Business Healing
Het gaat er niet om hoe je business eruit ziet aan de buitenkant.
Het gaat erom hoe jij je voelt aan de binnenkant.  

 

Als intuïtieve ondernemer heb je jouw intuïtie en gevoelssprieten niet voor niks. Ze zijn jouw richtingaanwijzers voor jouw manier van succes en de juiste strategie. Ze zijn de aangevers voor de juiste momenten van yin en yang energie. En ze zijn jouw ultieme tool om energetisch aan te trekken wat je wilt; in je leven én in je business. 

 

You are a star on the stage of the universe 

 

Ik onderneem zelf sinds 2014 en vanaf dag één heeft het leven mij altijd uitgenodigd om nog dieper te verbinden met mijzelf en mijn idee van succes. “Het leven haalt mij in en dus moet ik mijn bedrijf parkeren.”, daar geloof ik niet in. Voluit leven en ondernemen mag echt samen. Juist vanuit die vrouwelijke kracht. Je bent jouw bedrijf en jouw bedrijf ben jij.

 

Vol liefde staan als ouder. 
Vol kracht en vertrouwen staan in je business.
Vol overgave en uitnodiging staan in jouw vrouwelijke ontvangkracht.

 

Het leven nodigt je altijd uit om te groeien, daarom heb je als ziel immers dit leven én dus ook in combinatie met je onderneming gekozen. Het is allemaal onderdeel van wie jij bent. Je bedrijf nodigt je uit om steeds groter te staan voor waar het leven jou in laat groeien. 

 

You are the soul of your business 
Open up to receive your true potential

 

Ik help jou als intuïtieve, creatie en gevoelige ondernemer om echt te staan voor wie jij bent. Jezelf op de juiste manier te positioneren en voor jouw eigen waarheid te staan in alles wat je doet. Privé en binnen je onderneming. Jezelf te openen voor nog meer plezier, hogere waarde-erkenning in je onderneming en van jezelf en vooral echt vertrouwen op jouw eigen basis. Je ziel omarmen, vertrouwen en ook echt durven te volgen in alles wat je doet. 

 

Ook wanneer je hoofd zegt dat het niet kan. 
Ook wanneer je omgeving zegt dat het niet slim is. 
En ook wanneer heel je realiteit nee zegt, maar jij voelt dat het kan. 

 

Business is done best from the inside out 

 

Ik help je waar te maken waarvan je in elke vezel van je lijf voelt dat je het te doen hebt, maar waarbij je zelf blijft vasthangen in het “hoe dan?”. Business Healing gaat verder dan een “7 stappen formule naar de 100k omzet”. Het is geen one-verhaal-fits-elke-ondernemer en ook geen quick fix. 

Voel je dat je meer nodig hebt dan reguliere business coaching voor je kan doen, dan nodig ik je uit om een virtuele koffie of een goed glas wijn samen te drinken. Samen kijken we naar jouw huidige situatie, je verlangens en waarin je vastloopt. En als het voor ons beide klopt, dan bied ik je graag aan wat ik voel dat ik voor je kan doen. In life & business, omdat beide in jouw perfecte evenwicht mogen zijn. 

[vc_btn title=”Neem contact op” style=”flat” shape=”square” color=”chino” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.cindystal.nlcontact%2F||”][vc_row css=”.vc_custom_1506615446579{margin-top: 40px !important;}”]

 

Scroll naar top