3 Tips om succesvol te ondernemen
vanuit je vrouwelijke energie

Veel vrouwelijke ondernemers hebben eerst in loondienst gewerkt. Een omgeving met vaak een mannelijke baas of een vrouwelijke, merendeels gedreven door haar mannelijke energie. Dit is niet fout en mag er helemaal zijn. Dit is hoe grotendeels onze maatschappij nog in elkaar zit. Het werkt alleen niet voor jou als intuïtieve vrouw. Je wilt iets anders. Je wilt meer vanuit je hart leven en vooral ook met meer gemak voor jezelf en jouw eigen energie. Hoe onderneem je nu succesvol, vol vertrouwen en wel nog steeds vanuit die vrouwelijke, intuïtieve energie? In deze blog geef ik je 3 tips. Lees je mee? 

Het moment komt waarop je je loondienst vaarwel zegt. Het moment waarop je energetisch uitspreekt dat jij en jouw passie genoeg zijn om jezelf te dragen. Heb je dit nog niet eerder (energetisch) naar jezelf uitgesproken, doe dit dan alsnog. Je mag jezelf in die energie erkennen. Doe dit hardop of in jezelf. Kies de energie die jij wilt zijn.

Ondernemen is een reis

 

Terug naar het moment waarop jij in die open ruimte staat. Nu mag het gebeuren. Jij bent er klaar voor. Als vrouwelijke, intuïtieve ondernemer vraagt je Business iets anders van jou. Jij en jouw energie zijn uniek. De kracht zit erin om ook dit voor jezelf te erkennen.

Er is niet één strategie die jou vanaf 0 naar de 10k per maand gaat brengen. Ondernemen is een reis. Een reis in jezelf. De gemiddelde ondernemer heeft drie jaar nodig om daar te komen waar hij of zij graag wilt zijn. Je leest het vaak.

Ik wil je vragen om dit los te laten. Ik geloof er namelijk in dat een groot deel van je groei erin zit om jezelf te vertellen dat jij nu al ok bent. Weg te bewegen van het tekort dat het niet goed genoeg zou zijn.

Heel jezelf, heel je Business 

 

Elke stap in je Business is het logische gevolg van de heling, groei en verdieping in jou. Elke manifestatie komt vanuit jou. Ook in je Business. Het is dus heel belangrijk dat jij gaat voelen wat jij nodig hebt.

 

Hoe wil jij je Business vorm geven?
Hoe wil jij je passie doorgeven?
Hoe wil jij zelf het liefst leven?

 

En hoe vind je de ultieme mix in deze gouden driehoek? De kracht van je Business zit namelijk niet in meer werken. Als intuïtieve vrouw zit de kracht juist in deze drie sleutels:

 

Sleutel 1: Meer vertrouwen in jezelf


Meer durven vertrouwen op je intuïtie en haar volgen wanneer zij tot jou spreekt. Durf te leven vanuit je gewenste realiteit. Vanuit je verlangens. Overal waar je verlangen spreekt, vraagt het Universum om jouw hand. Neem beslissingen vanuit je diepere weten. En ja dit is een risico, maar is dat niet wat ondernemen sowieso soms van je vraagt? Je zult ervaren dat je zoveel meer weet dan je tot nu toe erkent hebt.

 

Sleutel 2: Draag zorg voor jouw eigen energie


Een andere belangrijke is jouw energie. Wat geeft energie en wat neemt het? Hoeveel uren per dag consumeer je achter je laptop en hoeveel werk je echt? Geef je jezelf wat jij nodig hebt? Niet een uurtje zelfliefde, maar structureel goed voelen wat jij nodig hebt in jouw energie en dus ook in je succesvolle Business.

 

Sleutel 3: Open je lijf om te ontvangen

 

Veel intuïtieve vrouwen hebben blokkades in hun eerste en tweede chakra. Daar waar je als vrouw ontvangt en creëert zit vaak nog oude pijn. Eigenliefde, eigenwaarde en kunnen ontvangen het hangt allemaal samen.

Klanten komen niet enkel vanuit de nieuwste strategie. Geen enkele strategie kan werken als jij haar resultaat nog te weinig kunt ontvangen. Open je heup-, bekken- en sexuele gebied en laat daar de energie steeds vrijer en vrijer stromen.

Je zult merken dat dit direct een positief gevolg heeft op jouw aantrekkingskracht in je Business. Daarnaast merk je dit ook in het plezier, gemak en de liefdevolle relaties met je klanten. En weet je wat het mooist is? Uiteindelijk is dit win-win. Het maakt dat elke euro voelt als twee. Je ervaart meer plezier in je onderneming én in je privéleven. Het is niet meer of-of. Alles werkt ongemerkt op elkaar door. 

Intuïtie en verdieping hebben altijd centraal gestaan in mijn Business strategie. Sinds ik daarnaast mijn lichaam meer en meer vrij gemaakt heb van oude patronen, pijnen en conditioneringen, werkt mijn Business meer en meer voor mij. Ik ben minder online, heb meer klanten en leef optimaal hoe het past voor Finn en mij.

Ik hou van verdieping in alles wat ik doe én ik zie wat het doet voor mijn klanten. Hoeveel meer vertrouwen en gemak het geeft in het ondernemen vanuit eigenWIJSHEID. Wil jij dit ook? Meld je dan nu aan voor één van de laatste twee plekken van de VIP Groepsdag via deze link. Je kunt ook voor een één op één VIP dag kiezen. Ik geef deze in Zuid-Limburg of Eindhoven. Een dag helemaal voor jou en je Business. Meer informatie vind je via deze link.

Wil je even afstemmen wat bij het beste bij jou past of werk je liever een langere tijd samen? Mail mij via info@www.cindystal.nl

 

 

0 Shares

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Vul hier je gegevens in en ik stuur je een mail als ik een nieuwe blog heb geschreven.

Scroll naar top