De geld en groei block
die niets met business te maken heeft

Ze zit heerlijk onder haar dekentje in haar eigen huis. Online hadden we onze maandelijkse sessie afgelopen week en Sophie (onder een andere naam mag ik met toestemming haar verhaal delen) voelde een hele sterke block in haar groei de afgelopen weken. 

Ze probeerde van alles en kwam er niet doorheen. Het leek wel alsof ze elke keer weggehaald werd bij haar plannen, creativiteit en intuïtie. Ze ging van links naar rechts en kwam steeds niet verder. In deze blog neem ik je met haar toestemming mee in een block die ook jouw businessgroei in de weg kan staan. 

 

Vrouwelijke energie vraagt leiderschap

 

De feminine energy is magisch en mysterieus. Precies daarom lijkt ze soms ongrijpbaar en is ze zelfs eenvoudig (onbewust) te blocken. Er is één grote block waar vele ondernemers last van hebben en waar in mijn ogen nog veel te weinig over geschreven wordt: 

 

De blokkende energie in relaties,

die sluimert door jouw lichaam

en energetisch veld

 

De vrouwelijke energie is magisch. Ze creëert en werkt moeiteloos wanneer ze vrij stroomt. Wanneer zij in contact is met haar verlangens, op alle gebieden  is er geen block en vindt zij haar weg moeiteloos. 

Wanneer deze energie in contact komt met de mannelijke energie (dit kan ook in andere partnerrelaties voorkomen, maar ik neem hier het vrouw/man voorbeeld), creëert zij meer of minder. 

 

Niet alle energetische lading

hoeft in jou

 

De foute energetische lading brengt je terug in je kleine meisje en dit gaat zoveel verder dan bindings- of verlatingsangst. Je hoeft namelijk niets te helen in dat kleine meisje. Ik ben hier zo vaak zelf met mijn neus op de feiten gedrukt. Net zolang tot ik het patroon doorbrak en het kleine meisje in mijn lichaam kon blijven spelen en de wijze vrouw sterk bleef staan op de momenten dat het erom gaat. 

Jouw divine feminine energy is er voor creatie en voor het waarmaken van jouw verlangens. Dit betekent niet dat je haar niet mag delen met je man, partner of losse flings. Wees je alleen wel bewust dat wanneer je een verbinding aangaat (niet alleen bij sex en juist ook tijdens het kussen of veelvuldig appen), je ook de verbinding aangaat met zijn energie. Zijn energie stroomt ook door jou heen.

Niet alleen zijn energie, ook zijn energetische ballast en alles wat er zich in zijn hoofd afspeelt komt mee. En nogmaals dit is niet fout, maar er komt een moment dat je jouw Sacred Space op een nog dieper level mag eren. The divine feminine is niet alleen roze, ze neemt je juist ook mee jouw schaduw en donkere stukken in. De stukken die je liever niet voelt en waarvan het heerlijk wegkijken voelt in de armen van iemand anders. 

Vele vrouwen worden geboren met ontzettend veel sexuele energie. Je bent magisch en er is zoveel energie en licht om te delen. Het is immer jouw levensenergie. Wanneer dit op jonge leven onbewust al “gestolen” wordt, weet je op latere leeftijd als meisje en vrouw niet beter. Je weet niet meer beter dan dat jouw energie gemengd wordt met die van anderen. 

 

Niet alles is healing,

soms is het enkel respectvoller kiezen

voor jouw energie

 

Zo ook bij Sophie. Sophie heeft duidelijke doelen en werkt als healing expert binnen de zakenwereld. Haar business is uniek en heeft een prachtige missie. Haar waarheid is anders dan die van anderen in haar branche en daarom wordt ze ook als specialist gezien. Niet iedereen wilt haar, maar degene die resoneren matchen energetisch altijd. 

Haar doelen kwamen niet verder of ze bereikte ze wel maar zonder het bevredigend resultaat. Zelfs de omzetverdubbeling voelde niet goed meer. Dit is niet de eerste keer dat ik dit één van mijn cliënten hoor uitspreken. Als we dieper kijken, zien we ook dat Sophie meerdere toxische relaties gehad heeft en ook nu binnen de dating wereld steeds tegen een zelfde energie aan blijft lopen. 

Vrouwen zijn gewend om alles bij zichzelf te zoeken. “Dan zal ik dit of dat nog wel niet goed doen.” Wanneer je plannen niet van de grond komen en je in een zelfde soort cirkels rond blijft lopen, mag je dieper kijken. No worries, dit betekent niet zomaar dat je relatie over is en iedereen dan maar single moet zijn. 

Ik geloof alleen wel heel sterk dat elke vrouw haar eigen sexualiteit meer mag empoweren. Jij mag je bewust zijn hoeveel ruimte jij nodig hebt om jouw hoogste energie te leven. Je mag je ook bewust zijn in welke staat jij jouw yoni beschikbaar stelt en vanuit welke energie jullie elkaar lief hebben. En je mag je nog meer bewust zijn dat je dit alles mee jouw energetisch veld intrekt. 

De volgende keer als je weer merkt dat je een strategie niet volhoudt, jezelf weer verliest in tien nieuwe ideeën of de zoveelste keer een resultaat voor lief neemt en niet verder komt, weet dan dat jouw sexuele energie zo belangrijk is bij het waarmaken van je gewenste resultaat én most of all de manier waarop. 

 

Geef je energie, creativiteit

en kracht niet langer weg

 

Sophie audio appte mij vandaag dat zij na onze Sacred Sexuality Healing sessie zoveel meer focus, drive en overall meer energie ervaart. Ze fladdert niet meer alle kanten uit en voelt ook meer vertrouwen in de dates met haar huidige Tinder fling. Jouw gewenste business groei vraagt namelijk niet altijd meer draagkracht én juist veel meer zicht op wat jij toelaat in en hoe je zorgt voor die energetische draagkracht.

Wil jij meer weten over Sacred Sexuality, het empoweren van jouw vrouwelijke energie en moeitelozer leren intappen en ingetapt blijven op die mystieke wijsheden? Stuur mij een email via info@www.cindystal.nl en ik kijk graag met je mee naar jouw persoonlijke situatie. 

Wil jij al direct aan de slag? Kijk dan eens bij de 30 Days of Pleasure & Playfulness with Money of neem een diepere dive in jouw Yoni Egg Wisdom in Life & Business

0 Shares

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top