Dare to be fully present in the open space

Mag ik je even meenemen naar de open ruimte? Want ik weet zeker dat je het kent; het euforische gevoel na die keuze. Na de beslissing die je bijna groter maakte dan jezelf. Open ruimte is het stuk op je pad waar je na dit moment wacht op de bevestiging van je keuze. De manifestatie van het kiezen van nieuwe energie. Open ruimte is het stuk waar nog niet alles duidelijk is, waar je geen controle hebt en waar je ego soms harder schreeuwt dan de gemiddelde koopman op de Albert Cuijpmarkt. Hoe blijf je sterk staan in de open ruimte na elke nieuwe stap in je leven én je business?

Eind vorige week sprak ik één van mijn trajectclienten. Zij is een drukke moeder net als ik, heeft haar eigen business en nog niet zo lang een nieuwe liefde. Haar jaar was op z’n zachtst gezegd interessant. Omdat in haar open ruimte een gemeenschappelijke deler binnen mijn clientengroep ligt, deel ik met toestemming een deel van haar verhaal met je.

 

Liefdevol je verlangens waarmaken

 

Na haar scheiding werkten we eerder al vier maanden samen. Het waren vier bewogen maanden. Maanden waarin we hard gewerkt hebben. Hard, maar continu vanuit haar hart. Weer vertrouwen krijgen in zichzelf in haar nieuwe, open ruimte. De wereld die open ligt en soms ontzettend onzeker voelt.

Het voelde alsof haar basis weg viel. Ondanks dat ze wist dat het de juiste beslissing was om destijds van haar man te scheiden, voelde het alleen zijn doodeng. Het leek wel alsof ze niet meer wist hoe het moest. Een boek lezen op de bank voelde ineens als een hele opgave. De drang om te vluchten was groot. In haar werk, in de zorg voor haar drie kinderen en in onbewust veiligheid zoeken in iedereen die voorbij kwam.

Haar business liep goed, maar ze voelde dat het anders mocht. Makkelijker en beter passend bij haar nieuwe leven. Dit zie ik vaak gebeuren en ik herken van mijn eigen weg de afgelopen twee jaar. Je business mag met je (gewenste) leven meedraaien. Er zijn momenten waarop je voelt dat nieuwe energie trekt, maar je het alleen niet of onvoldoende waargemaakt krijgt. Je blijft hangen in de mindf*cks, de hoe dan’s en elke andere oude trigger die niet past bij je huidige en gewenste leven.

Ook mijn client mocht eraan voorbij. Net als met alle groei komt dit niet vanzelf. Ik ga je niet zeggen dat wanneer je een traject met mij aangaat dat ik je niet aan het werk zal zetten en inzichten je als vallende sterren op je pad vallen. Jij en ik gaan samen het werk ervoor doen.

 

Spiritual Leadership & Feminine Flow 

 

Mijn client mocht een level dieper in de basis bij haar zelf. Zichzelf liefhebben, weer opnieuw leren vertrouwen in beslissingen die ze vanaf nu alleen nam en volledig groots durven blijven kiezen ook vanuit enkel zichzelf als basis. We keken samen naar blokkades die zich vastgezet hadden in haar lichaam. Oude pijn die nu geheeld mocht worden, juist omdat dit haar tijd was. Er was ruimte en in die open ruimte mag echt gevoeld worden.

Er zijn momenten waarop afstemming alleen niet meer genoeg is. Vrouwen die weken, maanden blijven hangen in het maken van een keuze of in hun business niet verder komen. Enkel afstemming is dan niet meer jouw weg. Je mag jezelf vrij maken en vanuit die open, geheelde ruimte veel grootser afstemmen dan je vanuit die eerdere ruimte ooit kon denken.

En dit is wat we samen deden. In ons eerste traject samen al en deze laatste weken nog meer. Ik sta elke keer vol bewondering te kijken naar de stappen die zij zet als liefdevolle businessmom. Zij gaf zelf aan dat ik dit mocht delen met andere vrouwen. Juist omdat ze nu merkt hoeveel makkelijker het kan gaan wanneer je durft te kiezen. Telkens opnieuw durft te kiezen in de open ruimte.

Jezelf steeds meer liefde geven, focus en aandacht houden daar waar ze mag zijn en steeds opnieuw jezelf toestemming geven om groots te dromen en eigen keuzes te maken. Ongeacht wat je familie, vrienden of onbekenden ervan vinden. Niemand heeft ooit eerder jouw pad gelopen en het is aan jou om jouw wijsheid op jouw manier met de wereld te delen.

 

Ben jij er klaar voor?

 

In een traject of tijdens een VIP Dag (afhankelijk van het punt waar jij nu staat en wat jij op dit moment zoekt) kijken we naar je huidige leven en business en tunen we in op je verlangens. We helen en halen uit de weg wat er voor je verlangens staat en gaan liefdevol aan de slag met de juiste actiestappen voor jou.

Wil jij ook volledig op je eigenwijsheid durven vertrouwen? Zowel in life als in business? En wil je daarnaast meer helderheid, zelfliefde en focus op alles wat klopt voor jou? Email mij via info@www.cindystal.nl voor de mogelijkheden en ik kijk graag samen met je wat nu past bij jou.

 

 

 

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top