Als alles anders loopt dan jij verwacht…

Ik hoop dat je een mooi nieuwe maan weekend gehad hebt. Het blijft een aparte energie zo in dit jaar. De energie frequenties zijn zo enorm hoog en ze zijn er voor jou. 2021 Het jaar van de vrouwelijke energie. Het ongrijpbare jaar. Het jaar waarin jij energetisch ontvangen weer op een hoger level mag openen. Het jaar waarin jij volledig voor jouw vrouw-zijn mag gaan.

 

Dit leven is er vóór jou

 

Ik hou van energetisch ontvangen. Volledig sales en marketing geschoold en gedrild in 11 jaar loondienst, hou ik elk jaar meer van intuïtie, rituelen en het spelen met energie. Ik hou ervan, maar het betekent niet dat hier in huis de kindjes elke dag viool spelen, mijn man rozenblaadjes poept en het contact met onze ex-en elke keer onder engelengezang  verloopt.

Sterker nog, sinds december afgelopen jaar ga ik hier van shift naar shift en nog een keer koprollend naar de volgende shift. Soms kruipend door de modder, dan schuivelend in het donker en een andere keer huppelend met mijn hoofd omhoog.

Life is life…..en dan iets met nanananana….
Life is life….nanananana

Jouw leven is er vóór jou. Wanneer ze haar tekens aan jou geeft, is het aan jou om er iets mee te doen. Niet omdat jij f*cked up bent, nee omdat jij het jezelf waard vindt. “Het werk” doe jij voor jou.
Vanuit de liefde voor jezelf, jouw gezin en cliënten. Jij bent hier voor jou en wat jij hier te doen hebt.
Voelen, leven en groeien hoort hier bij.

 

Ultiem ontvangen is de combinatie
van overgave en aligned actie nemen

 

Eind vorig jaar voelde ik heel duidelijk dat dit jaar hetzelfde jaar zou zijn als een eerder ondernemersjaar waarin ik 8 online programma’s succesvol faciliteerde. Ik startte dit jaar in januari met Sophia. Waar ik vooraf mijzelf fluitend schrijvend aan de tafel zag zitten tussen mijn kaarsen en edelstenen liep dit 200% anders.

In mijn privéleven waren er drie gebeurtenissen die allemaal diep raakten en mijn hart en “dieper voelen” open trokken. “Dit is waar je het te doen hebt Cin.”, hoorde ik op de zwaarste avond mijn overleden ex-man in de energie fluisteren. “Wij zijn er voor jou en jij hebt het hier te doen, maar je bent nooit alleen.”.

Direct erna volgden op diezelfde zaterdagavond weer twee aanmeldingen voor Sophia. Haar lancering verliep super mooi. De juiste vrouwen vonden hun weg en het was aan mij om die weg energetisch vrij te houden tussen alles wat er speelde.

 

Vrouwelijke ontvangkracht opent je

 

Het leven speelt namelijk altijd. Mijn verlangen opent de weg en het is aan mij om elke keer die weg te lopen. Op de weg vind je altijd levenssituaties die jou weer de nog grotere vrouw maken. Telkens weer. Jij bent juist als ziel gekomen voor de combinatie van de energetische en aardse ervaring. De vrouw die jij was, verandert elke keer weer.

Zo veranderlijk als de maan zijn ook de archetypes die jij telkens doorloopt in je leven. Het is aan jou als intuïtieve vrouw met een business om intuïtief jouw pad te voelen en te groeien. Jezelf te laten leiden door het leven en zelf elke keer groter leiderschap te nemen.

Niet als een kip zonder kop rennen en ook niet stil vallen.
Niet enkel focus en ook niet enkel mediteren.
Niet meer verharden vanuit bescherming en niet overmatig verzachten vanuit weg kijken.

Het is aan jou om jouw weg te ontdekken als vrouw waarin jij het allemaal kan. Allemaal, zonder dat het als “te veel” voelt. Jouw leven is uniek en daarin heb jij het te doen. Laat het leven je openen en doe business op de energetische manier. Het is de enige manier die klopt als vrouw.

Het is de manier die zorgt dat het altijd kan…wat er ook speelt.
Het is de manier die zorgt dat je er voor je gezin kunt blijven.
Het is de manier waarop jij het meeste plezier en vrijheid ervaart.

 

Lilith – The Transmission
of your Primal Dark Feminine

 

Jij hebt het hier als vrouw te doen op de manier die klopt voor jou. Dit ontdek je door te leven, je intuïtie te versterken en energetisch op steeds hogere levels te spelen. Vanaf 5/5 neem ik je 5 weken hierin mee in Lilith – The Transmission of your Primal Dark Feminine.

De wereld zit vol Eva’s en het is tijd om jouw unieke weg te lopen. Lilith was de vrouw HAAR weg wilde lopen. Volledig trouw aan haar verlangens, compleet eerlijk naar haar eigen blokkades en dromen en geheeld in haar mannelijke en vrouwelijke energie waardoor zij weet wanneer ze actie neemt en wanneer juist in vertrouwen leunt.

Het is en/en in alles wat je doet en ik open graag haar energie in jou. Aanmelden doe je via deze link of via deze link voor twee termijnen. Tevens kun jij je direct aanmelden voor het Mastermind Membership en een jaarlang alle online programma’s volgen. Lilith is dan jouw startprogramma.

Ook het Mastermind Membership kun je in 1x betalen met 200 euro korting of in maandelijkse termijnen. Na Lilith gaat de prijs voor de Membership omhoog dus wil jij nog voor minder dan 100 euro per maand aansluiten dan is dit je laatste kans.

Voel je welkom en heb je vragen stuur dan een bericht via info@www.cindystal.nl en mijn team en ik pakken het voor je op. Liefs, Cindy

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top