Business Healing Intensive Traject

[vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” css=”.vc_custom_1506444691936{margin-top: -25px !important;margin-bottom: 40px !important;padding-top: 10px !important;padding-bottom: 10px !important;background-image: url(https://www.cindystal.nlwp-content/uploads/2017/08/mid.jpg?id=219) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}” el_class=”whitetxt”][vc_column][vc_column_text]

Business Healing Intensive Traject

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Business Healing is het rimpel effect van jezelf door je bedrijf en van je bedrijf door jezelf.

4 Maanden lang complete focus op jezelf en jouw business. Beide gaan in mijn ogen namelijk hand in hand. Je bent je business en je business dat ben jij. Wanneer jij jezelf heelt, heel je als vanzelf ook jouw business.

Er zijn namelijk van die momenten waarop je struggelt in je bedrijf en simpelweg alleen niet verder komt. Je hebt harder werken geprobeerd, juist minder doen was het ook niet en alles wat je weet en altijd goed was lijkt nu even niet meer te kloppen. Je loopt vast en komt er alleen niet uit.

Of

Je hebt die ene droom en wilt deze nu echt graag neerzetten als bedrijf. Alleen waar je tijden enkel die gouden bril, de sprankeling en sterrenstof rond jouw droom zag, voelt het nu ineens te groot. In plaats van succesvol stappen zetten, verlam je en lijk je niet meer vooruit te komen. Je bent het overzicht kwijt, voelt je gefrustreerd en om je heen lijk je enkel mensen te zien die het wel lukt.

Ik help je te ondernemen vanuit jouw waarheid. Op de manier die past bij jou en wat jou echt gelukkig maakt. Weg van zwaar en opofferen naar plezier en echt jezelf zijn in jouw bedrijf.

Ik geloof erin dat jij jouw bedrijf bent en jouw bedrijf jij is. Er is geen “en en” meer. Wanneer jij doet waar je echt blij van wordt en waarvoor jij ooit JA zei tegen dit leven, dan leef je jouw leven elke dag. Je begon je bedrijf toch juist ook omdat je ECHT wilde leven?

Leven in jouw ritme en op jouw manier. Genieten en iets moois neerzetten. Je bent hier immers niet voor niets. Ook jij hebt hier iets te brengen in dit leven!

Ik heb zelf elf jaar binnen de Marketing & Sales gewerkt en weet inmiddels dat deze oude, koude regeltjes niet 1-op-1 werken binnen jouw bedrijf. Jij bent jij en hebt jouw unieke energie. Deze neem je mee door je leven en dus ook in jouw business.

Je mag ondernemen op jouw manier!

Wanneer je op jezelf leert vertrouwen; op jouw innerlijke stem en de energie durft te volgen en dit combineert met aardse magie om het ook echt neer te zetten, zul je zien dat jouw next level dichterbij is dan je denkt.

Ondernemen is jouw energie durven volgen. Ondernemen is uniek zijn en dingen op jouw manier doen. En ondernemen is vooral ook heel erg fun.

Om dit succesvol op jouw manier te doen en vooral ook veel te genieten, mag je helen wat er te helen valt, werken aan de juiste mindset voor jou en jezelf vooral gunnen en toestaan dat het echt allemaal succesvol en makkelijker kan op jouw manier.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1506448300042{margin-top: 40px !important;margin-bottom: 40px !important;padding-top: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;background-color: #f4f4f4 !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Dit traject is voor jou als jij:

 • Ook jouw droom uit wilt bouwen tot een succesvol bedrijf waarvan jij het leven kunt leven waar jij echt blij van wordt. Succes op jouw manier.
 • Die volgende stap in je bedrijf wilt zetten en zelf op dit punt niet verder komt.
 • Mooie plannen hebt, maar het overzicht even kwijt bent.
 • Je bewust bent dat er stukjes in jou geheeld mogen worden en je er alleen niet uitkomt.
 • Jouw bedrijf neer wilt zetten volgens jouw waarheid. Jouw business, jouw regels.
 • Weg wilt van struggle en weer meer wilt genieten.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Ik help je:

 • Vertrouwen dat je echt mag ondernemen op jouw manier
 • Succesvol jouw energie te volgen en de universele energie in te zetten voor jouw bedrijf
 • Jouw creatiekracht en energie te managen en daarmee als vanzelf ook jouw bedrijfsresultaat
 • Actie en spirit samenvoegen tot jouw succesvolle bedrijf
 • Te vertrouwen op jouw innerlijke stem. Niet alleen in je privéleven, maar juist ook in je zakelijke beslissingen.
 • Een mindset te ontwikkelen die vóór jou werkt en je iedere keer opnieuw naar dat next level tilt.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Wat krijg je:

 • Healing, businesscoaching op maat
 • Elke week een Skype gesprek
 • 3 Face-to-face sessies
 • Onbeperkt emailen en/of whatsappen
 • Een jaar lang toegang tot mijn Business Healing Academy en Mastermind

In dit traject loop ik 4 maanden met je mee en help ik je door elke twijfel, struggle en uitdaging heen. Je hoeft het niet alleen te doen.

Spreekt mijn manier van werken je aan en wil je graag meer weten? Stuur me dan even een bericht via info@www.cindystal.nl Of 06-48077053 en ik neem contact met je op.

Jij bent je bedrijf en je bedrijf ben jij. Heel jezelf, heel je business! [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”178″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_circle_2″ css_animation=”right-to-left”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1506615446579{margin-top: 40px !important;}”][vc_column][vc_column_text][sp_testimonials_slider design=”design-1″  speed=”1500″ dots=”false” arrows=”true” autoplay=”true” autoplay_interval=”14000″][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Scroll naar top