wilt laten stromen, dan mag je in een veilige omgeving aan de slag met dit patroon. Dit is namelijk vele malen minder zwaar dan diezelfde poortwachter in jouw hoofd jou nu wilt laten geloven.

Ik zie het bij alle cliënten terugkomen. Geld en jouw (liefdes)relaties hebben zoveel meer met elkaar te maken. Dit krijg je niet geheeld met enkel een strategie of affirmatie er overheen. Ik geloof dat je alles waar kan maken wat je wilt, als je het vertrouwen in jezelf maar terug pakt. Jij mag jezelf vol vertrouwen en complete speelsheid weer neerzetten op de plek die in de energie altijd al van jou is.

Vertrouwen in de totale versie van jezelf.

Speels

Flirtend met je leven.

Alles van jou mag er altijd zijn. Het is aan jou om om jezelf te vertrouwen, mensen (in je business) te vertrouwen en most of all te vertrouwen dat het leven er echt voor jou is. In elke verdieping opnieuw.

Wil je meer weten over mijn 1op1 trajecten of over een dag met mij aan jouw plannen werken? Stuur mij een DM of email via info@www.cindystal.nl

Tevens vind je via deze link alles over mijn Mastermind Membership. The place to be wanneer jij klaar bent voor jouw uplevel en dit volledig vanuit je vrouwelijke energie, intuïtie en sensualiteit neer wilt zetten.

0 Shares

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top