Ben jij bereid los te laten om te ontvangen?

 

 

Je kunt alles creëeren wat jij wilt. Vanuit die diepe verbinding met je ziel is het er al. In de energie ben jij het al. Alleen jij en ik, we leven in dualiteit. De continue dans van je ziel met je aardse zelf. Jouw ziel kijkt met 5D ogen en vanuit je aardse jij kijk je met 3D ogen. EigenWIJSHEID versus meelopen met de massa. Oude systemen loslaten om te kunnen ontvangen. Deze laatste is vaak ook de grootste hobbel, de laatste stap voor elk uplevel. In deze blog deel ik dit proces graag met je vanuit een persoonlijk stuk.  

Vertrouwen, overgave en loslaten is iets wat je ziel eenvoudig vindt. Vanuit 5D ogen is er geen vasthouden. Er is vertrouwen, overgave aan iets groters én de logische stap: het loslaten van het oude. Dieper zakken in een uplevel en dansen in het donker om vervolgens zoveel sneller weer helemaal in het licht te staan.

Zes jaar was ik gelukkig met de vader van Finn. Hij kwam op mijn pad na volledige afstemming op mijn ziel. Mijn ziel 7,5 jaar geleden. Vanuit het punt waar ik toen stond. Mijn aardse ik gevuld met lessen tot dan toe, pijnen en verlangens. Zes jaar zijn we gelukkig geweest en gaf het Universum mij de ruimte de lessen te leren die ik in deze periode mocht leren.

 

Free your voice, free your soul

 

Lessen vanuit het prachtige huis in een nog prachtigere omgeving. Lessen in de overstap van loondienst naar ondernemer. Lessen in de groei van hobby ondernemer naar directeur van mijn bedrijf.

Hij gaf mij de ruimte om mijn bedrijf op te starten toen ik in februari 2015 ontslag nam. Ik kreeg alle ruimte en hier ben ik hem nog altijd dankbaar voor. Deze ruimte was er eigenlijk altijd in onze relatie. Echter hoe meer ik in verbinding kwam met mijzelf, hoe meer ik zag dat die ruimte niet de ruimte was die mijn ziel wilde. De ruimte vanuit échte verbinding. Voorbij veiligheid, vertrouwen en gemak.

Door de verbinding met mijzelf aan te gaan, die het ondernemerschap opende, kwam ik in een nieuwe ruimte terecht. Je hebt als mens allerlei verlangens. Echter die verlangens zijn telkens gebaseerd op de ruimte die jij op dat moment bent. Hoe meer je heelt, hoe meer je in die diepere verbinding met jezelf komt. Vanuit die basis, het vertrouwen en de diepere verbinding met jezelf kun je pas echt verlangen vanuit je ziel.

 

Dive deep & return with gold

 

Wanneer je dat zielsverlangen voelt, kun je niet meer terug. Ik weet nog dat ik voor het raam stond en de tuin in keek. Ik zie het moment nog voor me alsof het gisteren was. Het was Oudjaarsdag. Geheel passend in de energie. Logisch voor mijn ziel. Maar pijnlijk voor de persoon die in dit aardse leven uitgenodigd werd om middenin de nacht te toasten op de liefde, vriendschap en nieuwe kansen.

Schuldgevoel lag als een deken over mij heen. Een deken die verzwaarde. Een deken die uitnodigde om met andere ogen te kijken. Vanuit 3D ogen zou je zeggen dat ik dankbaar moest zijn en dit ben ik hem tot op de dag van vandaag. Alleen mijn leven vraagt meer dan die dankbaarheid. Ik ben de vrouw die alles wil. Alles vanuit haar ziel.

Alles vanuit je ziel vraagt alleen soms keuzes die niet fijn zijn. Keuzes waarmee je anderen pijn doet. Keuzes waarmee je systemen moet doorbreken omdat je jezelf anders vast zet in oordelen hoe het zou moeten zijn. Keuzes die vragen schuldgevoel los te laten en opnieuw te kiezen.

 

My story is my business

 

“Nu het goed gaat met je Business durf je wel te gaan. Je hebt het grootste huis van je familie. Ben je dan nooit tevreden? Een relatie is een werkwoord, werk dan ook een keer.” Allemaal oordelen die mij lieten twijfelen aan mijn waarheid. “Wilde ik te veel? Was ik inderdaad de vrouw die nooit tevreden was? Mocht ik hem dit wel aandoen terwijl hij mij juist alle ruimte gegeven had?”

Oordelen die maakten dat ik nog een tijd bleef. Oordelen die maakten dat ik terug stapte. Oordelen die maakten dat ik koos voor minder dan mijn ziel van mij vroeg. En dat mag, maar een ziel is heel duidelijk. Kies jij niet, dan bewegen wij niet.

Je kunt afstemmen tot je een ons weegt. Je kunt mediteren tot je drie weken in slaap valt. Je kunt de ander dragen ten koste van jezelf. Je ziel blijft praten. Tot jij buigt, je overgeeft en beslist in totaal vertrouwen. Voorbij aan oordelen, schuld en schaamte.

 

Jij mag jouw ziel altijd voorop zetten.
Jij mag altijd gehoor geven aan wat het Universum van jou vraagt.
Jij mag jezelf alle ruimte geven die jouw verlangens nodig hebben.

 

Alleen dan en enkel en alleen dan, draait het Universum met je mee. Soms kom je in je Business niet meer verder omdat je privéleven iets van je vraagt. Iets wat niet makkelijk is. Iets waar een deel van je omgeving je om veroordeelt. Iets waar je de afkeur als energetische speertjes in je lijf van mijlen ver door kunt voelen.

Hier is geen paracetamol voor. Dit is dansen in het donker tot het weer licht wordt. Dit is keuzes maken vanuit volledig vertrouwen. Dit is loslaten wat goud lijkt voor de massa in vertrouwen dat je goud vanuit je ziel terug krijgt.

Ik heb gekozen en die keuze zet ik door in mijn bedrijf en mijn privéleven. Ik neem niet meer zomaar elke klant aan. Ik stem af en nodig in de energie uit wie past bij mij. De klant die bereid is keuzes vanuit zijn of haar ziel te maken. Voorbij schuld, oordelen en taboes.

 

Spiritualiteit all the way

 

Veel ondernemers willen vrijheid en parttime werken. Vrijheid in je ziel en parttime in je leven krijg je enkel door fulltime commitment. Elk uplevel weer.  

Jij bent jij. Maak ruimte voor al jouw verlangens. Laat de oordelen los. Laat de schuld los. Laat de verwachting los. Vanuit dit vertrouwen, de overgave én de gevraagde actie volgt jouw uplevel zoveel sneller dan je nu verwacht.

Ben jij klaar voor jouw uplevel en voel je dit vanuit je ziel? Voelt dit nu even niet alleen als “licht en liefde” en ben je bereid om samen alle stukken volledig aan te gaan? Wil je alles van jou geven en dit in één keer afgestemd neer zetten zodat het helemaal past bij de vrouw die jij in de energie al bent? Stuur me dan een PB of email via info@www.cindystal.nl en ik stem graag met je af of mijn trajecten passen bij jou en wat jij wilt van het leven en jouw Business.  

 

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top