BUSINESS en SEX, een stukje realiteit
uit mijn coachingspraktijk

In de afgelopen maanden heb ik het behoorlijk druk gehad. De tofste onderneemsters mocht ik weer coachen. Ik ga deze keer iets met je delen wat ik normaal tussen mij en mijn klant houd. Omdat ik weet dat veel meer ondernemers worstelen met dit onderwerp heb ik voor dit artikel vier vrouwen geselecteerd. Want mits het anoniem bleef, mocht ik hun overeenkomende topic delen in een blog om weer andere vrouwen te inspireren. Dank je wel, Ladies, mijn hart gaat naar jullie uit!

 

BUSINESS en SEX, een stukje realiteit
uit mijn coachingspraktijk

 

De eerste vrouw is gespecialiseerd in money mindset, haar business is florerend rijk. De tweede heeft boetieks in heel het land, zij is vooral gespecialiseerd in het bedenken van formules. De derde is zelf coach, en heeft een online onderneming die ongeveer 10.000 euro omzet per maand. De vierde is een healer, super krachtig en zij is net begonnen, maar heeft nu al een fantastische niche om zich heen gebouwd.

Zakelijk alles dik in orde. Eigenlijk veel meer dan ‘gewoon in orde’. Ze doen authentiek en op eigen wijze business en verdienen er heel goed aan.

Waarom dan toch een coach? Ze huurden mij in, omdat het ergens toch niet helemaal goed stroomde. Niet eens zozeer in hun business, terwijl ik mij hoofdzakelijk op onderneemsters richt, maar meer in de balans: Levensgeluk en een succesbedrijf runnen.  

Na de allereerste gesprekken, kwamen snel de taboes boven tafel. Alle vier houden ze zielsveel van hun partner. Een partner die vaak al jaren in hun leven is. De partner die ze al als jonge vrouw kozen. Samen staan we sterk. Door dik en dun. In goede en slechte tijden. Allemaal mooie quotes. Maar quotes zijn quotes en energie vraagt meer dan de woorden.

Als het over hun business gaat, zijn ze groots, authenthiek en wijs. Thuis voelt dit anders. Ook daar loopt het goed. De kinderen, de verbinding samen en het sociale leven. Maar de passie die uit hun ogen spat wanneer ze over hun bedrijf praten, die brokkelt af wanneer het over liefde en sex gaat. Als ik vraag waarom die energie anders voelt, volgt al snel de verontschuldiging:

 

“De liefde loopt goed hoor. 
Mijn man heeft natuurlijk wel een aantal dingen, maar hebben ze dat niet allemaal? 
Overal is wel wat.”

 

Maar is dit zo? Gelden oude overtuigingen niet overal? Business, geld en de liefde en sex binnen relaties. Business Healing gaat zoveel verder dan Business Coaching. Soms kom je in je bedrijf even niet verder. Of ligt de blokkade helemaal niet in je bedrijf. Blijf je continu hangen in de “maar”, maar ligt die maar niet langer in systemen, money blocks of de wel of niet ideale klant.

Seksuele energie is nog te vaak een onbenoembaar stuk. Het krijgt te weinig plek en al helemaal niet in je business. Soms kun je een bal heel lang onder water houden. Het kost je onbewust heel veel kracht, maar het lukt je wel. Schuld, schaamte en angsten liggen als een zwarte deken over jou heen. Tot het moment waarop het verhaal naar buiten mag. Het moment waarop je weet dat het je business en vooral je mooiste leven in de weg zit.

 

Niets is taboe 
Niet is te veel
Niets is te gek

 

Seksuele energie gaat zoveel verder dan tips voor in je slaapkamer. Het gaat om jouw diepste verlangens. Het loslaten van schaamte, oude trauma’s en angsten. Het durven uitspreken van die grotere verlangens op alle vlakken. Het durven staan voor jouw wensen. Het omarmen van jouw verleden en je eigen waarheid hierin erkennen.

Op heling zit onterecht zoveel angst. Angst om los te moeten laten. Angst om de controle kwijt te raken. Angst om in een open ruimte te stappen. De onbekende ruimte. Vaak maak je het groter in gedachten dan het is. In de energie zijn de processen al aan het werk. Stap voor stap brokkelen oude muurtjes af. En wanneer divine timing om de hoek kijkt, weet jij dat je alles aan kan. Zoals altijd. Bij elke nieuwe stap. In je life en je business.

Deze vrouwen haakten aan op energie. “Ik weet niet precies waarom ik bij jou moet zijn.” Allemaal haakten ze aan op een stuk wat ze gelezen hadden en bleek ik die dag “het teken” waarom ze gevraagd hadden.

Ze voelden zich niet fijn, maar haast direct met een schuld- en/of schaamtegevoel of dit wel mocht. Want: “Ik heb toch alles al.” Echter als ik doorvroeg waren ze niet tevreden. Ze willen meer. Dit weten ze, er is een deur opgegaan. Maar ze lijken haast onbewust zelf het hardst die deur weer dicht te willen duwen.

Ze willen zelf die passie voelen, ook los van hun bedrijf. In de energie. In heel hun zijn. Alleen en met hun partner. Deze tijd nodigt uit om relaties onder de loep te nemen. Het is niet voor niks dat zoveel relaties stranden, singles daten lastig vinden en seks ineens in allerlei smaken te verkrijgen is.

Je bent hier op aarde om terug te gaan naar jouw eigen wijsheid. Elke laag in jou wordt stap voor stap aangepakt. De next level groei in je business vraagt om de next level groei in jou. Het is één en hetzelfde proces. Ook binnen jouw beleving in seks en relaties. Deze dynamiek werkt in alles in je leven door.

Wanneer seksuele energie vrij kan stromen kun jij dit ook en jouw bedrijf automatisch nog meer. Vergelijk het maar met een verliefdheid. Dan is alles mogelijk. Alles in je leven verloopt ineens makkelijker.

En je hoeft niet elke week opnieuw verliefd te worden, maar je mag wel weer helemaal verliefd op jezelf en jouw leven worden. Steeds een laagje dieper. In je business. In jezelf en ook in de sex. Het is onderdeel van je leven. Geef het de plek die jij het wilt geven en hoe je het wilt beleven. Ongeacht of er wel of niet een taboe op zit.

 

Geef het de ruimte en doorbreek
je innerlijke taboes.

 

Sta jezelf al jouw verlangens toe
en belichaam het.

 

Leef van binnen naar buiten. In heel je zijn.

 

Wanneer je jezelf toestaat dat er geen taboes meer zijn en enkel jouw eigenWIJSHEID, ontvang je automatisch je verlangens in je leven én business. Je mag alles ontvangen. Helemaal in de juiste balans voor jou en jouw leven.

Dank je wel mooie vrouwen voor jullie prachtige verhalen. Sexual healing is de heling van jouw vrouwelijke en mannelijke energie. De prachtige ontvangkracht in jou. De energie die jouw leven steeds een stukje mooier kleurt. Meer passie geeft. En vooral helpt ook te genieten van al het moois op alle vlakken. Je leeft dit leven maar één keer. Heel jezelf, heel je business. Elke keer weer.

Heb jij net als deze vrouwen al een mooi leven? Is er eigenlijk weinig te klagen en zou je je haast willen verontschuldigen over hoe goed het bij jou gaat? Je voelt je goed EN tevens weet je dat er meer in zit? Jij mag meer. Jij mag meer. Jij mag meer.

Ik nodig elke vrouw uit om te creëren en aarden wat er in haar energetische bubbel zit. Dit pak je van niemand af. Je wilt niet te veel. Je bent niet te hard, arrogant of veeleisend. You just know you are here for magic. If this is you, stuur mij een DM of email via info@www.cindystal.nl

Tevens vind je via deze link alles over mijn Mastermind Membership. The place to be wanneer jij klaar bent voor jouw uplevel en dit volledig vanuit je vrouwelijke energie, intuïtie en sensualiteit neer wilt zetten.

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top