Heel jezelf, heel je business

Business Healing Academy

  • Weet jij dat je met elk stukje dat jij in jezelf heelt, automatisch jouw bedrijf heelt en weer volop laat stromen?
  • Wil jij graag leven en werken op jouw voorwaarden en volgens jouw regels?
  • Ben jij net als mij geïnteresseerd in alles rondom spiritualiteit en combineer je dit met een gezonde dosis aardse nuchterheid?
  • Wil je graag (meer) geld verdienen met jouw bedrijf?
  • Geloof jij ook in nieuwetijdsondernemen?
  • Wil jij jouw boodschap en verhaal delen met de wereld op de manier die ECHT goed voor jou voelt?
  • Ben jij klaar om jouw podium te pakken en jouw licht feller te laten schijnen?
thumbnail (3)

Word nu lid van de Business Healing Academy en je krijgt direct toegang tot vele programma’s en healing audio’s.

Ik help je de stukjes in jou te healen zodat jij daarmee automatisch jouw bedrijf healt en voor jou kunt laten werken!

Jouw leven, jouw regels

 

Je mag jezelf toestemming geven dat het gemakkelijk mag, op jouw manier en je er ook nog eens (meer) geld mee mag verdienen.
Vanuit de liefde voor jezelf en zodat jij jouw licht feller kunt laten schijnen. Ook jouw boodschap mag de wereld in!

Jouw investering

€ 147,- per maand

Je krijgt vanaf dag één toegang en kunt weer opzeggen wanneer je wilt.

Dit is wat mijn klanten over mij zeggen:

Ze voelt aan waar nu mijn focus mag liggen

Maike ~ Opstellingen zijn voor mij DE manier om door mijn glazen plafond heen te breken. Als ik even niet verder kom (zakelijk of privé) weet ik dat ik niet voor ellenlange therapie hoef te gaan. Een opstelling helpt mij energetisch ergens doorheen te breken. Cindy helpt mij tijdens haar opstellingen om makkelijk en snel tot de kern te komen van wat er speelt. Ze voelt aan waar nu mijn focus mag liggen en welke acties ik kan nemen die nu het beste passen bij wat ik nodig heb. Cindy werkt intuïtief. Er wordt altijd zichtbaar wat ik aan kan, nodig heb en direct mee aan de slag kan. Ze werkt op basis van gevoel en gaat niets uit de weg. Een zachte en soms hardere aanpak. Net wat jij op dat moment nodig hebt.

De VIP dag was echt helemaal in het teken van mij

Kelly ~ Ik heb na een online programma ook een VIP Dag bij Cindy gevolgd. Het was voor mij een mooie afsluiter na het programma. Ze heeft me concrete tools aangereikt om beter te weten wat ik wil en vooral te voelen wat mijn waarheid is. Wat helpt mij nu echt en wat wil ik echt en hoe zet ik dit concreet neer. De VIP dag was echt helemaal in het teken van mij. Ontspannen en toch echte blokkades doorbreken en weer door kunnen. Ze heeft me echt geleerd wat het betekent om vanuit de liefde voor jezelf te handelen en niet vanuit de hardere energie. Ik heb nu concrete tools om mijn verlangens neer te zetten en op mindere momenten niet te blijven hangen. Vooral dit laatste is ook echt een waardevolle verandering in mijn leven. Ik heb meer energie en kan sneller weer door. Heel fijn!

Vervolgens zette Cindy me steeds weer met beide benen op de grond

Anniek ~ Cindy is met haar no-nonsens taalgebruik een heerlijke combinatie van lichte en aardse energie. Ze daagt je uit om onder je blokkades te kijken en jezelf te erkennen voor wie je werkelijk bent. Ze heeft mij geleerd mijn eigen, lichte energie te voelen waardoor ik nu wel weet wat ik wil. Vervolgens zette Cindy me steeds weer met beide benen op de grond zodat ik mijn verlangens ook daadwerkelijk direct om kan zetten in heldere en concrete actiestappen.

Ze luisterde goed naar me

Desiree ~ Mijn business healing met Cindy heeft me vele waardevolle inzichten gegeven. Ze luisterde goed naar me, voelde mij goed aan en wist telkens tot de essentie te komen en dit met de juiste woorden en voorbeelden voor mij inzichtelijk te maken. Mijn energielevel steeg enorm tijdens het gesprek en met de praktische handvatten kon ik energetisch en binnen mijn bedrijfsplannen direct aan de slag.

Ik ben blij en dankbaar dat ze op mijn pad is gekomen

Heliante ~ Cindy is de persoon die mij de handvatten en inzichten geeft om dichter bij mezelf te komen en te vertrouwen op mijn intuïtie. Ze weet heel goed in te tunen op de energie en voor mij de vertaalslag te maken naar een andere manier van kijken. Ik ben blij en dankbaar dat ze op mijn pad is gekomen.