Dankbaarheid en liefde als sleutels
binnen jouw business

Gisteren onderweg naar huis nadat ik mijn zoon afgezet had op de opvang voelde ik een immense dankbaarheid door mij heen stromen. Dankbaar dat ik in de ochtend niet meer hoef te stressen en zelf kan kiezen hoe ik mijn dagen indeel. Dankbaar dat ik er voor mijn zoon kan zijn en hem mee kan nemen in een ander ritme, een andere manier van leven en vooral het geloof en vertrouwen dat het op je eigen manier mag.

Mijn zoon ben ik elke dag dankbaar. Dankbaar voor wie hij is en wat hij in mij geopend heeft. Die diepere liefde. Liefde waar ik vanuit eigen pijn altijd zo bang voor was. Liefde die ik niet kon ontvangen en niet durfde te geven.

Hij heeft een kracht in mij geopend op een moment waarop ik die zelf kwijt was. Een moment waarin ik creëerde vanuit angst, pijn en te weinig vertrouwen in mezelf en het leven. Ik had een droom, maar durfde er niet voor te staan.

Ik was bang voor de mogelijke afkeur van anderen. Bang om veroordeeld te worden. Bang om te bewegen in het niet altijd alles weten en de open ruimte die voor mij lag.

Ik kwam los uit de kooi die loondienst voor mij was, maar zette mijzelf opnieuw vast in mijn eigen kooi. De kooi van mijn schaamte, schuld en pijn uit mijn verleden. De emoties die ik zo goed kende. Emoties die ik altijd meedroeg. Emoties die telkens mijn leven creëerde.

Creëeren kon ik. Ik was al jaren gefascineerd door spiritualiteit, de wet van aantrekking en het leven leven op jouw manier. Alleen ik kon het niet ontvangen. Het ging lastig, langzaam en steeds maar met kleine beetjes. Iets in mij gaf mezelf niet de toestemming om helemaal in dit leven te stappen.

Ik vond het mezelf niet waard. Wist niet beter dan dat je hard moet werken. Had de ervaring dat je geld niet kon vertrouwen. Zo was het er….en zo was het weer weg. Zowel met geld als in de liefde. Geluk was nooit een constante factor in mijn leven.

 

Welke heling ga jij nog uit de weg?

 

Tot hij kwam. Finn, mijn overwachte, ongeplande kadootje. De man, hoe klein ook, die mij wel kon openen. Openen voor het leven. Openen voor mezelf en vooral ook openen voor de liefde. Liefde die hij mij liet voelen, maar waar ik ook zo vaak al in beschadigd was.

Hij liet me zien dat het anders kon. Hij was anders. Niet standaard. Niet continu roze. En dat was exact goed. Onze eerste maanden samen waren niet makkelijk. Naar buiten toe was ik sterk, maar van binnen was ik op.

Doodmoe, ongelukkig en intens verdrietig. Hij maakte dat ik dit durfde te voelen. Ook deze emoties aankijken. Toelaten en omarmen. Ik had geen andere keus. Hij huilde heel veel en heel lang. Hij nodigde mij uit om buiten de gebruikelijke mama boekjes te kijken. Hij “dwong” mij in rust, ons ritme en het voelen. Ik mocht er doorheen. Door elk laagje pijn dat door de jaren heen bezit had genomen van mijn lichaam, ziel en hele zijn.

Deze pijn neem je mee in jouw creaties. Deze pijn neem je mee in jouw ontmoetingen en deze pijn neem je mee binnen jouw bedrijf. Zo vaak spreek ik vrouwen met mooie coaching- en healingcapaciteiten, prachtige websites en een geweldig product. En toch komt er niemand, raakt het geld langzaam op en voelt ondernemen niet leuk meer.

De droom voelt zwaar, steeds zwaarder. Je omgeving begint te vragen waar de klanten blijven. Waarom werk je zo hard en blijft het resultaat uit? Als je alles hebt, jezelf, jouw mooie website en prachtige producten, dan is er nog maar één verklaring: Je mag jezelf toestaan dat je alles mag ontvangen.

Je bent er meer dan klaar voor. Je mag jouw sh*t healen. Alles. Een deep dive in jezelf. De liefde voor jezelf. Jouw ontvangkracht. En jouw intuïtie. Vanuit rust, vertrouwen en overgave. Overgave aan iets groters dan jij. De richtingaanwijzer voor jouw droom.

Ik had nog 36 challenges kunnen doen. 20 Video’s kunnen opnemen voor mijn zichtbaarheid en 101 blogs kunnen schrijven met waardevolle tips. Als ik de weg naar binnen niet had geopend, had ik nooit kunnen ontvangen wat ik nu heb.

Ik voel me dankbaar voor alles dat er is. En niet vanuit een tegeltjes wijsheid, nee vanuit een dieper voelen en durven voelen. Alles. Elke dag. Dit is de enige weg omhoog.

Wil jij ook weer ondernemen op de manier die past bij jou? Nu echt ontvangen wat je al die tijd al voelt dat mogelijk is? Werken aan je mindset, zelfliefde, intuïtie magic en dit combineren met strategie, focus en verkoop?

Stuur me dan een mail via info@www.cindystal.nl of een PB en ik neem graag contact met je op om te kijken hoe wij jouw onderneming naar jouw next level brengen.

Geld is zoveel meer dan geld. Je maakt het zo belangrijk. Vanuit angst, onzekerheid en controle. Wat als geld niet meer dan energie is? Net als liefde en net zo aanwezig als het water en de zuurstof in ons leven. Zou je er dan met andere ogen naar durven kijken?

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top