Blijf niet hangen in de paracetamol
die je niet langer dient

Ok, first things first. Mijn nieuwe online programma Oneness sets you free wordt wellicht een iets ander business programma dan je gewend bent. Ja, we gaan het over business hebben. Tijdens de wekelijkse Q&A’s kun jij me sowieso elke vraag stellen die je hebt over je business. Strategie, klanttechnisch of hoe je alle ballen in hemelsnaam in de lucht houdt.

Met die laatste ben ik zelf altijd druk geweest. Niet alleen voordat ik ondernemer werd, alleen in het ondernemerschap kom je jezelf net iets harder tegen. Het licht in de spiegel schijnt iets feller. De klap in je gezicht komt net iets harder aan. En een mindere maand raakt ineens niet meer alleen je baas, maar voel je echt zelf in je portemonnee.

 

Verdiep het vertrouwen in je eigenWIJSHEID

 

Binnen mijn praktijk heb ik altijd verschillende vrouwen mogen begeleiden. Niet eens zozeer heel verschillend, maar wel de trap naar de droom of in het ondernemerschap waarop zij stonden. Vrouwen met een droom, de starters of de vrouwen die al langer in hun eigen business werken. Ze waren er altijd allemaal. Vanaf dag één.

Waar het altijd over trechteren van je doelgroep gaat, weet ik dat dit binnen mijn business echt alleen maar over mijn boodschap gaat. Deze moet helder zijn. Mijn boodschap en de verbinding met mijzelf. En vooral die laatste is je beste reclame en marketingtool.

Ik heb jaren keihard gewerkt in loondienst. 60 Uur per week was eerder regel dan uitzondering. Die verkeerd getrainde spier nam ik mee mijn eigen onderneming in. Cute, maar niet zo slim. Het is tof als je steeds aan jezelf bewijst hoeveel meer er nog bij kan, maar wat als het diep van binnen steeds niet het gevoel oplevert dat je graag zou willen voelen?

Met hard werken, mindset en een stuk strategie kwam ik ver. Tot ik als mama en ondernemer alleen kwam te staan. Ik ging weg bij mijn ex-partner en elke externe veiligheid was weg. “Ga dan terug in loondienst” hoorde ik meer dan eens. Als je mij al iets langer volgt, dan weet je dat ik hier niet in geloof.

 

Welke paracetamol weerhoud je

van het kiezen voor jouw potentieel? 

 

Het is mooi als je ervoor kiest, maar als je net als ik bent dan weet je dat het diep van binnen knaagt. Dat het ergens niet klopt. Loondienst is dan alleen de parcetamol voor de pijn die eigenlijk van binnen om jouw aandacht vraagt.

Meer dan eens hoorde ik verhalen over de echte veiligheid en verbinding zit in jezelf. Toen elke basis onder mijn voeten weg viel, voelde ik pas echt op een nog dieper level hoe waar dit is. Hoe waar én hoe mooi. Vooral dit laatste voel ik nu keer op keer weer. De afgelopen twee jaar gingen bij mij niet meer over meer en meer. Een nog uitgebreidere strategie. Nog meer yang…

Nee, ik wilde de ultieme combinatie tussen creatie vanuit rust en vertrouwen en yang actie wanneer deze echt goed voelt. Strategie vanuit de binnenkant. Steeds opnieuw intunen bij mijn lichaam en hier 110% op durven vertrouwen. Ongeacht wat een ander hier wel of niet van vindt. Want let’s be honest…iedereen vindt altijd wel iets. Of je nu links of rechtsom gaat.

 

Oneness sets you free 

 

In mijn nieuwe programma Oneness sets you free dat a.s. zondag start ga ik deze en meer tools aan je doorgeven. Omdat ik wil dat jij als vrouw altijd JA kunt zeggen tegen je droom en hier vol vertrouwen in durft te staan. Loslaten wanneer dat mag. Actie nemen wanneer het goed voelt. En vooral volledig vertrouwen op jouw eigenWIJSHEID.

 

Ik wil dat jij jouw droom waar kunt maken en niet langer
blijft hangen in loondienst die diep van binnen niet klopt.

Ik wil dat jij jouw kennis niet alleen maar geeft,
maar er zelf ook rijkelijk voor beloond wordt.

En ik wil dat jij als vrouw altijd DE juiste balans in je privéleven én onderneming voelt.
Vooral dat je durft te vertrouwen op jouw unieke balans, dromen en energie.

 

Zondag stuur ik je hier nog een laatste email over als je op mijn emaillijst staat. Tenminste als de laatste drie plekken nog niet weg zijn. Maar het is toch een online programma denk je misschien? Yes, dat klopt. Maar binnen elk van de meer dan 15 online groepen die ik de afgelopen jaren geleid heb, stond verbinding centraal. Echt delen, mijn oprechte aandacht en de volledige veiligheid binnen een gelijkgestemde groep vrouwen.

Ik voel dat de groep ver vol is en dat ik de energie langzaam mag sluiten en mij mag richten op de opening a.s. zondag. Dus voel goed of jij erbij wilt zijn. Als jij er klaar voor bent, dan kun je erop rekenen dat je 11 weken mijn onverdeelde aandacht krijgt. Dat is wat ik elke vrouw tot nu toe gegeven heb en dat wil ik ook weer binnen dit programma.

Een programma over de ultieme verbinding in jou, vraagt de ultieme verbinding van mij voor jou. Kies wat klopt voor jou. Ben jij er klaar voor? Meld je dan via deze link aan of stuur mij een appje op 06-48077053 en we kunnen vandaag of zaterdag even afstemmen of dit nu bij jou en jouw business past. Zondag sluiten de deuren en gaan we van start geheel in de nieuwe energie van 11/11.

 

 

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top