Behind the Scenes
Het onzichtbare werk van de ondernemer

Een hele tijd geleden alweer werd ik geïnterviewd door Carola Rossing. Carola is een fantastische verhalenvertelster en al jarenlang pionier in haar vak.

Pioniers trekken haar aandacht met hun verhaal, energie en missie in de wereld. Zij is enorm nieuwsgierig naar verhalen en de mens achter het verhaal. Ik was enorm vereerd toen zij mij vroeg voor haar Podcast reeks. Als schrijfster hou ik enorm van het vertellen van verhalen. Ons gesprek was ontzettend bijzonder en ik deel het graag met jou.

In het interview deel ik o.a. over:

  • Het belang van jouw sexuele energie in je leven en business
  • Pleasure & passie als creatietools
  • Perfecte plaatjes & hartjes betalen nog niet de rekeningen
  • Energetisch en emotioneel management
  • Embodiment door Sexual Healing

Al het werk “Behind the Scenes” – het onzichtbare werk van jouw als ondernemer.
Luister je mee?

Deel je met mij wat je uit de podcast hebt gehaald? Dat vind ik superleuk om te lezen en we komen er dan altijd persoonlijk bij je op terug. Wil je meer over Carola en haar werk lezen? Hier lees je er alles over. Haar liefde voor Storytelling, schrijvers en pioniers is fantastisch.

Geniet van je dag en ga altijd voor je Passie! Ik hoop dat je daar altijd op blijft vertrouwen.

Wil je meer weten over mijn 1op1 trajecten of over een dag met mij aan jouw plannen werken? Stuur mij een DM of email via info@www.cindystal.nl

0 Shares

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top