Welcome your Desire healing

1 op 1 Coaching

Business Healing, ik geloof dat het gemakkelijk kan. En vooral dat het gemakkelijk mag. Je hebt niet altijd hele coaching trajecten nodig om door een probleem of blokkade heen te breken. Soms voel je dat je vast loopt en kom je alleen even niet verder. Wanneer jij snel schakelt en openstaat voor de verandering die voor je ligt, is één sessie of een VIP dag jouw sleutel om de deur naar jouw verlangen weer te openen en het succesvol waar te maken.

Een Welcome your Desire healing werkt snel. Je breekt door het deksel van het doosje waarin jij jezelf vastzet en opent direct nieuwe mogelijkheden. Het maakt niet uit of het jouw relatie, business of iets anders betreft. Door jezelf te healen, heal je alle andere vlakken in jouw leven automatisch met je mee.

thumbnail (3)

Herken jij dit?

  • Loop jij al een tijdje vast en lukt het je niet om hier op eigen kracht doorheen te breken?
  • Voel je dat iets in jouw realiteit niet klopt en weet je niet exact wat het is?
  • Of weet je het juist wel, maar blijf je tegen dezelfde muren op lopen?
  • Komen steeds dezelfde situaties terug (eventueel in andere jasjes) en lukt het je niet meer om er doorheen te breken?
  • Je voelt nieuwe energie trekken en weet dat je verlangen binnen handbereik is, maar welke stap kun je zetten en wat kun je kiezen om dit werkelijkheid te maken?
  • Je voelt jouw energie weg glippen, maar je weet niet exact waaraan of weet het juist wel, maar hoe los je dit op?

Welcome your Desire

Dan help ik je graag verder in een Welcome your Desire healing. Als jij bereid bent jouw verhaal open te vertellen, help ik je binnen één sessie of een VIP dag te ontvangen wat in de energie al van jou is. Waar jij naar verlangt mag je waarmaken en vooral jezelf gunnen.

Elke sessie is anders en helemaal afgestemd op jouw persoonlijke hulpvraag. De tools die ik hiervoor inzet zijn onder andere Access Consciousness, opstellingen, clearings en visualisaties, lichaamsbehandelingen of andere combinaties van energiewerk en individuele coaching.

Ben jij klaar om jouw verhaal open te vertellen en bereid aan te kijken wat zich zichtbaar wil maken, dan help ik je om daar te komen waar jij wilt zijn. Oude patronen en blokkades doorbreken hoeft niet altijd lastig te zijn. Je mag jezelf gunnen dat het gemakkelijk mag en jij je gedragen voelt.

Vaak maak je dingen in je hoofd zwaar en groot en zijn gevoelens als verdriet, schuld, schaamte of andere zwaardere emoties enkel je afleiders. Ze houden je af van wat je werkelijk wilt doen. Wanneer jij er klaar voor bent, mag je oude energie loslaten en nieuwe, frisse energie verwelkomen in jouw leven.

Een Welcome your Desire healing duurt 90-120 minuten en kost € 333,00 excl. Btw

Wil jij even samen afstemmen of dit past bij jou? Stuur me dan een appje op 06-48077053 of via info@cindystal.nl en ik kijk samen met je hoe jij snel en efficiënt jouw verlangens waar kunt maken.

Ze voelt aan waar nu mijn focus mag liggen

Maike ~ Opstellingen zijn voor mij DE manier om door mijn glazen plafond heen te breken. Als ik even niet verder kom (zakelijk of privé) weet ik dat ik niet voor ellenlange therapie hoef te gaan. Een opstelling helpt mij energetisch ergens doorheen te breken. Cindy helpt mij tijdens haar opstellingen om makkelijk en snel tot de kern te komen van wat er speelt. Ze voelt aan waar nu mijn focus mag liggen en welke acties ik kan nemen die nu het beste passen bij wat ik nodig heb. Cindy werkt intuïtief. Er wordt altijd zichtbaar wat ik aan kan, nodig heb en direct mee aan de slag kan. Ze werkt op basis van gevoel en gaat niets uit de weg. Een zachte en soms hardere aanpak. Net wat jij op dat moment nodig hebt.

De VIP dag was echt helemaal in het teken van mij

Kelly ~ Ik heb na een online programma ook een VIP Dag bij Cindy gevolgd. Het was voor mij een mooie afsluiter na het programma. Ze heeft me concrete tools aangereikt om beter te weten wat ik wil en vooral te voelen wat mijn waarheid is. Wat helpt mij nu echt en wat wil ik echt en hoe zet ik dit concreet neer. De VIP dag was echt helemaal in het teken van mij. Ontspannen en toch echte blokkades doorbreken en weer door kunnen. Ze heeft me echt geleerd wat het betekent om vanuit de liefde voor jezelf te handelen en niet vanuit de hardere energie. Ik heb nu concrete tools om mijn verlangens neer te zetten en op mindere momenten niet te blijven hangen. Vooral dit laatste is ook echt een waardevolle verandering in mijn leven. Ik heb meer energie en kan sneller weer door. Heel fijn!

Vervolgens zette Cindy me steeds weer met beide benen op de grond

Anniek ~ Cindy is met haar no-nonsens taalgebruik een heerlijke combinatie van lichte en aardse energie. Ze daagt je uit om onder je blokkades te kijken en jezelf te erkennen voor wie je werkelijk bent. Ze heeft mij geleerd mijn eigen, lichte energie te voelen waardoor ik nu wel weet wat ik wil. Vervolgens zette Cindy me steeds weer met beide benen op de grond zodat ik mijn verlangens ook daadwerkelijk direct om kan zetten in heldere en concrete actiestappen.

Ze luisterde goed naar me

Desiree ~ Mijn business healing met Cindy heeft me vele waardevolle inzichten gegeven. Ze luisterde goed naar me, voelde mij goed aan en wist telkens tot de essentie te komen en dit met de juiste woorden en voorbeelden voor mij inzichtelijk te maken. Mijn energielevel steeg enorm tijdens het gesprek en met de praktische handvatten kon ik energetisch en binnen mijn bedrijfsplannen direct aan de slag.

Ik ben blij en dankbaar dat ze op mijn pad is gekomen

Heliante ~ Cindy is de persoon die mij de handvatten en inzichten geeft om dichter bij mezelf te komen en te vertrouwen op mijn intuïtie. Ze weet heel goed in te tunen op de energie en voor mij de vertaalslag te maken naar een andere manier van kijken. Ik ben blij en dankbaar dat ze op mijn pad is gekomen.