Ben jij bang voor jouw eigen intuïtie?

 

 

Jarenlang heb ik onbewust mijn intuïtie op de achtergrond laten meespelen in mijn leven. Ik deed er niks mee. Ik werkte hard, volledig gedreven door de mannelijke energie in mij en hield mezelf klein. Niet bewust, maar ik schatte mezelf niet op waarde. Op geen enkel vlak; niet zakelijk, niet privé en daarnaast ook niet in de liefde en het met gemak ontvangen van al mijn verlangens.

Ik koos onbewust voor moeilijk, hard werken en vooral leven naar de maatstaf van de maatschappij. Ik voelde wel van alles, maar schakelde dat vaak uit om maar mee te kunnen lopen met de groep.

Achteraf vraag ik me af hoe ik dit zo lang heb kunnen volhouden. Het is dus ook niet gek dat ik destijds op korte tijd een burnout, een scheiding en een schuld van 20.000 euro op mijn pad kreeg.

 

Your life, your rules, your way

 

Ik luisterde niet naar mijn gevoel en de tekens die het Universum mij op mijn pad gaf. Ik durfde niet. Dit laatste is namelijk de grootste sleutel. Met je intuïtie spelen is hartstikke leuk. Wanneer je iets kleins probeert te manifesteren dan merk je dit zelf ook. De kleine magie van het leven.

Echter, wanneer het gaat om beslissingen in de liefde, werk of alles gerelateerd aan geld dan maak je het ineens groot. Wordt het eng. Ben je bang om te verliezen en moet je ook ineens gaan staan voor wat jij ECHT diep van binnen voelt.

En laten we eerlijk zijn, gesprekken waarin je echt vanuit je gevoel spreekt tegenover mensen die vanuit het hoofd leven, dat is niet altijd makkelijk. Echter hoe meer jij in jouw gevoel zakt en meer en meer jezelf vertrouwt, des te makkelijker stap je overal naar voren vanuit het vertrouwen in jezelf.

En vertrouwen in jezelf en jouw intuïtie zijn de sleutels naar de magie in jouw leven. Magie zit in de grote en kleine dingen. Het jezelf toestaan dat je alles mag kiezen als het past op jouw pad. Jezelf uitnodigen in een nieuwe werkelijkheid die verder gaat dan het zwart en wit van de maatschappij. Intuïtief leven en/of ondernemen all the way.

 

Spelen met de energie 

 

A.s. woensdagavond geef ik een online workshop over het spelen met de energie. Het volledig leven vanuit jouw intuïtie. Hoe je hier meer vertrouwen in krijgt; meer vertrouwen in jezelf.

Ik leer je hoe ik het doe. Hoe dagelijks in mijn dagboek schrijven en mezelf mijn nieuwe realiteit vertellen het verschil gemaakt heeft. En hoe ik vragen stel aan het Universum en de energie vraag wat het van mij nodig heeft om mijn verlangens waar te maken.

Ik deel mijn persoonlijke techniek met je hoe ik mijn verlangens waargemaakt heb en nog steeds doe. Van een eigen bedrijf dat mij en mijn zoon financieel en met plezier draagt tot bijvoorbeeld mijn eigen woning, auto en de gastouder van mijn zoon. Jouw intuïtie kun je overal inzetten. Of dit nu je privéleven of je business betreft.

Wil jij kennismaken met mijn manier van werken en tevens volop tips, affirmaties en inspiratie voor het werken met jouw intuïtie ontvangen? Meld je dan via deze link aan voor de workshop van a.s. woensdagavond.

Je kunt vooraf jouw verhaal met mij delen via email zodat ik je zoveel mogelijk tips kan geven. Daarnaast ontvang je de dag erna de audio replay en kun je alles op je gemak naluisteren. Dus ook wanneer je er niet live bij kunt zijn, is deze workshop waardevol. De energie en healings zijn even krachtig in de replay als tijdens de live workshop. Kun je er niet live bij zijn en heb je na het beluisteren van de replay nog een vraag, dan mag je me deze ook altijd mailen.

Kortom, wanneer jij meer wilt vertrouwen op je intuïtie en daarmee als vanzelf op jou? Wanneer jij krachtig en overal jouw waarheid wilt spreken? En vooral veel makkelijker, leuker en speelser wilt leven? Meld je dan via onderstaande link aan en je ontvangt van mij automatisch de inloglink voor a.s. woensdagavond:

 

Ja ik doe mee

 

 

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top