Ben jij bereid voor gek verklaard te worden?

Gekke titel? Vast…maar zo is het wel. Als intuïtieve ondernemer leef en onderneem je het meest succesvol wanneer jij het geheel op jouw eigenWIJZE doet. Eigenwijs dus. All the way. Vaak zit daar een angst op of je het wel goed genoeg doet. Of je wel goed genoeg bent. Een angst voor afkeur en het alleen staan.

Niemand heeft jouw waarheid. Niemand heeft jouw energie. En niemand voelt de energie van jouw verlangen. Jij voelt jouw missie met een intensiteit die verder gaat dan welke trilling dan ook. Dit hoort bij jou. Jouw verlangen heeft jou nodig. Jouw wijsheid, jouw levenservaring en jouw energetisch JA.

Energetisch JA zeggen gaat vooraf aan jouw realiteit. Als je keuzes gaat maken vanuit een gewenste realiteit en niet vanuit wat is, is dat voor sommige mensen nog te veel hocus pocus. Daar durven ze nog niet aan. Of geloven ze zelfs niet in. Mooi, leven en laten leven.

Doe dat dan ook. Zeg wat vaker dank je wel en ga weer door. Dank je wel lieve medemens voor jouw mening, maar ik volg mijn missie. Juist vanuit de liefde voor mezelf. Vanuit mijn innerlijk weten. Vanuit het geheelde vertrouwen in het vuur in mij.

 

Vertrouw op jouw droom

 

Als ik niet bereid was geweest voor gek verklaard te worden, dan was ik niet waar ik vandaag de dag ben. In februari 2015 nam ik ontslag met slechts 2 maandsalarissen op mijn rekening. Geen buffer. Iedereen verklaarde mij voor gek.

Eind 2017 stapte ik naar voren als business coach op het moment waarop ik zelf slechts 2000 euro netto per maand verdiende. Ik was “leef vanuit je hart coach”, maar mijn klanten waren vrouwen die vanuit hun hart hun zaak wilde opzetten of uitbouwen. Mijn achtergrond was Marketing & Sales en ik heb een ijzersterke intuïtie. Win-win. Echter mijn realiteit zei “Wie wil een business coach die zelf slechts 2000 euro verdient?”

Inmiddels weet ik dat succes niet vanuit je huidige verhaal komt. Succes komt gedreven vanuit het vuur van jouw droom. Nu nog geen jaar later is mijn bedrijf weer als een speer gegroeid en mijn omzet verviervoudigd. Door die energetische JA eind 2017. JA vanuit intuïtie. JA voordat ik er in de cijfers van de maatschappij klaar voor was. JA geheel vanuit vertrouwen in mij.

 

Durf jouw eigenWIJSHEID te volgen

 

Nu verklaart niemand mij voor gek. Diezelfde mensen zien nu dat Finn en ik er super mooie dingen samen van kunnen doen en ik mijn klanten succesvolle resultaten geef. Start before you are ready. Je bent er namelijk nooit echt klaar voor. Als je intuïtief leeft en onderneemt is er altijd een nieuw level. In je business. In je inkomen. In de liefde voor alles en iedereen om je heen.

Jij bent jij en er is niemand zo goed in als dat jij dat bent. Sta sterk, open je hart en laat de woorden liefdevol uit je stromen. Laat je dragen door iets dat groter is dan jij. Je bent altijd veilig. Ook als je aan het begin van jouw uplevel staat. Geniet van de reis omhoog. Elke keer weer. Alleen dan kun je in korte tijd super coole dingen doen.

En omdat ik iedereen dat gun heb ik een super toffe aanbieding voor je. Ik heb vijf succesvolle edities van mijn 30-daagse Business Healings afgesloten. Afgesloten niet omdat het niet succesvol is, nee juist niet want deze beslissing komt geheel vanuit mijn intuïtie. Net als die keren die ik hierboven beschreef. Ik had zelfs nog een zesde editie gepland waarvoor mensen zich al aangemeld hadden.

Als mijn intuïtie JA zegt, ga ik voluit en net zo goed wanneer mijn intuïtie zegt: “Durf los te laten ook al is het succesvol. Loslaten maakt ruimte. Loslaten past geheel voor jouw reis.”

 

Business Healing Mega Pack

 

Omdat ik weet hoe krachtig mijn healings voor jouw Business kunnen zijn, wil ik een laatste kans geven voor ik ze van mijn website afhaal. Ik heb alle 5 edities gebundeld tot 1 Mega Pack met daarin meer dan 150 audio bestanden en dus meer dan 150 uur healings, visualisaties en energie oefeningen.

Jij kunt deze eenmalig bestellen voor slechts 197 euro excl. btw (totale waarde 647 euro excl. btw). Bestellen kan eenvoudig via deze link. Deze actie is slechts 48 uur geldig voordat ik de Bundel enkel nog aan mijn trajectklanten ter beschikking stel.

Dus wil jij jouw Business een mega boost geven en voor de rest van het jaar Healings, Visualisaties en Energie-oefeningen hebben welke je steeds weer in kunt zetten voor het:

  • vergroten van je Zelfliefde
  • aantrekken van je ideale klant
  • verdubbelen van je omzet
  • helder krijgen van je aanbod, helemaal afgestemd op jouw intuïtie
  • leren vertrouwen van je intuïtie
  • versterken van je zichtbaarheid op jouw manier
  • leren spelen met de energie
  • vergroten van jouw vrouwelijke ontvangkracht en sensualiteit in je business

Kortom, elke 30-daagse was een combinatie van zelfliefde, business en het durven vertrouwen op jouw intuïtieve ontvangkracht. Meer dan 150 audios vol tools voor jouw succesvolle, intuïtieve leven en Business. Dit aanbod geldt tot dinsdagavond 23.59. Bestel jouw mega pack via deze link.

 

Ja, ik wil dat Mega Pack

 

 

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top