Creatie vanuit vertrouwen en de veilige basis in jou

Creatie vanuit vertrouwen en de veilige basis in jezelf gaat boven welke marketingstrategie ook. Sinds de start van mijn bedrijf nodigt mijn ziel mij uit om een laagje “veilige basis” los te laten en dieper bij de basis in mijzelf te komen. Te vertrouwen dat alles er al is. Steeds te bewegen naar het nieuwe normaal dat elke keer mooier, makkelijker en leuker wordt.

Ik geloof dat jij en ik leven in een hemel op aarde. Alles is er al. Mensen hebben wel vaker tegen mij gezegd dat ik in een sprookjeswereld leef. Sterker nog, er was niemand die bij de start van mijn bedrijf echt geloofde dat het mij zou lukken. Iedereen steunde me, maar achteraf heb ik vaak gehoord dat ze niet gedacht hadden dat het ook echt zou lukken.

 

Beweeg weg van de massa en
in jouw nieuwe normaal

 

Er heerst een collectieve gedachte dat de basis voor je geluk buiten jezelf ligt. Geluk, liefde en basis zou allemaal te vinden zijn buiten jezelf. Ik geloof het niet en ik leef dit leven daarom ook niet. Die veilige basis werd weg genomen toen ik uit loondienst vertrok met enkel twee maandsalarissen als zelf gespaarde buffer.

Die veiligheid werd nog minder toen ik weg ging bij mijn toenmalige partner en ik met mijn zoon alleen verder ging. Die veiligheid is nooit echt. De echte veiligheid zit in jou. En toch hebben jij en ik soms last van een collectieve angst. Ook ik heb geloofd dat ik het zwaarder zou hebben als ondernemer en mama alleen. En nog in donkere dagen (die we allemaal hebben), is dit de mindf*ck die omhoog kan komen. Maar ze is niet echt.

 

Geloof in de bron in jou

 

De basis ligt telkens in jou. De bron voor je liefde is niet je partner. De bron voor je geld zijn niet je klanten. En de bron voor je veilige basis is niet elke schijnzekerheid waarin je gelooft. De bron van alle overvloed, liefde en vertrouwen zit telkens in jezelf.

Het leven bewijst het mij al 4,5 jaar. Sterker nog, eigenlijk nog wel langer. Vanaf het moment dat ik mijn koophuis 9 jaar geleden met 20.000 euro schuld verkocht, in vertrouwen dat het snel goed zou komen. En dat kwam het. Anderhalf jaar later was de schuld weg. Geld is een illusie. Het is er altijd. Zelfs in die schuldperiode heb ik kunnen investeren in mij.

Wat is de sleutel in dit alles? Kiezen en jezelf openen om het te ontvangen. Elke keer heb ik niet mijn realiteit laten bepalen, maar mijn verlangen. Mijn verlangen wijst mij de weg en mijn realiteit is enkel een reflectie van wat ik op dat moment nog geloof.

 

Overgave, vertrouwen en openen

 

Het universum brengt mij bij de juiste mensen. Zielsconnecties, coaches waarin ik heb geïnvesteerd en nog doe en de gesprekken met mijn hogere zelf. Alles is er. Jij moet het willen zien en willen kiezen.

Vertel mij niet dat het te zwaar is, want ik kan je vertellen dat ik in die donkerte geweest ben. Vertel mij niet dat het niet mogelijk is, want ik kan je vertellen dat ik het kon dus jij ook. En vertel mij niet dat het nu niet jouw moment is, want ik kan je vertellen dat het moment nooit ideaal wordt.

Nog geen enkel keuzemoment was het ideale moment. Geen enkele keuze was heerlijk comfortabel vanuit mijn luie stoel. Weet je waarom? Omdat de keuze komt op het moment dat het verlangen roept. Het verlangen is nieuw en vraagt verandering en het is aan jou of je die keuze aangaat.

Tijd is er altijd.
Geld is er altijd.
Jouw keuze is er altijd
.

 

Blijf je hangen of gun je jezelf alles?

 

Stop met uitstellen. Stop met in je oude verhalen geloven. En stop met kiezen vanuit je huidige realiteit. Het is niet echt. Je ziel heeft dit leven gekozen. Jij hebt dit zelf ooit gekozen. Wil je voluit leven of niet? Beide is ok, maar kies. Kies, veranker en ontvang het verlangen dat in de energie al van jou is.

Je leeft niet gisteren, ook niet morgen en enkel vandaag. Cliché, hell yes, maar kies ook om echt te leven en niet langer uit te stellen. Geniet voluit van alles en geef jezelf altijd wat je nodig hebt.

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top